Kočárek X-jumper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
150
30.7.12 11:35

kočárek x-jumper

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na tuto značku kočárku jestli některá maminka nemá zkušenosti.
Vybírám kočárek a moc se v nich nevyznám, co je důléžité na co se zaměřit atd. a tyto kočárky mi padly do oka :)
Máte někdo zkušenost s x-jumper?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
30.7.12 11:40

Jestli myslíš tako tak ten mám, jsem s ním spokojená, akorát jsem si vybrala šedou barvu a u hlubokého v pohodě, ale sporták je hned jako čunče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.12 11:42

Ano je to Tako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
30.7.12 13:00

Já ho měla, co by Tě zajímalo konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.12 13:30

Miminko cekame v prosinci, tak jestli je vhodny do zimy, do snehu, jak se s nim jezdi a jestli u nej nebyl nejaky problem at uz technicky nebo prakticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.12 13:33

Nevim vidim kocarky za 20tisic a pak za 4, podle ceho se ridit pri vyberu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.7.12 13:41

https://www.emimino.cz/…ece/kocarky/ tady o něm i o dalších najdeš více, já jsem s ním až na tu barvu spokojená byla, jezdí výborně i na sněhu, nic závadného jsem nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.12 14:10

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.7.12 18:23

@dencina po dnešním nákupu přeci jen…docela malý košík…ale tak kupuješ kočár ne tašku že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
31.7.12 10:50

Ve sněhu jsem problém neměla. Jezdilo se s ním moc dobře. Bydlíme na vesnici, kolem samý les a v terénu problém nebyl. Já ho kupovala v roce 2009 - tenkrát tyhle kočárky trpěly na špatné duše. To jsem psala i v jiné diskuzi. Podvozek jsme reklamovali a výrobce nám dal fungl nový. Takže spokojenost. Taky jsme měli zimní mimi (narozeno v prosinci). Myslím, že v tomhle případě cena odpovídá kvalitě.
Co se týče košíku - menší je, ale ruku na srdce - který kočárek má vyloženě mega koš???
Pozor na barvu - já měla černo-zelený a na tu zelenou hrozně lítaly takový ty pampeliškový mušky :).

Kdyby Tě ještě něco zajímalo, ráda poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
31.7.12 13:55

@Oliverkaa moc děkuji za zkušenost, košík menši je ale to mi až tak nevadí pro me je důležítější kvalita koleček, ještě by mě zajímalo jestli jde dobře složit do auta, kufr mame větší ale abych se stim neskladala pul odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
31.7.12 16:12

@dencina skládá se docela dobře. Já jsem většinou vozila jenom podvozek a pak nacvakla autosedačku. Podvozek se mi při troše dobré vůle vešel i do 3-dveřového auta. Co si pamatuju je, že se mi asi dvakrát zasekla jedna pojistka když jsem chtěla sundat hlubokou korbu… Na cestování jsme pak měli golfky, takže v tomhle asi moc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
1.8.12 10:15

@Oliverkaa i tak dekuju :) jeste posbiram par informaci nez se rozhodnu koupit, do prosince casu dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
1.8.12 13:57

@dencina já jsem kočár neskládala ani jednou, manžel se sportákem prvně docela zápasil, ale pak už v pohodě, ale hlubokou korbu se mi sundat nikdy nepodařilo, ale já jsem nemehlo takže… :D jinak do auta skladný je, měli jsme Opla Tigrua ted Fabii a jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí