Kočárek X-Lander XA 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5866
5.8.08 14:53

Kočárek X-Lander XA 2008

Ahojky holky, má některá z vás zkušenosti s tímto kočárkem? Moc se mi líbí a chci si ho koupit. Čekáme mimi na Vánoce a hluboké lůžko se mi zdá docela malé na to, abych v něm v pohodě umístila mimi zabalené do overalu a fusaku a aby jsme se krásně vešli až třeba do března :) , kdy už snad overal nebude zapotřebí. Díky za jakoukoliv radu nebo doporučení podobného kočárku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1083
5.8.08 15:09

Ahoj, o X-landerech je toho tady spousta, zvol si Hledat, zadej X-lander a budeš mít počtečníčka a srovnání k posouzení zda koupit či ne spoustu :lol: , my máme XA a malý se narodil v dubnu a vozili jsme ho v něm do 1 roku a vešel se i s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.8.08 15:16

Ahojky, jo, je toho tady spousta, tak toho najdeš mraky. My máme X-landera XA a už máme golfky. V zimě by se mi tam vešla jen tak tak, ale dá se. O x-landerech se ví, že mají malou korbičku. A to se přitom už jednou zvětšovala. V ulicích jich je hodně, i to bych brala jako záruku. Mě se moc líbil, jenom na sporťáku mi vadila síťka, kterou koukáš na mimi. dyž je sluníčko, svítí jí na hlavu… ale to je detail. Dáš tam plýnu a hotovo. Jestli se ti líbí, tak do toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.8.08 16:38

Moc vám děkuji, prostě kupuju x-lander, zamilovala jsem si ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 16:43

milap já ho dnes byla omrknout v reálu v prodejně.. měla jsem ho vyhlídlý na mimibazaru.. je z prosince 2006 po jednom mrněti.. a zamilovala jsem se taky! nejdřív podle fotky a pak i v reálu! kupuju od té paní XA! ale POZOR!!!!! NEOBJEDNÁVEJ JEN PODLE BARVY V KATALOGU.. VYPADAJÍ ÚPLNĚ JINAK NEŽ V REÁLU! což mě překvapilo! nelíbila se mi ani modrá (spíš je tyrkysová), ani zelená (je něco mezi zelenožlutou), jen oranž je super a červená.
jinak moje hodnocení landeru:
tak jsem dnes zkoukla x-landera v reálu! a musím říct, že mě moc překvapil! líbí se mi!
je sice pravda že XA není moc „houpací a drndací“ ani moc odpružené.. (jenže to v té prodejně nepoznáte až venku v terénu). ale jinak je super!
Korbička není z největších.. ale neřeším! mimi se nám narodí v lednu! tzn. do března - dubna vydržíme v korbičce a další zima stejně už by bylo ve sporťáčku.
XA otočíte na pětníku díky těm předním kolům..
X1 je mohutnější podvozek, větší kola a neotočná přední kolečka
X3 je i odpružená a zase nemá otáčecí přední kola.
Korbička se sundá velmi lehce a jednoduše se zas nandá.. je lehoučká… cca 4 kg.. má vevnitř polstrování, které se dá vyndat a vyprat a myslím, že kdybyste ji vyndali získáte zas kousek místa…
je příjemně vysoko nemusíte se tak sklánět jako k některým kočárkům..
autosedačku jsem neviděla.. v obchodech vám ji doobjednají.
sporťák - vypadá moc hezky! vevnitř je také polstrování.. nemá velký prostor pro zadeček, ale myslím, že je to dostačující.. dá se plynule položit.. ne zcela do lehu.. ale je to fakt jen mírně nakloněné.. takže jsem byla spokojena..
to je asi vše z mých dnešních postřehů! jen co - moc se jim barvy pro rok 2008 nepovedly! tedy na můj vkus - zelená je taková divná, modrá - je tyrkysová - takže taková do zelena… snad jen červená a oranž je super!
No já si ho objednala - ne nový.. ale z MMB je z prosince roku 2006 a paní prodává celý koplet s adaptérama.. a síťkama a pláštěnkou.. a myslím, že barvy byly v té kolekci hezčí! posuďte sami:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.8.08 17:24

Macíku, díky za vyčerpávající odpověď :-))…mě ty barvy letos taky moc nezaujaly a asi nejvíc se mi líbí ta antracitová a černá a červenočerná kombinace, ale jak píšeš - radši to omrknu i v obchodě. A o zelené vím, že si na ni jedna mamča ve městě stěžovala, že v létě právě tahle barva přitahuje ty dotěrný mušky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 18:35

jo jo je hezká ta limitovaná série.. a ta červená je super! ale já budu mít na 80% kluka.. ale oranž je super!
tak šťastnou ruku při nákupu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.08 20:21

My máme x-lander XA od narození malýho tj. leden 2007, taky sem se zamilovala :) a myslim, že o korbu nemusíte mít starost, když nebudete mít extrémě veliký mimi. Náš Mareček měl čtyři kila, když se narodil a úplně vpohodě sme to zvládli. Není tam tedy tolik místa jako v jiných kočárcích, ale ten prcek stejně ze začátku v kočáru jenom spí a žádnej pohyb. A s tim, že sporťák nejde moc dolehu, to sme vyřešili, že jsme u polohování odpárali takové sešití, ale to se musí vidět. Máme ho do teď a nemůžu si stěžovat, teda jenom menší detail, že se nevejde do některých výtahů, ale kolečka se dají jednoduše sundat, tak to řešíme tak, kde se nevejdeme, vždycky jedno sundáme. Tak přeji šťastnou ruku ve výběru té barvy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.8.08 20:39

Ahoj,my máme ten starý model,červeno černý a jsem spokojená.Korbičku jsme dokupovali zvlášť na druhé mimi a počítám,že déle jak do pěti měsíců v ní nebude,stejně jako první syn.Jsou oba velcí :wink: Ale jinak bez problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 20:41

no to jsem slyšela, ale bydlím v domku a výtahama nejezdím! a doma jsou všude velké dveře.. a zato je zase stabilní! jen by mě zajímalo holky řešily že ve sporťáku ve stříšce je síťka a na mimčo svítí.. je to i u staršího modelu! třeba rok 2006 - 2007??? to nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.8.08 20:49

Takže ještě raději změřit dveře u výtahu 8O , naštěstí máme v paneláku dva, jeden nákladní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 20:50

milap tam se vejdeš! chi chi chi!!! mrkni : www.xladner.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.8.08 20:59

já vím, jen vtipkuju :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 21:00

milap jakej že jsi objednáš? XA? a barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 21:03

holky tu korbu fakt neřeším! narodí se mimi v lednu! takže se tam vejde.. a počítám, že další zimu stejně bude už ve sporťáku! spíš mě mrzí to odpružení! ale což! nebude se drndat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí