Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAano, chci XA a barvu nejspíš tu graphite nebo červenou s černým, ale bere mě i celý černý. viděla jsem ho v reálu a fakt mě zaujal
jo líbíla se mi ta červená s černou! ale co jsem mrkala do obchodu… nikde nebyla autosedačka.. všude mi řekli - objednáme.. ale já to objednávám z toho mimibazaru.. nový je moc drahý§
Tak hlavně, že ta korba na zimu postačí a drndat holt nebudeme ![]()
tak koukám, že jsem nějak divně zkopírovala ten odkaz, jak jsem si na lilypie.com vytvořila ten metr, kde se odpočítávají dny do porodu… se mi to nějak nepovedlo ![]()
milap.. musíš před to a za to dát jinak to asi bude ok! na hotový metřík klikni pr. tl. myši a dej vlastnosti a to tam zkopči! s tím img
tak se mi to zase nepovedlo, normálně to zkopíruju a načte se jen odkaz…
. Termín mám 20.12. ![]()
asi takhle… ale nevím jestli máš tu adresu správně… zkus to! zkopíruj to do podpisu..
Oběma vám děkuji za pomoc, ale opět nic…zkopírovala jsem to.Vyzkouším postupně všechny odkazy, co se tam nabízejí… Zítra to zkusím znovu, už jdu spát. tak přeji dobrou noc a sladké sny
není zač to se poddá.. jinak máme diskusi lednatka 2009. i když jsi v prosinci.. klidně přijď… vezmem tě.. teda jestli nejsi už jinde… dobrou noc!
Macík, s tou síťkou ve stříšce (jestli teda myslíš už sporťák), my máme XA 2006 tmavě modrá s béžovou a tam je to tak, že tam můžeš odepnout kus stříšky asi 20×20cm, je to na dva zipy po stranách a vpředu na sucháč, to rozepneš, sroluješ, zajistíš a máš tam síťku abys na mimi viděla a když začne svítit, tak to jednoduše dáš zpátky
Jinak stabilní fakt je, jak si psala. A ten černej v tý limitovaný edici mě taky okouzlil, škoda že to doma neprošlo
chtěla jsem tenhle prodat a koupit novej
No nic, mám smůlu, ale sem ráda, že mám tenhle, čekáme v prosinci druhý, tak nemusim nic shánět a řešit.
Vjero to je super! protože prej ty nový verze tam mají síťku.. a nejde zadělat. a na mimi svítí! dávají tam holky plínky!
já nový nekupuju… ale od paní použitej za dobrou cenu!
moc se na něj těším! měla jsem děti už dřív… a to nebylo nic jiného k sehnání než takové ty kožené trojkombinace - šedá, růžová a modrá! no děs! těžká kráva! takže tohle bude pro mě luxus!!!