Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všichni,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem X-lander XQ 2009??? Je poruchový? jak se s ním jezdí v zimě, když má menší kolečka vpředu???
![]()
Rozhoduju se mezi XA 2010 a XQ 2009.
Moc děkuju za pomoc!!
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQnoo uz jsem tu diskuzi zakladala a nikdo se neozval......
premyslela jsem nad nim,jako sportacek
škoda, přemýšleli jsme nad celou trojkombinací… ale nikde není žádná diskuze, žádné recenze…
Ahojky,asi moc nepomůžu,já tenhle kočárek nemám,ale kamarádka si x-landera kupovala,bohužel nevím co za typ.Je s ním docela spokojena,akorát jí trochu vadí ty adaptéry na které to nasazuje.Nevím,jak to mají ty novější kolekce
Ahoj, už se vám někdo ozval? Mě se líbí X lander XQ, ale nikde není žádná recenze? Díky
na XQ ani Xv prostě recenze nějak nejsou.. ![]()
pokud nebudeš jezdit vyloženě po asfaltu, spíš bych mezi těmai dvěma volila XA, kvůli nafukovacím kolům vpředu..
ahOJ,TAK NEMŮŽU JEŠTĚ POŘÁDNĚ POSOUDIT,ALE ZROVNA MI DNESKA DOŠEL CELÝ KOMPLET,JSEM Z NJĚHO NADŠENÁ…MOC SE MI LÍBÝ......TAK UVIDÍM,AŽ V NĚM BUDU VOZIT PRCKA,SNAD NEBUDE ŽÁDNÝ PROBLÉM.....
Ahoj, chtěl bych se zeptat ANETG, taky nám zrovn adošel a zajímalo by mě, když nasadíš korbičku, zda-li je napevno, nebo je trochu volnější????
Díky za odpověď.
AHOJ no taky jsem se divyla,že to tak není na pevno…že se trochu kýve,ale snad to tak má být.Uvidím,až budu vozit mimíska v korbičce,nerada bych ho hned reklamovala…
ahijky chcy se zeptat esli u sportovni verz.,se da udelat po i proti smeru jizdy,dekuju ![]()
Nemáte někdo? Uvažuji o koupi sporťáku, protože jde otočit proti směru jízdy a náš závislák na mě musí vidět, ale nikde jsem nenašla fotky a ani recenze… to ho nikdo nemá ![]()
Dobrý den,
reaguji na vas prispevek o kocarku x-lander. Rada bych se zeptala, zda-li jste jiz v praxi vyzkousela tu lehce hybajici se korbicku…zdali to nejak na kocarku nevadi. Mockrat dekuji za vasi odpoved
tak já už sním jezdím dva měsíce a vůbec mi to teda nevadí…myslím,že je to tak udělané trošku schválně kvůli houpání.....kočárek není odpružený,ale vůbec nám to nevadí