Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemáte náhodou někdo kočárek X-TRALL NEW? Je to asi nový kočárek na trhu tak neni nikde k vidění. Mě se docela líbí vzhledově i ta cena. Sháním levnější na druhé dítko, ale je to fakt umění vybrat ten správný ![]()
Mají ho např. tady.
Ahoj, já už se na něj byla podívat v Praze v obchodě Krteček. Tam ho mají a jsem pro něj rozhodnutá. Je úžasný. Rozhodovala jsem proti X-landeru XA nebo XQ a nedá se to srovnat. Je o poznání lehčí, skladnější, lépe ovladatelný. No a i cena je jiná byť to jsou všechno stejně poláci.
No mě se právě taky líbí…jenže bydlím v Jížních Čechách a tady je široko daleko jen jedno Baby centrum a pochybuju, že ho tam budou mít ![]()
No možná i tak do něj pujdu…jen kdybys náhodou se tam šla ještě podívat a měla u sebe foťák, tak ho blejskni a pošli mi ho prosím ![]()
Nevšimla jsi si jetli má polohování zad i v hl. korbě? U těch nových se to hodně dělá a výrobci to ani do popisu neuvádí. To by taky bylo fajn ![]()
Já se rozhoduju mezi Camarelem Q12, Dorjan new a teď timhle…no uvidim…ale za 2měsíce rodim, tak to už chci mít nachystaný ![]()
Já rodím za 2 a půl ![]()
Jdu tam ještě určitě v sobotu s mamkou, aby ho také očíhla, tak ti ho vyfotím.
Já nad Camarelem také uvažovala, ale pak jsem se někde dočetla právě nějaké dost blbé recenze od maminek.
Ahoj,
tak jsem zpět z obchodu s kočárkama i s mamkou a všechno je jinak, moc tě nepotěším…
Minule tam byla jen prodavačka, ale dnes tam byl i pan majitel s manželkou a jejich 4 dětma…takže se nás ujal a už to bylo. Jsem řekla, že bych chtěla ten X-trall ukázat mamce, že jsem si ho vybrala a on mi řekl, že mi ho už ani neprodá, že jsou tak šílený, poruchový, zmrvený. Duše bych měnila prý tak každý měsíc, šrouby koukaj a že to si ani na triko nevezme…a, že on je bude stahovat z prodeje.
Takže jsem asi po třech hodinách kontultace vybrali X-lander XA.
Ahoj
tak ještě že tak…dneska fakt neumí vyrobit nic pořádně ![]()
X-lander je dobrej, kámoška ho měla a byla s ním fakt spokojená…já nad ním taky zauvažovala, ale zas mi vadí že hl. korba je moc malá,a když se má mimi narodit v listopadu tak chci aby se mi tam vlezl i s fusakem celou zimu.
No nevím…asi pujdu do camarela, ten mi vyhovuje ve všech bodech, ale je fakt, že jsem taky četla že je poruchovej, hlavně kola…tak snad budu mít štěstí na kus ![]()
Dobry den čtu že mate zajem o kačarek X-TRALL 2 měsice použit a je 2 kombinačni tak jestli mate zajem ozvěte se Děkuji ![]()