Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, dost tápu ve výběru kočárku, tak bych vás chtěla poprosit o vaše zkušenosti. Do užšího výběru se dostal Qinny Speedi a Mutsy 4rider ( urban se mi nelíbí). Jak jsou tyto kočárky houpací, popř. odpružené? Jsem převážně ve městě, ale vzhledem k tomu, že mám hafany, tak budu potřebovat, aby zvládl i terén..jak zvládá 4rider terén? Jaké u nich vidíte +/-? Který se vám zdá lepší? Je to první mimčo, tak nějak nevím,na co se zaměřit. Když čtu recenze, tak jedna ho chválí, druhá nadává:-( Už fakt nevím..
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMám urbanridera, průjeznost terénem dobrá, odpružení nic moc, takže mimino tam hopsá šíleně. 4R na tom neebude určitě líp, pprůjezdností spíš hůř. na venčení psů v přírrodě bych spíš doporučila nosítko nebo šátek.
Nevím jak Quinny, ale Mutsy 4rider za sebe do terénu nedoporučuju. Odpružení nic moc, trochu houpe, ale já jsem měla problém s předníma kolečkama. Jakmile byla malá terénní nerovnost, tak se zasekávala. Trochu pomáhalo zaaretování, ale nic moc. Tento typ podvozku je spíš do města. Pro roce šel z domu a koupila jsm si Peg Perego GT3 a průjezdnost skvělá, jsem s ním moc spokojená. Máme velkého psa, takže jsem potřebovala kočárek do terénu ( lesní cesty atd. ).