Kočárky - trojkombinace

2025
31.8.11 18:03

kočárky - trojkombinace

ahoj všem. Zajímám se dopředu o kočárky a tak jsme se dívala na netu a nic moc. co se mi líbilo tak Xlander nebo izacco. poradíte někdo jaký značky jsou dobrý? chtěla bych se dvěma otáčivýma kolečkama. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
31.8.11 18:05

ahoj
záleží co od kočárku očekáváš? kde s ním budeš jezdit a jakou cenu jsi ochotna dát?. Já třeba nedám dopustit na icoo a easywalker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.8.11 18:28

ahoj, já taky přemýšlela o x-landeru. Má ho kamarádka a nic moc. S plat.kolečky je v něm při jízdě mi jak v traktoru, jak to drdcá. Korbička je malá, v půl roce už jemimi jen tak tak, a to je nedonošený. Autosedačku-vajíčko, co měli k tomu, je též malá. V půl roce, kupují novou. Navíc jsem někde četla, že autosedačky, prodává ke kočárkům nejsou až tak nezbečné. Záleží na tom, jestli ti jde o cenu, nebo pogholdí a bezpečnost dítěte. Tak nevím, mrkni na nějaké recenze. Já mám TAKO Warrior a max spokojenost.Jezdím hlavně do lesa, polní cesty, park, …atd. Má otoč.před. kolečka, takže u doktora v úzké uličce se s ním otočím na místě. Lehce rozložitelný.Fakt super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.11 18:38

Ahoj Janeynko. Já mám taky Tako Warior. Je to kočárek moc pěkného a moderního vzhledu a není ani moc drahý. Bez autosedačky ( tu máme od jiného výrobce ) nás v obchodě ( ne z netu kvůli případnému servisu ) vyšel na 7 500,–. Takže jednoduše…pěkný kočár za super cenu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
31.8.11 18:58

děkuju za vaše odpovědi a rady. je to těžký, moje příbuzná má xlander a kupuje ho zase, je to asi hodně idividuální. já jsem ochotna dát za kočárek trojkombinaci i 19000Kč. no tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
31.8.11 19:05

my máme tento

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ale jiné kolečka, jak říká manžel: „liťáky“

Příspěvek upraven 01.09.11 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.8.11 19:10

Já mám V Travel, je podobný tomu Takku, a taky jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.11 19:10
Natule píše:
my máme tento

http: //www.kocarky-levne.cz/podle-znacek/kocarek-warrior-plast-fart-06

ale jiné kolečka, jak říká manžel: „liťáky“

U toho našeho jsou taky jiná kolečka. Jak píšeš „liťáky“ + jsou černý. Ten co je na obrázku je starší verze z webu toho obchůdku…objednali mi ten novější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
31.8.11 19:21

mně se líbí
http://www.e-cipisek.cz/…cekombinace/

ještě nevím barvu ale výbaru má super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
31.8.11 19:31
Janeynka píše:
mně se líbí
http://www.e-cipisek.cz/…cekombinace/ještě nevím barvu ale výbaru má super

Ten je super…ale za 16 000,– Jou vej, to bych se asi cukala, dát za kočárek tolik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
31.8.11 19:40
Libza píše:
Ahoj Janeynko. Já mám taky Tako Warior. Je to kočárek moc pěkného a moderního vzhledu a není ani moc drahý. Bez autosedačky ( tu máme od jiného výrobce ) nás v obchodě ( ne z netu kvůli případnému servisu ) vyšel na 7 500,–. Takže jednoduše…pěkný kočár za super cenu !

Mam presne stejny a zatim max. spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
31.8.11 19:52

je to dost ale pokud je to kvalitní a vybavený tak to za to dám. hlavně ať jsme všichni potom spokojeni, ale mám na to dost času, jen se předběžně ptám, až bych potřebovala tak ať mám přehled :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
31.8.11 20:05

Janeynko: Pokud neresis prasulky, tak co takhle nekupovat trojkombinaci, ale hluboky zvlast i sportak zvlast???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.8.11 20:22
Janeynka píše:
ahoj všem. Zajímám se dopředu o kočárky a tak jsme se dívala na netu a nic moc. co se mi líbilo tak Xlander nebo izacco. poradíte někdo jaký značky jsou dobrý? chtěla bych se dvěma otáčivýma kolečkama. děkuju

Ahoj. Já Xlander původně taky chtěla, ale má tak malou korbičku, že jsem ho brzy zavrhla. Mája si sedla až v roce, takže jsem byla moc ráda, že jsem nakonec vybrala kočárek s korbičkou 80cm dlouhou.

Jestli trojkombinace znamená set s autosedačkou (když jsem kupovala kočárek na starší dceru, tak se kombinovanému kočárku s vložnou taškou říkalo taky trojkombinace, ale to asi není to co chceš), tak doporučuju radši kočárek kompatibilní s bezpečnou autosedačkou (bezpečnou na základě testů), což ty z kombinací spíš nebývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
31.8.11 20:45

Pokud chceš cestovat busem nebo vlakem X lander XA 2011 nedoporučuju, stává se mi že neprojdu dveřma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí