Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky, chci se poradit, někde jsem četla, že jednotlivé části kočárku by se měly občas promazat nebo prostříknout wd sprejem, já nic takového na kočárku nedělám, pravda, jezdíme teprve tři měsíce. tak se chci zeptat, promazáváte nějak kočárky? a jestli jo, tak jak a které části. chtěla bych, aby mi vydržel v pořádku, tak abych něco nezanedbala. jo a máme firkon vario.
díky za rady ![]()
Já mám požitej a vždycky něco zavrže, tak tam kápnu olej a je to. ![]()
berry4 píše:
až ti začne vrzat,tak ho celej prostříkej a máš klid.Kde to přesně vrže,jde těžko poznat.
Na to stačí selskej rozum a ne zakládat diskusi
když tě moje diskuse tolik obtěžuje, neodpovídej ![]()
a než se mi vložil příspěvek,rejpalka svůj smazala
nu nic,v citaci mi zůstala. já nevím, že se tu poslední dobou útočí i v úplně nevinných diskuzích ![]()
šlo mi hlavně o preventivní údržbu,jestli je vhodné promazávat,jasně že kdyby mi začal vrzat,promažu ![]()
Šája píše: šlo mi hlavně o preventivní údržbu,jestli je vhodné promazávat,jasně že kdyby mi začal vrzat,promažu
Teď mí táta říkal, že občas promaže kola.
Blbá určitě nejseš.
Já jsem vůbec nevěděla, že se může promazávat.
Já bych promazala jenom kola a ty spoje. ![]()
ja prostrikavam akorad pruziny na Firkonu Verano silikonovym olejem a kolecka jsme namazali vazelinou jak se projizdi destem a vodou tak jen preventivne aby to nerezlo
![]()
Šája píše: šlo mi hlavně o preventivní údržbu,jestli je vhodné promazávat,jasně že kdyby mi začal vrzat,promažu
Mám Dorjan Dannysport Prestige a v návodu je vyloženě psané, že se má promazávat preventivně. Dělá to teda manžel, on má u nás takové věci na starosti. Ale směje se mi, že ho chci mazat často, že jízdní kola apod. se většinou tak často nepromazávají ani při dennodenním provozu
Ale nenechávám ho mazat nějak pravidelně, spíš jak si vzpomenu, nebo když slyším něco povrzávat.
Mám Dorjan Cross country a taky nám říkali každý měsíc, tak jsem to nutila chlapa dělat, pak už odmítal, že na tom je stále ta stará vrstva oleje
a WD je na to škoda
tak jsem si to prostříkla sama, ale i ty plastové části, mě to leze na nervy, když to vrže. Sporťák jsme ještě asi nemazali, ale tam jsou pogumovaná „nesundávací“ kolečka, tak ani nevím
šplíchnu ho taky-pro jistotu ![]()
díky za normální reakce holky, a co všechno tedy prostříkáváte? já na to tedy wd klidně obětuju ![]()
Kolečka a pak z boku ten „kříž“, to podložím a prostříknu, pak zahoupu, aby se to dostalo všude. Já taky obětuji-kdyby viděl, co tím prostříkávám doma ![]()