Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky, za chvíly mám termín porodu, doma už je vše přichystané jen kočár chybí. Mám ve finále dva a oba dva mají něco do sebe, jsou typem hodně podobné a já se prostě nemůžu rozhodnout. Už nevím jak si odůvodnit pro který se rozhodnout. Prosím tedy o vaše, názory, rady či zkušenosti s těmito kočáry.
Díky moc
Šmudlajs píše:
Ahoj mamky, za chvíly mám termín porodu, doma už je vše přichystané jen kočár chybí. Mám ve finále dva a oba dva mají něco do sebe, jsou typem hodně podobné a já se prostě nemůžu rozhodnout. Už nevím jak si odůvodnit pro který se rozhodnout. Prosím tedy o vaše, názory, rady či zkušenosti s těmito kočáry.Díky moc
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
http://www.slune-cz.cz/…a-cabriofix/
Ten kočárek Maxi Cosi jsem taky chtěla, líbíla se mi ta otáčecí a nafukovací kola a dobře se mi s ním jezdilo. Jenže jsem zjistila, že ten sporták není polohovací do úplného lehu
Ten druhý neznám, tak s ním neporadím.
joo ještě chci podotknout, že kočár budu používat jen na hlubokou korbu, sporťák mám jinej, takže o ten mi nejde
tak já bych raději brala ten ICOO I´coo PEAK 4 Air
u toho Maxi Cosi se mi právě nelíbí ty otáčecí kolečka - když potkám maminku s kočárem s otočnými kolečky tak snad vždy se otáčí jak chtějí a s kočárkem nejde ani jet a v zimě se s nima už vůbec nedá - toť můj názor ![]()
Tak tedy nevim, kde jste vzali ty informace. Ja Muru mam uz vic nez rok a spokojenost velika. Jde uplne do lehu a kola se rozhodne neotaceji, kam chteji. Lepsi brat v potaz spise nazory tech, kteri s kocarkem maji osobni a delsi zkusenosti, nez zkusenosti typu - jedna pani povidala. Je fakt, ze Muru bud lidi miluji nebo nesnasi. Ale je to kocar par excellence. Takze za me ano.
S druhym kocarkem zkusenosti nemam, nemohu tedy hodnotit, ale vypada dobre.
Pokud bych měla vybírat mezi těma dvěma, tak beru Muru, už jen proto, že je o pět kilo lehčí. Icoo jsou nádherný kočárky, ale spočítej si to - kočár 20,5kg plus dítě plus nákup… Abys pak v zimě radši nejezdila na bobech než vláčet závějema pětatřicet kilo kočáru.
Já mám doma tříkolku, ale z těhle dvou bych brala tu Muru, právě pro ta otočná kolečka… pokud nebydlíš někde na samotě u lesa, nebo neplánuješ procházky s kočárkem po lesních cestách, tak mi otočná kolečka přijdou pohodlnější na jízdu.
Ahoj ja bych brala tu Muru. Sama mam taky otaceci kolecka mam Firkon Verano a musim rict ze tybkolecka maj neco dosebe. V zime vubec nejake otaceni neresim a kolecka za aretuju a mam z toho klasickou 4 kolku.Takze za mne tu Muru.
![]()
Já bych vybrala MC Mura, ačkoliv Icoo se mi vzhledově líbí víc. Důvody jsou:
a) je o něco lehčí, ikdyž taky těžká dost
![]()
b) samostatně otočná kolečka
Já si bez toho nedokážu kočár už ani představit, ta manipulace je o tolik jednodušší a věřím, že právě u tak těžkého kočárku to oceníš ![]()
já mám i´coo pii, tzakže nemám nafukovací kola, jinak vypadá skoro stejně, ještě ho nemám ozkoušený na mimi, ale myslím, že je to dobrý kočárek ![]()
tenhle já mám, ale asi trváš na nafukovacích kolech
tenhle je úplně lehoučkej ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Jedině otáčecí kolečka za mě teda na prvního jsem to neměla a byl to děs běs na druhého jsem kočárek bez nich nechtěla a bez aretace už nikdy víc
Já nemám zkušenosti s ani jedním, ale pokud vyloženě nebudeš jezdit po lese, ale čas od času pojedeš do civilizace, tak jsou otočný kola velkou výhodou. Já už si to bez nich taky neumím představit. Musí jít ale aretovat. To pak budeš mít v případě potřeby čtyřkolku.
Znám oba kočárky, I'coo sem měla dokonce jako jeden z prvních kočárku. Prodala jsem ho minulý týden. Pro mimičko je skvělej! Ale strašně těžkej. Doporučila bych ho na zimu, když nebudeš s kočárkem moc cestovat a do opravdovýho terénu. Jela sem snim třeba i zoranym polem
Je krásně houpací, má natačecí přední kola - jen částečně, ale je to docela prakticky po městě. Ale do města to kočárek fakt není. Má příšerně malý kočárek a fakt je zbytečně těžký.
Mura je strašnej kočárek, i když je fakt, že pokud ti jde jen o hlubokou korbu, tak to není tak zlý
Mě se zdá na to jak je těžký (taky žádnej odlehčenec) nic moc stabilní… ale tam je dle mě nic moc spíš ten sporťák než ta hluboká korba…
ujasni si, kde chceš jezdit, to je asi důležitý … podle toho vybírej podvozek…