Výběr kočáru. Bezradná :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
27.8.11 09:30
Tera:)1 píše:
tak já bych raději brala ten ICOO I´coo PEAK 4 Air :wink: u toho Maxi Cosi se mi právě nelíbí ty otáčecí kolečka - když potkám maminku s kočárem s otočnými kolečky tak snad vždy se otáčí jak chtějí a s kočárkem nejde ani jet a v zimě se s nima už vůbec nedá - toť můj názor :wink:

Já nemám zkušenost ani s jedním kočárkem… jen mě zaráží jak každá řešíte otáčecí kolečka versus zima či les… To u takhle drahých kočárků nejde prostě zaaretovat aby se kola netočily???? :roll:

Já mám obyčejnej Firkon Verano trojkombinace za 7tis. z Batolátka a má to teda jak otočný kolečka, tak nafukovací a samozřejmě i tu aretaci. Hluboké korby jsou u Firkonu perfektní - krásně prostorné a velké, mimčo v tom dlouho vydrží. Za mě je to super kočárek za super cenu… ale to asi zakladatelka slyšet nechtěla. :kytka:

Jen jsem tím chtěla říct - pokud jste zakladatelko zaměřena výhradně na hlubokou korbu, tak bych z vlastní zkušenosti radila brát v potah i velikost a délku korbičky,ať se vám nestane, že budete muset dávat 4m miminko v zimě do sporťáku kde ať chcete nebo ne, tak více fouká (hluboká korba lépe chrání)…neříkám to jen tak, dvě kamarádky mají Jané (jednou tak dražší) a do sporťáku šly obě jejich děti asi v 5m, my si v něm vesele jezdíme ještě teď (malej má 8m a 72cm a místa ještě dost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.8.11 09:40
simuk píše:
tak já bych raději brala ten ICOO I´coo PEAK 4 Air :wink: u toho Maxi Cosi se mi právě nelíbí ty otáčecí kolečka - když potkám maminku s kočárem s otočnými kolečky tak snad vždy se otáčí jak chtějí a s kočárkem nejde ani jet a v zimě se s nima už vůbec nedá - toť můj názor :wink:

Já nemám zkušenost ani s jedním kočárkem… jen mě zaráží jak každá řešíte otáčecí kolečka versus zima či les… To u takhle drahých kočárků nejde prostě zaaretovat aby se kola netočily???? :roll:

Já mám obyčejnej Firkon Verano trojkombinace za 7tis. z Batolátka a má to teda jak otočný kolečka, tak nafukovací a samozřejmě i tu aretaci. Hluboké korby jsou u Firkonu perfektní - krásně prostorné a velké, mimčo v tom dlouho vydrží. Za mě je to super kočárek za super cenu… ale to asi zakladatelka slyšet nechtěla. :kytka:

Jen jsem tím chtěla říct - pokud jste zakladatelko zaměřena výhradně na hlubokou korbu, tak bych z vlastní zkušenosti radila brát v potah i velikost a délku korbičky,ať se vám nestane, že budete muset dávat 4m miminko v zimě do sporťáku kde ať chcete nebo ne, tak více fouká (hluboká korba lépe chrání)…neříkám to jen tak, dvě kamarádky mají Jané (jednou tak dražší) a do sporťáku šly obě jejich děti asi v 5m, my si v něm vesele jezdíme ještě teď (malej má 8m a 72cm a místa ještě dost).

Jo, ty otáčecí kolečka by měly jít vypínat snad u každého kočáru. My máme doma Neonato a tam nám to jde, jsou na tom takové čudlíky :-) S tou korbičkou máš pravdu, taky jsem si vybírala kočár podle velikosti korbičky :-) My jsme Neonato používali přes rok a ted máme Nuna Pepp 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.8.11 09:55

Vzhledově se mi víc líbí ICOO, ale pokud má Mura delší korbu a je lehčí, volila bych Muru. A hlavně výhodu vidím v těch otáčecích kolech.
Přeju dobrý výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.8.11 09:57
ok
simuk píše:

Jen jsem tím chtěla říct - pokud jste zakladatelko zaměřena výhradně na hlubokou korbu, tak bych z vlastní zkušenosti radila brát v potah i velikost a délku korbičky,ať se vám nestane, že budete muset dávat 4m miminko v zimě do sporťáku kde ať chcete nebo ne, tak více fouká (hluboká korba lépe chrání)…neříkám to jen tak, dvě kamarádky mají Jané (jednou tak dražší) a do sporťáku šly obě jejich děti asi v 5m, my si v něm vesele jezdíme ještě teď (malej má 8m a 72cm a místa ještě dost).

Ja mam taky Firkon Verano kluk sel do sportaku az bylo teplo takze kolem dubna a to mu bylo 8 mesicu jelikoz tam nechtel sedet. Jinak si myslim ze by tam byl az do ted :-D . Jinak cim delsi korbicka a sirsi tim lepe . Aby dite nemuslo jit v pulce zimy do sportaku. A sirku sportaku bych pak neresila
jelikoz to uz je pak jen na odpocinuti kdyz pak deti chodi. Takze zakladateklo ja bych brala tu Muru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.8.11 10:09

ja bych volila Muru
lehci
autosedacka
ma pas na madle, aby dite nepropadlo

ta aretace se mi zas tak perfektni a nepostradatelna nezda. ano, zataci se lepe, ale pouze na rovnem povrchu. kdyz je treba prekonat nejakou nerovnost, je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kif
1
27.8.11 10:43

máme kočárek IĆCO PEAK AIR 2011 je výborný, systém natáčení předních kol je perfektní akorát v obchodě ( v budovách) je nedostatečný což ale neberu jako vadu jelikož kočárek je opravdu perfektně stabilní, odpružení jaké snad žádny jiný kočárek jako kombinace nemá, opravdu velké nafukovací kola a hlavně jsou kola vepředu stejně široko od sebe jako vzadu ( výborné do sněhu, terénu apod.) což také jiné kočarky s natáčecími koly nemají ( přední mají blíže takže kočár dělá dvě stopy) viz MURA což bohatě eliminuje jediný hendikep a to váhu kočáru ( což MURA také není zrovná lehka- ten rozdíl je zanedbatelný)
Co se týče korby je oproti jiným dostatečně dlouhá ( mura má pouze korbu hlubší jinak jsou cca stejné)
Můj názor ale na tvůj výběr je že je nesmysl vybírat mezi těmito kočárky když požaduješ pouze s korbou tím bych všechny kombinované kočárky vyřadil z výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
27.8.11 11:36

Já mám MC Mura trojkolku a třeba do sněhu je to přední kolo super, páč se každé kolečko neotáčí jinam a jak je dvojité, tak i stabilita je super. Výhoda je, že na podvozek nacvakneš i autosedačku MC. Ale být tebou, koupila bych kočár ojetý. Tyhle drahý kočáry jsou držáky a 2-3 děti v pohodě odvozí bez známek únavy materiálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.8.11 12:52

ahojky :mavam: předně vám všem moc děkuju za názory

vypadá to že bude vítěz Mura

od prvního dítěte jsem zvyklá na trojkolku tak v tom má mura výhodu díky těm kolečkům, icoo sice má natačecí nápravu ale není to ono, to je pravda

oba dva kočáry mají jednu z největších korbiček co je ke koupi, když teda nepočítám, ty mega kočáry tako apod.

nákupní košíky nemají ani jeden dostačující ale na netu jsem našla od mutsy nějakej přídavnej košík, který by se na ten kočár dal připnout

pak váha - no to jednoznačně mura

autosedačku máme cabriofix ale díky adaptérům jí můžu nasadit i na ten icoo, ale zase na muře to bude vypadat líp

kif - nech to na mě, dík :mavam:

a ojetej nechci protože pak je skoro neprodejný, na netu je jich milion, chci ho novej abych ho mohla ještě za dobře prodat, zvlášt když ježděný bude jen s korbičkou

navíc jetej icoo není k sehnání

takže asi fakt vyhraje MURA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
2.9.11 19:18

Ahoj, za mě Mura, švagrová má Icoo - je dost těžký. Kámošky mají skoro všechny Muru čtyřkolku - do města i do terénu s tím jezděj a bez problémů. A aretaci koleček Mura má. Teď jsme porovnávaly hluboké korby, mám Easy walker, a Mura má korbu větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí