Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Doufám že to nebude bráno jako reklama, ale zajímal by mě váš názor na tento kočárek Verano Long
Nevím, nikdy jsem ho neviděla, ale podle toho co tam píšou, tak by to nemuselo být špatný. Asi by to chtělo vidět ho „naživo“
to je jasný, zatím jen tak koukám a posuzuju co by se mi líbilo, potřebuju totiž jasnou představu
abych pak věděla co sháním, jinak by mě to nebavilo ![]()
každopádně se nebráním doporučení na nějaký jiný, se kterým máte dobré zkušenosti
Taky jsem koupila Firkon Verano ![]()
https://www.emimino.cz/…rkon/verano/
já ho naživo viděla a líbila se mi prostorná korba, velký košík a i to že jde otočit sporťák oběma směry, zkusila jsem s ním jet a byl fajn jen oproti našemu těžší ale jinak v pohodě
jinak kdo by měl zájem tento kočárek prodává teď kamarádka v zelené barvě, je tam nový podvozek, má už sice jednu zájemkyni ale zatím jí nedala peníze takže kdo by měl zájem napiště mi do IP pošlu bližší info ![]()
AHOJ, my se n něj byli dívat dnes..a zklamal
.Ale každý m jiné požadavky…
Ahoj,nevypadá špatně.určitě se na něj jdi podívat naživo.Já mám Bugaboo Cameleon a Bugaboo Bee a jsem moc spokojená.Cena je tedy mnohem vyšší ale je opravdu kvalitní.Dále mohu doporučit Brio Go a Concord.
me se Firkon moc libi, splnuje me pozadavky na kocarek a k tomu za paradni cenu ![]()
Nevypadá špatně a i ta barva je celkem hezká, hlavní výhodou jsou ty aretovací kolečka, já mam velký kočár bez nich a byla jsem nešťastná, golfky už mam s aretací a naprostá spokojenost.
My ho naživo viděli a jsou hezký,viděla jsem jen jinou barvu.Nakonec jsme vybrali Tako a už nikdy více,ale tyhle mají velký korby i sporťák vypadal dobře.Na pojezd byl fakt lehounkej.
Přijde mi že těhle typů kočárků jezdní opravdu hodně,každý má jinou značku ale přitom jsou stejný
nevím.mě se moc nelíbí.my se rozhodovali mezi bugaboo nebo concord.ale je fakt že ta cena je taky jinde.
tak at dobře pro mrnouska vyberete. ![]()
Já jsem o tomto kočárku četla recenze, dají se najít na netu a vzhledem k poměru ceny a kvality, si ho většinou maminky moc pochvalují.
Navíc ve výsledku, každý ať už drahý nebo levný kočárek, má nějaké plus i minus.
Tady u toho si myslím pochvalují velkou korbu a pak otočnou sedačku, ale tam už mívají námitky na funkčnost. Zkus si to najít. Bývá to myslím pod porovnáním cen kočárků ve zboží.cz nebo tak nějak a je tam recenze na spousty kočárků. Já neumím zadat odkaz, ale při hledání kočárku podle značky se mi to tam někdy ukáže. Je to vždycky uplně dole. Mě to hodně pomáhá při hledání kočárku. Jak najdu nějaký, který se mi líbí, tak si to tam jdu najít.
Kočárek vypadá moc hezky na živo jsem ho neměla možnost zatím vidět. Oblíbila jsem si, ale ty kolečka, které se dají odblokovat aby se otáčely a když není potřeba, tak se zas zablokují aby se netočily, je to bezva věc i v zimě ve sněhu i když to mám vyzkoušené na jiné značce, tak můžu jen doporučit. Mi osobně se moc líbí ta barva na obrázku
mám ráda zelenou. Je svěží a v kombinaci s černou vypadá moc hezky
. Obešla bych nějaké kamenné obchody jestli ho tam mají a ozkoušela si ho osobně. Ale kočárek vypadá moc dobře ![]()