Prodat kočárek - ano či ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
2.9.11 17:08

Prodat kočárek ano či ne?

Ahojky chtěla bych se zeptat zda byste schovávali kočárek pro další mimi cca 5 let? Mám kvalitní kočárek (už bohužel je sporťák) korbičku jsem prodala, že už další mimi nee :lol: Nevím zda ho prodat, dokoupím za 5 let korbičku? Bude se jěště vůbec prodávat? V nabídce budou určitě jiné lepší kočárky… Prostě nevím…poraďte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27002
2.9.11 17:11

já si kupovala na druhého syna nový kočík a jsem s ním moooc spokojená třetí plánujeme jen nevím KDY, mám v plánu si nechat protože mi vyhovuje po všech směrech líbí se mi maximálně a myslím že když due dobře zabalený tka se mu nic nestane i kdybych na třetí také čekala 5 let.Zas co když bude dřív navíc ještě ted v něm mladíš jezdí je mu rok takže nechám stejně byhc ho prodala za nízkou částku a pak nekoupila za tu cenu nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.11 17:17

Já to asi všechno prodám a jestli půjdem kdy do třetího (taky to musím stihnout do 5 let, abych pak už nebyla stará babizna :mrgreen: ) tak holt pořídím vše nové. Když už víš s jakou značkou jsi byla spokojená, buď ji koupíš znovu, nebo koupíš lepší. Jako jestli budem na tom finančně zle, tak si stejně další dítě nebudem moct dovolit a když na tom budem dobře, bude i na novou výbavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.9.11 17:17

Neschovávala. Sporťák jsem prodala a za 4 roky na další mimi koupila jiný. Nechala jsem si hluboký kočár, ale jen pro to, že byl víceméně neprodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.9.11 17:23

Já mám právě kočátek dooost dobrý i technicky jsem s ním spokojená…pokud na něj pořídím jen novou korbičku nikdo ani nepozná že je již jetý…na druhé jsem také kupovala vše nové…vždy tvrdím, že další už ne :lol: ale teď nevím…kočík je to dobrý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.9.11 17:25

Já si kočár nechávám, ale plánujeme druhé dřív. Jsem s ním moc spokojená a nechtělo by se mi shánět jinej, stejně bych koupila ten samej…

v tým případě, pokud nemáš korbu, tak bych ho asi prodala, protože fakt hrozí že už ji neseženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.9.11 17:41

my všechno prodáme a na čtvrté koupíme vše nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.11 17:42

Anebo si kup tu korbu teď třeba nějakou zachovalou z druhé ruky :think: No anebo když pak tu korbu neseženeš, pak si můžeš koupit extra kočár s korbičkou tak na půl roku a pak používat ten tvůj skvělůý sporťák, možností máš mnoho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.9.11 17:45

z a5 let korbičku dokoupit můžeš a nemusíš. spíš bych řekla, že nekoupíš. Kočár bych prodala, za 5 let dojde k úhoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
2.9.11 17:45

Jestli chceš dítě za dýl, tak bych prodala. Neschovávala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.9.11 17:57

kdybys měla i hlubokou korbu a byla s kočárkem spokojená, tak by nebylo špatné si kočárek nechat (my to tak dělat budeme, i když plánujeme větší věkový rozestup mezi dětmi). Ale pokud máš jen sporťák, tak bych ho prodala. Riziko, že už neseženete za několik let pasující hlubokou korbu, mi přijde docela velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.9.11 18:35
jizvíková píše:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.9.11 18:42
jizvíková píše:
:lol:

Manžel mi říkal ať teď seženu použitou korbičku v pěkném stavu a kočárek schovám, i on jakožto technický kritik všeho je s kočárkem spokojený…mě se tento nápad moc nezdál, ale koukám, že i tady tento názor zazněl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.9.11 18:57

Také plánuji druhé dítko nejdříve za 5 let, takže já mám jasno.
Synovi je teď 22 měsíců a vozit v kočárku už se nechce.
Rozhodla jsem se ho co nejdříve prodat i přesto, že jsem s ním byla hodně spokojená. Za tu dobu, než budu mít druhé dítko, tak třeba vymyslí nějaký dokonalý kočár 8-).
Ty kočáky hodně rychle stárnou a bojím se, že by byl už dost out :lol:.
Navíc mě to asi zase bude bavit, čumět hodiny do počítače a vybírat na netu kočárek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
2.9.11 19:03

Já jsem prodala vše a pak si koupila nové. Ted se toho taky postupně zbavuji. Jestli bude 3. nevím, tak na co to schovávat. Stejně bych pak chtěla zas jiný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí