Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chtěla bych se zeptat zda byste schovávali kočárek pro další mimi cca 5 let? Mám kvalitní kočárek (už bohužel je sporťák) korbičku jsem prodala, že už další mimi nee
Nevím zda ho prodat, dokoupím za 5 let korbičku? Bude se jěště vůbec prodávat? V nabídce budou určitě jiné lepší kočárky… Prostě nevím…poraďte ![]()
já si kupovala na druhého syna nový kočík a jsem s ním moooc spokojená třetí plánujeme jen nevím KDY, mám v plánu si nechat protože mi vyhovuje po všech směrech líbí se mi maximálně a myslím že když due dobře zabalený tka se mu nic nestane i kdybych na třetí také čekala 5 let.Zas co když bude dřív navíc ještě ted v něm mladíš jezdí je mu rok takže nechám stejně byhc ho prodala za nízkou částku a pak nekoupila za tu cenu nový
Já to asi všechno prodám a jestli půjdem kdy do třetího (taky to musím stihnout do 5 let, abych pak už nebyla stará babizna
) tak holt pořídím vše nové. Když už víš s jakou značkou jsi byla spokojená, buď ji koupíš znovu, nebo koupíš lepší. Jako jestli budem na tom finančně zle, tak si stejně další dítě nebudem moct dovolit a když na tom budem dobře, bude i na novou výbavičku.
Neschovávala. Sporťák jsem prodala a za 4 roky na další mimi koupila jiný. Nechala jsem si hluboký kočár, ale jen pro to, že byl víceméně neprodejný.
Já mám právě kočátek dooost dobrý i technicky jsem s ním spokojená…pokud na něj pořídím jen novou korbičku nikdo ani nepozná že je již jetý…na druhé jsem také kupovala vše nové…vždy tvrdím, že další už ne
ale teď nevím…kočík je to dobrý… ![]()
Já si kočár nechávám, ale plánujeme druhé dřív. Jsem s ním moc spokojená a nechtělo by se mi shánět jinej, stejně bych koupila ten samej…
v tým případě, pokud nemáš korbu, tak bych ho asi prodala, protože fakt hrozí že už ji neseženeš…
Anebo si kup tu korbu teď třeba nějakou zachovalou z druhé ruky
No anebo když pak tu korbu neseženeš, pak si můžeš koupit extra kočár s korbičkou tak na půl roku a pak používat ten tvůj skvělůý sporťák, možností máš mnoho ![]()
z a5 let korbičku dokoupit můžeš a nemusíš. spíš bych řekla, že nekoupíš. Kočár bych prodala, za 5 let dojde k úhoně.
Jestli chceš dítě za dýl, tak bych prodala. Neschovávala bych.
kdybys měla i hlubokou korbu a byla s kočárkem spokojená, tak by nebylo špatné si kočárek nechat (my to tak dělat budeme, i když plánujeme větší věkový rozestup mezi dětmi). Ale pokud máš jen sporťák, tak bych ho prodala. Riziko, že už neseženete za několik let pasující hlubokou korbu, mi přijde docela velké
jizvíková píše:
my všechno prodáme a na čtvrté koupíme vše nové
jizvíková píše:
my všechno prodáme a na čtvrté koupíme vše nové
Manžel mi říkal ať teď seženu použitou korbičku v pěkném stavu a kočárek schovám, i on jakožto technický kritik všeho je s kočárkem spokojený…mě se tento nápad moc nezdál, ale koukám, že i tady tento názor zazněl ![]()
Také plánuji druhé dítko nejdříve za 5 let, takže já mám jasno.
Synovi je teď 22 měsíců a vozit v kočárku už se nechce.
Rozhodla jsem se ho co nejdříve prodat i přesto, že jsem s ním byla hodně spokojená. Za tu dobu, než budu mít druhé dítko, tak třeba vymyslí nějaký dokonalý kočár
.
Ty kočáky hodně rychle stárnou a bojím se, že by byl už dost out
.
Navíc mě to asi zase bude bavit, čumět hodiny do počítače a vybírat na netu kočárek ![]()
Já jsem prodala vše a pak si koupila nové. Ted se toho taky postupně zbavuji. Jestli bude 3. nevím, tak na co to schovávat. Stejně bych pak chtěla zas jiný kočárek.