Kočárek za 70 tisíc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
351
26.5.12 15:49

Kočárek za 70 tisíc???

Holky-kočarkomaniačky, viděly jste tuto reportáž? Mně to přijde jako Concord Neo a ten má kapánek jinou hodnotu, ani ne poloviční, ne? Nebo to je něco jiného?

http://www.super.cz/…podobny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
26.5.12 15:54

viděla sem to, je to concord, ale ten karbonový.. a nepochopila sem, jak můžou napsat, že je hodně kvalitní, když po druhém mimi je na vyhození:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.5.12 15:56

@aničkakytička To mně taky zaujalo - „už je takový, no , půjde…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.5.12 15:58

Je fakt, že když s ním popojela, tak bylo vidět, jak moc je rozviklaný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.5.12 16:03

náš roan za pět tisíc po třech dětech je víc v pohodě než tenhle za 70 :))) tomuhle se říká vyhazování peněz oknem :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.5.12 16:23

Ale ta reportérka měla teda pěkně trapné otázky, teda aspoň pro mě.. prý : Nó tak to vám mohl Karel koupit nový kočárek" :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.5.12 16:25

@Kallkapa na druhou stranu to fakt mohl :)))))) nějakje míň drahej a víc použitelnej :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.5.12 16:27
@aničkakytička píše:
@Kallkapa na druhou stranu to fakt mohl :)))))) nějakje míň drahej a víc použitelnej :)))

Co jí mohl nebo nemohl otec koupit, do toho je reportérce snad úplně h*vno… Mě už přišlo trapné, jak jí říkala „maminky si tu povídají, že máte strašně drahej kočár, prý stál 70.000“ :roll: . Jakoby měla kočár za dva milióny posázený diamanty :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.5.12 16:31

http://www.agssport.cz/…arku-concord - no jo když on asi už nebyl nejnovější :lol: tatínek nekoupil,ale dcerka asi zdědila po své sestře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
26.5.12 16:34

Je to concord neo carbon. Vlastne je drahy jen diky te konstrukci…jinak nasada jak autosedacka korba i sportak jsou totozne s concordem neem. V novych kolekcich ma trosku jine barevne varianty nez klasika. A ta konstrukce je tak delana ze vrze opravdu po chvilce…takze z toho duvodu jsem ja volila klasicky. Prvniho jsem vozila rok a ted dovozim druhe v sedacce a pujde pryc…kazdopadnr ikdyz vrze vybrala bych opet concord:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
26.5.12 16:34

Je to concord neo carbon. Vlastne je drahy jen diky te konstrukci…jinak nasada jak autosedacka korba i sportak jsou totozne s concordem neem. V novych kolekcich ma trosku jine barevne varianty nez klasika. A ta konstrukce je tak delana ze vrze opravdu po chvilce…takze z toho duvodu jsem ja volila klasicky. Prvniho jsem vozila rok a ted dovozim druhe v sedacce a pujde pryc…kazdopadnr ikdyz vrze vybrala bych opet concord:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.5.12 16:36

Za ten kocarek bych nedala ani 5KC :poblion: nevim co na tom stoji 70tis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.5.12 16:36

@Kallkapa na druhou stranu, já když jdu s kámoškou a potkala bych tenhle kočár, taky jí řeknu, hele to je kočár kočár za sedm pětek a taky si ho prohlídnu, co že na něm za ty prašule je :))) ale takhle se ptát je přinejmenším blbý :))) ale co vím, tak u každé známější osobnosti, co má mimčo se strašně řeší, za kollik a jakje má kočár…půlka jich to stejně dostala za reklamu, aniž by si vybrala… ale tahle holčina zjevně je úplně obyčejná a je jí šumák, za kolik je :))) a i to, že na kameru řekla, že ten kočár půjde z domu :)) výrobce musel skákat radostí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
26.5.12 16:48

Mě se ten kočár vůbec nelíbí.Takže může stát i milion.

• Citovat
  • Upravit
18259
26.5.12 17:05
@Breuovi píše:
Mě se ten kočár vůbec nelíbí.Takže může stát i milion.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4