Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky-kočarkomaniačky, viděly jste tuto reportáž? Mně to přijde jako Concord Neo a ten má kapánek jinou hodnotu, ani ne poloviční, ne? Nebo to je něco jiného?
viděla sem to, je to concord, ale ten karbonový.. a nepochopila sem, jak můžou napsat, že je hodně kvalitní, když po druhém mimi je na vyhození:))))
@aničkakytička To mně taky zaujalo - „už je takový, no , půjde…“ ![]()
Je fakt, že když s ním popojela, tak bylo vidět, jak moc je rozviklaný ![]()
náš roan za pět tisíc po třech dětech je víc v pohodě než tenhle za 70
tomuhle se říká vyhazování peněz oknem ![]()
Ale ta reportérka měla teda pěkně trapné otázky, teda aspoň pro mě.. prý : Nó tak to vám mohl Karel koupit nový kočárek"
.
@Kallkapa na druhou stranu to fakt mohl
nějakje míň drahej a víc použitelnej ![]()
@aničkakytička píše:
@Kallkapa na druhou stranu to fakt mohlnějakje míň drahej a víc použitelnej
Co jí mohl nebo nemohl otec koupit, do toho je reportérce snad úplně h*vno… Mě už přišlo trapné, jak jí říkala „maminky si tu povídají, že máte strašně drahej kočár, prý stál 70.000“
. Jakoby měla kočár za dva milióny posázený diamanty
![]()
http://www.agssport.cz/…arku-concord - no jo když on asi už nebyl nejnovější
tatínek nekoupil,ale dcerka asi zdědila po své sestře ![]()
Je to concord neo carbon. Vlastne je drahy jen diky te konstrukci…jinak nasada jak autosedacka korba i sportak jsou totozne s concordem neem. V novych kolekcich ma trosku jine barevne varianty nez klasika. A ta konstrukce je tak delana ze vrze opravdu po chvilce…takze z toho duvodu jsem ja volila klasicky. Prvniho jsem vozila rok a ted dovozim druhe v sedacce a pujde pryc…kazdopadnr ikdyz vrze vybrala bych opet concord:))))
Je to concord neo carbon. Vlastne je drahy jen diky te konstrukci…jinak nasada jak autosedacka korba i sportak jsou totozne s concordem neem. V novych kolekcich ma trosku jine barevne varianty nez klasika. A ta konstrukce je tak delana ze vrze opravdu po chvilce…takze z toho duvodu jsem ja volila klasicky. Prvniho jsem vozila rok a ted dovozim druhe v sedacce a pujde pryc…kazdopadnr ikdyz vrze vybrala bych opet concord:))))
Za ten kocarek bych nedala ani 5KC
nevim co na tom stoji 70tis ![]()
@Kallkapa na druhou stranu, já když jdu s kámoškou a potkala bych tenhle kočár, taky jí řeknu, hele to je kočár kočár za sedm pětek a taky si ho prohlídnu, co že na něm za ty prašule je
ale takhle se ptát je přinejmenším blbý
ale co vím, tak u každé známější osobnosti, co má mimčo se strašně řeší, za kollik a jakje má kočár…půlka jich to stejně dostala za reklamu, aniž by si vybrala… ale tahle holčina zjevně je úplně obyčejná a je jí šumák, za kolik je
a i to, že na kameru řekla, že ten kočár půjde z domu
výrobce musel skákat radostí ![]()