Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všechny , má některá z vás kočárek Casualplay Kudu nový model? Zatím na něj nenacházím recenze. Jak jste s ním spokojené? Výhody/nevýhody? Děkuju za rady!!!
Tenhle kočárek jsem ještě ani naživo neviděla, nikoho neznám, kdo ho má, ale na obrázku mě moc zaujal
No i ta cena za něj
Škoda, že je tak drahý, na druhé mimi bych si ho pořídila ![]()
Ja na neho onehdy tak letmo koukala v obchode a za mne trosku zklamani. Jako vzhledove je povedeny
Ale na to jak ho vychvaluji mne treba zarazilo, ze nema ani odpruzeni
Za tu cenu uz bych cekala, ze tam najdu vsechno na co si vzpomenu
![]()
Já ho viděla jen v obchodě
Právě, že je dost drahý, ale lehoučký a manipulace je jednoduchá, ale spoustu „funkcí“ mu chybí. Ráda bych doporučení od někoho, kdo ho už vyzkoušel…
Ahoj holky, já jsem si ho koupila, ale zatím jen odskoušela v krámě. Odpružení má na zadních kolech. Nemá ruční brzdu a polohovatelné madlo, to je napevno.Jae dost drahý, ale jiný mě prostě nešel do ruky. Chtěla jsem otočnou sedačkuý na sporták a vybírala jsem mezi Jané reverse šíleně blbé madlo, nedá se pořádně tlačit, je těžší. Maxi cosi fakt není do větru ani deště, má schovanou pouze malou část. Casual play reverse je hrozně uzký. No nevím třeba jsem udělala chybu, ale fakt jsem neodolala.Je i dost dlouhá zádová opěrka, muj 4 letý syn se do něj vejde, sice má narvanou hlavu v boudě, ale má 116 cm. Hlavně je fakt lehoučký, asi nevytáhnu ani golfky.
Budu se těšit na komentáře po vyzkoušení. Já jsem mu nakonec odolala a vyhrál to Quinny Buzz a prozatím nelituju! Má opravdu víc funkcí navíc než kudu a zdá se být praktický do města…
Taky nad ním uvažuji. Viděla jsem někde celou sadu: hluboká korba+autosedačka+sporták za cca 18.000,–,ale už to nemůžu najít. Jinak ty ceny josu strašný ![]()
Tak to koukám, ta cena je až neuvěřitelná, já kupovala sadu a jen sporták bez ničeho stál 16500,–kč. Pokud ho za tu cenu najdete tak bych ho brala všema deseti.Fakt je neuvěřiteně lehoučkej. Jo buzz je taky dobrej, jen není vubec do terénu a já potřebovala aby zvládnul i terén. Sice píšou že je to městský kočárek a příjde mě že je i do terénu. Některý teréní totiž vypadaj spíš jak městský. Zkus dát do googlu název kočárku i s cenou a ono by to mělo najít, takhle hledám já, když si nezazáložkuju ![]()
No tak za těch 18.000,– byl jenom sporták. Celková cena za ty 3 díly vychízí cca 30 -32.000,– Včera jsem ho viděla na vlatní oči je krásnej dobře se s ním jezdí, ale nejde zvednout madlo. Cože je blbé mám 172 cm a chtěla bych ho trošku zvednout. Nehledě na to že sporták je fakt uzky. Přemýšlela jsem, že našemu prckovi bude v lednu rok a s fusakem ho tam nenarvu
Zkoušela jsem tam posadi dítě staré 1 rok a 3 měsíce a oki ale s fusakem by se tam nevešel.
Proto jsem se rozhodla pro casualplay S4 titanium za cca 16.990,– komplet
Taky jsem ho měla v ruce a rozhodovala se, ale ten je ještě užší než kudu.Kudu má něco kolem 32-35cm šířku, něco jako jané atd.To madlo mám dobrý, nejsem tak vysoká. Jaá koupila k tomu korbu Metropol 2012 za 4000,– a autosedačku od známé. S tím reversem na něj ještě koukni, protože když jsem si ho málem koupila tak tam byli zrovna lidičky, který šli kupovat jine a dokonce tu svou sestavu prodávali za necelejch 10000,–
S4 titanium je široká. Uzká je Kudu a S4 revers (ale ten už se nevyrábí)
Jojo máš pravdu, spletla jsem si to s reversem, taky je v titanu, ale ten je opravdu nejmenší co je.Do kudu se vejde muj 4,5 letý syn, jen mu je krátká opěrka. Dneska je to snad nějaký trend dělat uzké sedačky. Já měla při prvním Herqulesa a byla jsem s ním strašně spokojená. Byl sice těžký, ale sabylní, takovej tank. Chtělabych ho znovu ale už se nedělá, tak jsem hledala něco takového, aby splnoval to co jsem chtěla, ale žádný není ideál, každý má něco. Musela jsem ustoupil od ruční brzdy, ale te už strjně nebudu jezdit na bruslích. Nevím zatím se mě zdá má volba správná, ale…Casualplay je moje srdcovka, už při prvním sem ho chtěla, ale už v krámě mě odrazovali, že je poruchovej a ted jsem ho chtěla taky a opět mě přímo prodevačka řekla at vezmu něco jiného. Když on je tek hezkej. Prý je to jak ktrý kus, někdo odvozí 2 děti a nemá probém a někdo reklkamuje po 3 měsících. Taky mám strach, jak na tom bude tan muj, snad budu nadále nadšená, jen ta cena je fakt strašná, kdybych neměla věci po malém, tak bych takovej kočárek ani nekoupila.
To je pravda, každý kočárek má něco! Ale kudu nový na to že nemá ani prodlužovací rukojeť stojí opravdu hezky. Ale design je nádhernej! ( i když korba u casual play se mi moc nelíbí )
Jj korba není nijak krásná, i když celkem velká, ale já spíš koukala aby byl hezký sporták, ten využiju mnohem dýl. Ta rukojet je nedomyšlená ještě jsem se s tím nesetkala, ale naštěstí mě je ok A JE dobrý, že člověk muže blíž ke kočárku, že nepřekáží brzda, tak se to tak nějak vykompenzuje. Já ho ted chválím a jsem nadšená, ale uvidíme, třeba změním názor. Já bych si musela kočárekj navrhnout, aby splnoval vše co chci, ale to bohužel asi většina nás. Každá máme jinou představu, obnos peněz atd.Ale štve mě jak na nás vydělávaj.
No ale stejně vybrala jsi dobře, je nádhernej!!! Jsem zvědavá na praktičnost!