Casualplay Kudu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Paja207
19.1.13 09:31

Ján mám kudu, ale né kudu golgky.Muj má přední zdvojené kolečo. Unesu ho v pohodě sama. Opravdu váží s korbou asi mezi 8-10kg a sporták kolem tech 6kg.Je fakt lehoučkej s korbou ho unesu, ale do schodu do patra nosím podvozek zvlášt, jelikož by se nesl blbě, ale pár schodu zvládnu v pohodě sama.Do autobusu je to v poho. Koukala jsem na ty kočárky. Patron hezkej, moje slabost pokud je už lepší stříška je MC mura dost dobrej, šla bych do něj, je hezoučkej a ta měkoučká sedačka je super.Ta stříška by šla vyřešit i tím, já mám takovej velikej ovál jako stínítko a dá se dát na kočárek i autosedajdu. A mají i hezké barvy.Kudu je sporták jen černý. Ona S4 je takovej pruměr ve váze kočárku, ale je krásnej. Je to těžký, mě od něj odrazovali v obchodech už při prvním, ale známá v něm odvozila 2 děti a je stále hezkej, jen že nejde otočit to mě vadí. Kudu sporták taky není nijak širokej, ale zkoušela jsem ho s naším 4 LETÝM CHLAPÁKEM a vešl se tam v pohodě, jen stříšku měl na hlavě, ale ve 4 tam už stejně vozit nebudu.

• Citovat
  • Upravit
isabella maria
31.1.13 19:13

Zdravím vás holky, mohli by ste mi prosím poradit je kudu i na vesnici???mě se hrozně líbí a k tomu odpružení můžete mi prosim poslat foto???předem díky :)

• Citovat
  • Upravit
Paja207
31.1.13 21:50

Ahoj já jsem z vesnice a ještě z hor, tak asi tak. Odpružení je vespod pod nápravou u kola.Je tam péro, je to vidět i na videích. Poku se mě to podaří vifotit, tak pošlu fotku. Přední kola nejsou odpružený, ale korba je na adaptérech, takže volná. Zatím mám vyzkoušenou jen tu.Na jaře jdeme do sportáku, už se těším.

• Citovat
  • Upravit
isabella maria
1.2.13 07:24

Dobře díky moc, a jdou na to všecky tři korbičky i ze starší kolekce?

• Citovat
  • Upravit
Paja207
1.2.13 08:29

Ahoj, dneska ráno jsem zjistila, že přední dvoukolečko je taky odpružené, jen není vidět péro. Jezdím s ním přes 3 měsíce a zezačátku byl tvrdej, ale časem se to povolilo a ted už je to dobrý. Mám vyzkoušeno, že když nemáš houpací kočárek, tak to miminko nevyžaduje. Já mysdlím že by snad i jo, protože mě jde autosedačka, ale chtělo by to vyzkoušet. Ted byla akce bud na mall, nebo kase, na tu korbu co mám já a byla za 2600,–kč, což je krásný. Pokud máš možnost, tak raději vyzkoušej. Dává se na adaptéry, tenkrát v obchodě mě tvrdili, že nejde, ale dávali to bez adaptéru, tak by to ani nešlo, ale to jsem nevěděla. Měla jsem taky možnost mít starší, tak to byla škoda.

• Citovat
  • Upravit
isabella maria
1.2.13 09:09

No já sem teprve na začátku ale kočárek už mám vybranej jen už shánim info, v červnu jedu do phy tak se juknu do malvika a okouknu ho, s tim houpanim je to tak že na holku sem měla x-lander xa a bylo to v korbičce hrozný byla jak řízek naklepaná je narozená v květnu takže na zimu dosti nepraktická korbička pro větší mimčo, tak mě právě zajímá jak sou ty casualplay korbičky prostorný???

• Citovat
  • Upravit
Paja207
1.2.13 10:18

Jak už jsem psala délka 8Ocm a šířka cca 36cm. Není to teda kočárek jako ty polský vyloženě houpací. Je měkčí, ale po kostkách bude v kočárku naklepaný každý mimčo. Já když je opravdu blbá cesta, tak naklopím kočárek a jedu jen po zadních, ale to když jsou opravdu díry. X LANDER JE FAKT MALEJ. Já mám mimčo 3 měsíce a má skoro 6,5 kg a měří 63cm, takže macek. Mám v korbě vypolstrovanou podložkus postranicema, fusak a deku teplou. Většimou je v kombinézce a vejde se tam a na délku má ještě dost místa. Jen co začne sedět jde do sportáku, na ten se náramě těším. Sporták není nijak širokej, protže je otočnej, ale 4 letej kluk se mě tam vešel, tak doufám, že to zvládnem.

• Citovat
  • Upravit
173
21.2.13 19:26

Ahoj, tak po brutálním rozhodování vyhrál Brio Go(ty nová terénní kolak k doukoupení mi řeší paniku z kostek, lehký, skladný, obr nákupní koš). Je úzký, což mi u kočárů obecně vadí, ale jinak je ve všech ohledech nejlepší.

Zkoušela jsem do sportovní sedačky CP Kudu posadit 2letého synka a vůbec se nevešel a přišel mi tvrdý, i když věřím, že se tomůže používáním ochodit. Jinak kočárek jako takový mi přišel boží, neviděla jsem tedy korbičku, ale podle uvedených rozměrů mi přijde boží a kvůli ní mě mrzí, že ho nebudu mít:) Celkvě mi přišel účelný(velký koš s dobrým přístupem, velká korbička, jednoduché přehazování sedačky i s dítětem, skladný, lehký) jen mám prostě větší děti, tak tomu musím uzpůsovit i výběr:)

Ale jak se znám, budu dlouho vnitřně řešit ty ostatní kandidáty a moc bych za to nedala, že i třetě bude mít postupně spoustu kočárů :lol:
snad ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.2.13 15:14

Ahoj, to jsi mě dostala, že se ti tam nevešel dvouletej hošík. Já mám sice staršího hubenoura, ale stejně se tam vešel čtyřletej. No jsem zvědavá až ho najaře vytáhnu. Koukala jsem na ten Brio je taky moc hezký, ale zarazilo mě, že je podle udaju sedačka pouze o 2cm větší, což je fakt zanedbatelné. Ted začínám mít strach aby se mě tam ten náš cvalík vešel. No nic mám ho doma a uvidíme. Jinak cp reverse je dost podobný, ale tam je sedačka 24cm cž je fakt málo. Kolem těch 30 mají skoro všechny kočárky, ty dražší. No holka já jsem zatím spokojená, ale když koukám na kočárky, tak bych si samosebou ještě nějaký pořídila, ono jich je totiž takové množství a moc hezkých, ale to abych měla bankéře :lol:.Tak at se dobře jezdí a dej vědět jak jsi spokojená, určitě to někomu pomuže v rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenda123
27.2.13 10:03

Kudu 3 - 2012 po pol roku

Dievčatá tak Kudu 3 si nekupujte nadšenie ma prešlo po prvom mesiaci kedy nám začal vŕzgať, reklamácia neuznaná, nejako to časom sadlo po dvoch mesiacoch vyšisovaná čierna korbička METROPOL, je z nej hnedá, po štyroch mesiacoch opotrebované koliečko, na náhradné koliečko sa čaká mesiac dva :-((( a na koniec odpadli predné kolečká!!! a to dievčatá bývame v meste a nechodím s tým kade tade po zlých cestách ale fakt len po chodníkoch, tak asi tak s Kudou!!! NEKUPOVAŤ, mňa veľmi sklamala. Bola som s ním spokojná max. 1 mesiac a to kvôli tomu ako sa s ňou krásne ľahko manipulovalo, ale to je asi tak všetko. Tento týždeň, ideme ten úžasne drahý kočiar reklamovať držte palce. prajem krásny deň

• Citovat
  • Upravit
173
27.2.13 12:08

Nee, to mi neříkej. Já myslela, že ho aspoň vyzkouším. Mně se právě strašně líbila velikost té korbičky. Píšeš úplně stejné vady jako jsou u S4/6. To tam neumí vyrobit nic pořádně?

Paja207: Ono ani tak nejde o šířku(i když ta už je tady fakt hraniční), ale o výšku zádové opěrky. Ta má nějakých 48cm a je k ní hned přiražená bouda, jenže ta, když je sklopená, zasahuje do té opěrky. Takže použitelná délka je asi nějakých 43cm a to má dítě tak v roce. Ale fakt se mi moc líbí, takže mě tomrzí. Jak ty jsi spokojená se stálobarevností a celkovou kvalitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.2.13 15:07

JO to máš pravdu, koukala jsem na to a vzádu je ta bouda přichycená suchým zipem, tak třeba pujde trochu posunout, ještě jsem to nezkoušela, tak uvidím. Počítám tak v dubnu pujdeme do sportáku, tak snad nezabrečím. Docela mě překvapila reakce Lendy, mám z toho fakt strach za ty prachy aby byla taková kvalita no potěš. Já jsem zatím spokojená opravdu, jen nevím jestli to odpružení je fakt normální, je to fajn jak to povolilo, ale…Já s ním jezdím přes 4 měsíce mám taky Metropol. Barva zatím drží. Kočárek zatím nevrže, kolečka taky v pořádku. Je pravda, že tak po 3 až 4 týdnech je pořádně promažu a celkově jsem zvyklá se o kočárek starat. Jezdím dá se říct že stále v terénu, né teda nějak strašném ale..Zatím spokojená moc, ale začínám mít strach, že to dopadne jak s S4 jak se psalo :,( No dám vědět pokud se něco po,,,nebo až budeme ve sportáku, jak vyhovuje atd. Já když to ted čtu, tak se bojím každé vycházky aby se něco nestalo.Je pravda, že jsem chtěla náhradní kolečko zadní a přední dvoukolečko a opravdu je čekací doba 2-3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenda123
27.2.13 20:35

Ja nechcem nikoho odradzovať, kočík je fakt krásny len neviem, či ho po totmto všetkom ešte chcem, a to nás čaká v pivnici šporťáčik naň, malinká o chvíľku bude sedieť sama a ja??? no neviem, neviem…zatiaľ mám požičaný kočík od kamarátky, no zrejme som mala smolu na ten kazový kus :-(

• Citovat
  • Upravit
9
28.2.13 08:30

Ahoj Lendo, já ho mám taky zatím spokojenost veliká. Ale dostala jsi mě mám strach, jak s ním dopadnu já. Měla jsem za to, že za ty strašný prachy bude kvalita. Já si zatím nestěžuju, ale po tom co jsi napsala mám fakt strach, že tak dopadnu taky.Jak dlouho ho máš? Co odpružení, taky se ti povolilo? A jak ti vypadávaj kolečka? Já jen abych byla připravená na případné komplikace.To že se sjedou pneu, to beru i to vyšisování i když…Ale to ostatní je na…Kam jsi ho poslala, do obchodu, nebo přímo do Grupu? ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenda123
19.3.13 10:49

No dala som ho reklamovať, k predajcovi, mmj kolieska som objednala začiatkom januára (ledna) a ešte nie sú :-( zo šiestich mesiacov som ho používala len štyri a dva mesiace som mala kočík od kamarátky ale keby nebola taká zlatá, tak čo? musela by som kúpiť iný, kto by mi to zaplatil? njn, holt smola. Pája, prajem veľa šťastných krokov s týmto zázrakom od Španielov.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4