Kočárek+skate

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
11.1.12 20:58

kočárek+skate

Dobrý den,
chci si pořídit kočárek na druhé dítě vč. skatu. Tápu ale v tom, jakou vybrat značku, aby k tomu vůbec nějaký skate šel namontovat. Chci hlavně kočár s otočnými kolečky, jinak je mi jedno, jaký bude. Máte s tím někdo zkušenost?
Pište i jestli se skate nemotá mezi nohy a nezakopáváte o něj.
Moc děkuji za odpovědi, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
11.1.12 21:47

Mám děti od sebe rovné 2 roky, skate jsme koupili starší (naštěstí), téměř jsme ho nevyužili. Starší holčička vydržela pěkně jít vedle kočárku, ev. měla odrážedlo a jela přede mnou. Bydlíme ale na vesnici.
Kamarádka bydlí ve městě, ti ho využili víc,ale zas říkala,že najet na chodník nebo manipulovat s kočárkem,skatem a dítětem je hrůza.
Jsou dva základní typy, podle toho, jestli máš brzdu uprostřed kočárku nebo po celé délce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanule28
12.1.12 08:36

kočárek+skate

No my jsme právě z města a nechci riskovat, že mi malá vlítne pod auto. Kamarádka má DorJan s brzdou uprostřed a v obchodě jí tvrdili, že na to žádnej skate nepasuje. Takže bych si ráda koupila kočár, u kterého budu stopro vědět, že tam ten skate půjde.

• Citovat
  • Upravit
2398
12.1.12 08:51

Já měla Roan,taky s brzdou uprostřed a skate jsme měli. Umísťoval se na konstrukci nad koly.
 http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…

Známá měla X-lander a taky přesně tento skate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
12.1.12 12:46

Já mám taky Roan Marita a pasoval k němu skate Lascal buggyboard, taky se umisťoval nad kola a dodává se k němu několik koncovek. Manipulace je náročnější než se samotným kočárkem, ale šlo hlavně o zvyk, zvládala jsem i vysoké obrubníky. Starší holčičce je 2 a půl roku a už skate odkládám, kolem silnice chodí za ruku a nemá tendence se vytrhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí