Valco Baby Ion

3
9.1.12 14:29

Valco baby ion

Maminky, nemáte někdo zkušenost s tímto sporťákem? Stále nemohu najít dostatek informací o Valco baby ion. Kočárek jsem viděla v Malviku, osahala si ho a moc se mi líbí. Bohužel není moc recenzí na tento kočár, takže stále nevím, zda ho pořídit či ne. Vyhovuje mi jeho lehkost, skladnost, dostatečně velká boudička i prostor a ovladatelnost. Prodavačka upozornila, že není dobrý do terénu, ale město se mi zdá jako dost náročný terén :lol: Má ho některá z Vás a je s ním spokojená? Děkuji za všechny rady a informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
esafi
25.1.12 09:23

Přidávám se k dotazu - taky by mě zajímal názor a zkušenosti maminek, které s tímto kočárkem (nebo valco latitude) už jezdí.

• Citovat
  • Upravit
3
25.1.12 19:58

Tak já už jsem nevydržela a Ion už je doma :D. Musím říci, že po kočárku se kterým jsme jezdili před tím, je to obrovská změna. Je krásně lehoučký, dobře ovladatelný, skladný, má skvělou velkou boudičku, dobře se polohuje a je velice hezký. Prcek je v něm opravdu spokojený, vejde se tam pěkně i s pytlem.Jedinou vadu kterou má je, že mi kolečka zatáčí trochu doprava, takže nás čeká reklamace, což mě moc mrzí, protože jsem jinak opravdu spokojená. Za nás tedy kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.2.12 21:27

Edithe, jak jsi s kočárkem spokojená po pár týdnech? Kromě zatáčení koleček pořád :palec: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.4.12 22:46

Musím říci, že s kočárkem jsem opravdu moc spokojená a neměnila bych ho. Je lehký, funkční a vypadá moc hezky. Přestože syn už má v 10. měsících 11kg, tak ho i s kočárem vynesu do schodů,když je třeba :D. Maličká vada může být to, že se hůř dostává ke koši, když je poloha do lehu. Ale pokud tam není nějaká větší taška, tak není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.12.12 11:10

Nejlepší kočárek :pankac: :pankac:
Já ho mám a jsem s ním max. spokojená!
všude říkám, že to byla láska na první pohled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EditaR
10.11.13 09:54

Valco baby Ion

Ahoj, máme Valco baby Ion a je naprosto úžasný. Kupovali jsme ho v lednu 2012, jelikož se nám rozbil darovaný kočár a narychlo jsme chtěli něco levného - korbu i sporták a tak jsme si koupili tento kočár. Malá v něm byla s boudičkou jako miminko a ted jí je rok a jezdíme stále. Po srovnání s jinými sportáky musím říct, že jsem se vždy vrátila k tomuto. Je lehký, snadno se ovládá, jezdíme sněhem, lesem, polema a všude bez problémů vyjedeme. Má super vlastnost, že je nepromokavý a pláštěnku na zip upevníte během pár sekund. Další super věc je, že má velikou boudičku se sklopením proti slunci, zabýrá opravdu málo místa, je polohovatelný až do lehu, polohuje se i opěrka nohou. Tak aspon trochu info, pro ty, které váhají.

DOPORUČUJI JE SUPER A VŽDY ZAUJAL A LÍBIL SE! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Nikoliesko
12.11.13 21:34

Ahojky je ten kocik odpruzený???

• Citovat
  • Upravit
EditaR
12.11.13 21:48

No jako nějaké pružinová péra nemá, ale ikdyž s ním jeszdíme lesními cestami, tak v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4