Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, nemáte někdo zkušenost s tímto sporťákem? Stále nemohu najít dostatek informací o Valco baby ion. Kočárek jsem viděla v Malviku, osahala si ho a moc se mi líbí. Bohužel není moc recenzí na tento kočár, takže stále nevím, zda ho pořídit či ne. Vyhovuje mi jeho lehkost, skladnost, dostatečně velká boudička i prostor a ovladatelnost. Prodavačka upozornila, že není dobrý do terénu, ale město se mi zdá jako dost náročný terén
Má ho některá z Vás a je s ním spokojená? Děkuji za všechny rady a informace.
Přidávám se k dotazu - taky by mě zajímal názor a zkušenosti maminek, které s tímto kočárkem (nebo valco latitude) už jezdí.
Tak já už jsem nevydržela a Ion už je doma
. Musím říci, že po kočárku se kterým jsme jezdili před tím, je to obrovská změna. Je krásně lehoučký, dobře ovladatelný, skladný, má skvělou velkou boudičku, dobře se polohuje a je velice hezký. Prcek je v něm opravdu spokojený, vejde se tam pěkně i s pytlem.Jedinou vadu kterou má je, že mi kolečka zatáčí trochu doprava, takže nás čeká reklamace, což mě moc mrzí, protože jsem jinak opravdu spokojená. Za nás tedy kočárek ![]()
Edithe, jak jsi s kočárkem spokojená po pár týdnech? Kromě zatáčení koleček pořád
?
Musím říci, že s kočárkem jsem opravdu moc spokojená a neměnila bych ho. Je lehký, funkční a vypadá moc hezky. Přestože syn už má v 10. měsících 11kg, tak ho i s kočárem vynesu do schodů,když je třeba
. Maličká vada může být to, že se hůř dostává ke koši, když je poloha do lehu. Ale pokud tam není nějaká větší taška, tak není problém.
Nejlepší kočárek
![]()
Já ho mám a jsem s ním max. spokojená!
všude říkám, že to byla láska na první pohled ![]()
Ahoj, máme Valco baby Ion a je naprosto úžasný. Kupovali jsme ho v lednu 2012, jelikož se nám rozbil darovaný kočár a narychlo jsme chtěli něco levného - korbu i sporták a tak jsme si koupili tento kočár. Malá v něm byla s boudičkou jako miminko a ted jí je rok a jezdíme stále. Po srovnání s jinými sportáky musím říct, že jsem se vždy vrátila k tomuto. Je lehký, snadno se ovládá, jezdíme sněhem, lesem, polema a všude bez problémů vyjedeme. Má super vlastnost, že je nepromokavý a pláštěnku na zip upevníte během pár sekund. Další super věc je, že má velikou boudičku se sklopením proti slunci, zabýrá opravdu málo místa, je polohovatelný až do lehu, polohuje se i opěrka nohou. Tak aspon trochu info, pro ty, které váhají.
DOPORUČUJI JE SUPER A VŽDY ZAUJAL A LÍBIL SE! ![]()
No jako nějaké pružinová péra nemá, ale ikdyž s ním jeszdíme lesními cestami, tak v pohodě ![]()