Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím milé maminky či budoucí, mám na Vás takovou prosbu.Rozhodla jsem se že si pořídím kočárek ABC design viper 3s a k němu rovnou gofkový kočárek na rychlé přemístění či nákup a to mě strašně moc zaujal TFK Buggster s Air to je gofkový kočárek s nafukovacími koly což si myslím že je úžasné a tomu právě chci zakoupit ještě autosedačku Maxi cosi cabriofix aby mi pasoval na ten gofkový kočárek takže k tomu buudu muset dokoupit ještě adaptéry že ano? Poradtě myslíte že tím to udělám dobrou kopi vlastně i dopředu?Ještě dodám že by jsem všechno chtěla v neutrální barvičce takže to vypadá na světle hnědou. moc děkuji předem dám vám sem i odkazy kočárku aby jste když tak nemuseli hledat.
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
tak nějak nechápu proč i ten golfák.. kočárek ABC je kombinovaný, ne??
stejnak mimi nedáš do golfáku a až vám bude korba malá jednoduče předěláš na sporťák a nemusíš mít golfa..
jinak kočárek je fakt krásnej.. ![]()
mě se teda vic libi ty golfky a jde k tomu i dokoupit korbička,pokud hodně cestuješ a spiš využiješ kočárek ve městě než v terenu tak bych koupila tuto kombinaci.nebo za cenu těch dvou vybrala univerzalni jeden
tak jsem to udělala ja,jsem nadšena,ale už koukam po dalšim kočarku.jen mam obavy,že mi to doma neprojde ![]()
Proč jen k tomu TFK nekoupíš i korbu? Nebo tam jsou nějaké zásadní rozdíly mezi těmi kočárky?
Tak golfák chci vlastně spíš zatím kvůli autosedačce když půjdem někam nakupot nebo tak aby člověk nemusel mít ten těžší kočár jinak vím že je kombinovaný na sporták ale na jednu stranu si myslím že člověk ušetří pak práci zledáním golfek když je bude mít už doma a golfky bychchtěla jen zatím na autosedačku a pak až dítěti bude tak kolem 1,5 2 roků takna ježdění jestli mě chápete?
Barča K píše:
Tak golfák chci vlastně spíš zatím kvůli autosedačce když půjdem někam nakupot nebo tak aby člověk nemusel mít ten těžší kočár jinak vím že je kombinovaný na sporták ale na jednu stranu si myslím že člověk ušetří pak práci zledáním golfek když je bude mít už doma a golfky bychchtěla jen zatím na autosedačku a pak až dítěti bude tak kolem 1,5 2 roků takna ježdění jestli mě chápete?
nevim, na tohle má asi každá svůj názor..já mám kombinovaný, teď jsme už ve sporťáku a vydržíme v něm určitě do těch dvou let..pak už budu chtít aby šlapal bez kočáru, takže já golfák ani kupovat nebudu ![]()
Asi bych koupila jen golfky a hlubokou korbu, vypadaji pekne, nafukovaci kola jsou super, dva kocary zatim zbytecny, drahy, uvidis co budes casem potrebovat a dokoupis.
Příspěvek upraven 07.01.12 v 13:43
na Viper jde s adaptérama taky použít sedačka a myslím, že toje zrovna jeden z kočárků, který při nákupech nebude překážet víc než golfky
Něcojinýho je kličkovat po obchoďáku s lehce ovladatelnou tříkolkou a něcojinýho je tahat „pevnou“ dvacetikilovou trojkombinaci (vlastní zkušenost) ![]()
Takže si myslím, že ten golfáč je fakt zbytečný.
Tak vám holky zatímmoc děkuji asi si to ještě nechám projíthlavou a asi u mě stále více boduje tedy viper takže tedy asi bude nejlepší když budu mít jenjeden a nebo druhý podle potřeby déle nebyla jsem si jistá tak jsem chtěla slyšetnázor nejen svůj ale také někoho jiného
Ahoj,
Musim rict, ze resit kocarky budu podobne jako ty.
Bydlim v Praze v centru a cekam uz 3 mimi. Tak pro me je dulezita mobilita, golfky budu porizovat hned, budou do 6 mesicu fungovat jako podvozek pro autosedacku a pote budou jako hlavni kocar, protoze nastoupit do MHD se tremi detmi a zadat pri tom o pomoc s kocarkem je slusny adrenalin. Jako druhy a do 6 mesicu hlavni kocar chci trojkolku s rucni brzdou, pote bude tento kocar vyexpedovan na chalupu, kde s nim budeme jezdit a v Praze zustanou golfky, ono kazdy vikend stehovat vsechno na chalupu a zpet se mi nechce.
Myslim, ze je jedno zda poridim prckovi golfky hned nebo az mu bude rok, takhle je vyuziju od narozeni.
Preji stastnou ruku pri vyberu kocarku.
Jí myslím, že dva kočárky jsou dneska nutnost. Taky to tak mám. Golfky do města a do auta, lepší (bytelnější) na procházky a výlety. Jezdíme i mimo zpevněné cesty. No a pokud se dá na golfky nasadit autosedačka, tak je to super. Lepší, než tahat podvozek z normálního kočáru, který je těžší. Dneska bych to udělala stejně jako ty.
Opravdu holky tak tedkoukám že tu jsou aspon dva ohlasu pro mě tedy jako podle toho mého názoru já musím říct že když tu takle pročítám všelijaké diskuze a nějaká paní tam píše že ted potřebuje zase nový kočárek a že už bude mít asiosmý dávám příklad tak mi to příjde na jednu stranu horší než že já budu mít vlastně rovnou dva kočárky najednou a další kupovat nebudu.
Aby ses nemýlila
To jsem si myslela taky. Ale teprve ježděním zjistíš, jestli Ti vyhovuje nebo ne.
no to máš pravdu ale já doufám že budu spokojená amýlit se nebudu ![]()
Já jsme buggstera S air měla a byl parádní.
Řešila bych to jako ty, na buggstera dáš alespoň kvalitní autosedačku, nevím, ale podlě mě ten abc, moc dobré sedačky nemá, ale možná se pletu. ![]()