Espiro Vector Pro 2011 Travel set s autosedačkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1180
4.1.12 09:46

ESPIRO VECTOR PRO 2011 Travel set s autosedačkou

http://www.babydracek.com/…autosedackou- Ahojky, nemáte někdo tento kočárek???? Moc se mi líbí, ale potřebovala bych vědět názory vás zkušených. Kdyby bylo reálné foto, bylo by to super :D Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Vector?

Přidejte zkušenost s Espiro Vector
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
4.1.12 10:20
Sušinka píše:
http://www.babydracek.com/…autosedackou- Ahojky, nemáte někdo tento kočárek???? Moc se mi líbí, ale potřebovala bych vědět názory vás zkušených. Kdyby bylo reálné foto, bylo by to super :D Předem děkuji :)

Kamarádka ho má v zelené barvě,je moc pěkný,korbička nic moc ale to je každá druhá.O sporťáku zatím nic nevím,ale je moc pěkný.Na reálné foto mrkni na inzeráty třeba na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
4.1.12 10:21

Té autosedačce bych nevěřila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.1.12 13:50

Já mám Espiro vector lite.Je starší jak ten co sis vybrala ty.Já mám blbej přístup do košíku,tento je už mnohem lepší.Jen je blbé,že je málo krytý,má krátkou boudičku a v zimě do něj víc fouká.Sporták budu vytahovat až na jaro,tak s tím zkušenost nemám.A sedačka je dobrá,nevím proč jí nevěřit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.1.12 10:00

Espiro Vector Pro

Úžasný kočárek pro maminky, které hodně cestují a potřebují kočárek často skládat a bez pomoci přenášet.

Výhody:
trojkombinace
odlehčená konstrukce
prostorná korba
nafukovací včechny čtyři kola
výškově nastavitelné madlo (i pro osoby cca 2 metry vysoké)
dobře ovladatelný
odpružená zadní kola
jednoduché nacvakaní korba/sporťák/se­dačka
dobré skládání a rozkládání

Nevýhody:
menší prostor pod kočárkem předělený tyčkou od konstrukce

Promiň, překopírovala jsem ti mou recenzi, nechtělo se mi to psát znovu. Kočárek mám doma od září a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.6.12 07:57

Mám prosbu, nevíte, zda je kočárek vhodný i do terénu? Bydlíme na vesnici a nejsou tu zrovna všude chodníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.12 10:01

Štěrk zvládne, byla jsem s ním i v lese, ale velké kořeny atd. nejsou úplně v pohodě. Jenže který kočárek by je zvládl? V zimě projedu sníh do půlky zadních koleček, víc už se nadřu. Ale když srovnám kočárky kamarádek-i ty dražší tak pořád vedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.8.12 09:38

Ahoj, nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi modelovým rokem 2011 a 2012? Furt to studuju a připadají mi stejné, tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.8.12 22:06

Myslím, že asi jen v barvách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.8.12 10:40

Tak já když hledám na netu, připadají mi i ty barvy stejné (ale to může v reálu klamat). Model 2011 je cca o 2000,– levnější, tak pokud je to jen v barvě, bylo by to super, ale mám strach, aby to nebylo kvůli něčemu jinému, třeba rozměr, atd…Ty rozměry se totiž u každého prodejce liší :), což je divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.8.12 11:10

Mám doma model 2011 a když jsem koukala na 2010 a 2012 tak jsou všechny stejný, teda i rozměrově. Už když jsem si ho kupovala se nikdo neshodl. Korbička 75×35cm. Jedinou novinku jsem našla stříbrno-modrej, ale ten jen na jednom webu. Cena je vždycky nižší s loňským modelem, což je tady asi výhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.8.12 11:13

Rozklidni odkaz od Sušinky (nahoře) a když klikněš na autosedačku Neo, tak se ti už objeví v nových barvách, jen teda nechápu proč kočárky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.8.12 11:39

Tak buď su slepá, nebo nevím, jak to myslíš :). Rozkliknu odkaz, jsou tam rovnou trojkobinace…a nebo najedu na autosedačky a ty barvy jsou stejný, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.8.12 20:43

Skoro dole, pod popisem kočárku jsou související položky: sedačka Neo a když na to klikneš, tak se to ukáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.8.12 21:10

No, tak tam je těch barev víc. A navíc teda já mám vybraný zelený a ta zelená sedačka je kombinovaná s khaki, na tom kočáru to vidět není, tak doufám, že ju tam taky nenacpali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí