Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.babydracek.com/…autosedackou- Ahojky, nemáte někdo tento kočárek???? Moc se mi líbí, ale potřebovala bych vědět názory vás zkušených. Kdyby bylo reálné foto, bylo by to super
Předem děkuji ![]()
Máte zkušenost s Espiro Vector?
Přidejte zkušenost s Espiro VectorSušinka píše:
http://www.babydracek.com/…autosedackou- Ahojky, nemáte někdo tento kočárek???? Moc se mi líbí, ale potřebovala bych vědět názory vás zkušených. Kdyby bylo reálné foto, bylo by to superPředem děkuji
Kamarádka ho má v zelené barvě,je moc pěkný,korbička nic moc ale to je každá druhá.O sporťáku zatím nic nevím,ale je moc pěkný.Na reálné foto mrkni na inzeráty třeba na MMB
Já mám Espiro vector lite.Je starší jak ten co sis vybrala ty.Já mám blbej přístup do košíku,tento je už mnohem lepší.Jen je blbé,že je málo krytý,má krátkou boudičku a v zimě do něj víc fouká.Sporták budu vytahovat až na jaro,tak s tím zkušenost nemám.A sedačka je dobrá,nevím proč jí nevěřit???
Espiro Vector Pro
Úžasný kočárek pro maminky, které hodně cestují a potřebují kočárek často skládat a bez pomoci přenášet.
Výhody:
trojkombinace
odlehčená konstrukce
prostorná korba
nafukovací včechny čtyři kola
výškově nastavitelné madlo (i pro osoby cca 2 metry vysoké)
dobře ovladatelný
odpružená zadní kola
jednoduché nacvakaní korba/sporťák/sedačka
dobré skládání a rozkládání
Nevýhody:
menší prostor pod kočárkem předělený tyčkou od konstrukce
Promiň, překopírovala jsem ti mou recenzi, nechtělo se mi to psát znovu. Kočárek mám doma od září a jsem spokojená.
Mám prosbu, nevíte, zda je kočárek vhodný i do terénu? Bydlíme na vesnici a nejsou tu zrovna všude chodníky…
Štěrk zvládne, byla jsem s ním i v lese, ale velké kořeny atd. nejsou úplně v pohodě. Jenže který kočárek by je zvládl? V zimě projedu sníh do půlky zadních koleček, víc už se nadřu. Ale když srovnám kočárky kamarádek-i ty dražší tak pořád vedu
Ahoj, nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi modelovým rokem 2011 a 2012? Furt to studuju a připadají mi stejné, tak nevím ![]()
Tak já když hledám na netu, připadají mi i ty barvy stejné (ale to může v reálu klamat). Model 2011 je cca o 2000,– levnější, tak pokud je to jen v barvě, bylo by to super, ale mám strach, aby to nebylo kvůli něčemu jinému, třeba rozměr, atd…Ty rozměry se totiž u každého prodejce liší
, což je divný.
Mám doma model 2011 a když jsem koukala na 2010 a 2012 tak jsou všechny stejný, teda i rozměrově. Už když jsem si ho kupovala se nikdo neshodl. Korbička 75×35cm. Jedinou novinku jsem našla stříbrno-modrej, ale ten jen na jednom webu. Cena je vždycky nižší s loňským modelem, což je tady asi výhoda ![]()
Rozklidni odkaz od Sušinky (nahoře) a když klikněš na autosedačku Neo, tak se ti už objeví v nových barvách, jen teda nechápu proč kočárky ne ![]()
Tak buď su slepá, nebo nevím, jak to myslíš
. Rozkliknu odkaz, jsou tam rovnou trojkobinace…a nebo najedu na autosedačky a ty barvy jsou stejný, nebo ne?
Skoro dole, pod popisem kočárku jsou související položky: sedačka Neo a když na to klikneš, tak se to ukáže ![]()
No, tak tam je těch barev víc. A navíc teda já mám vybraný zelený a ta zelená sedačka je kombinovaná s khaki, na tom kočáru to vidět není, tak doufám, že ju tam taky nenacpali ![]()