Adamex Quatro 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
1.1.12 21:54

adamex quatro 3

Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s kočárkem Adamex Quatro 3, jedná se mi hlavně o stabilitu kočárku, vnitřní velikost hluboké korbičky a možnost nastavitelnosti zad u sportovní verze (je důležité, aby šla záda nastavit do úplného lehu a úplného sedu - kolmého). Velmi vám všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
1.1.12 22:18

Zkušenosti nemám, ale je to napodobenina kočárku Coletto Austin 3 a ten mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.1.12 22:23

Jinak sporťák u toho Adamexu se naklápí celý, stejně jako starší kolekce právě kočárku Coletto Austin 3. Já mám kolekci 2011 a tam je sporťák už vyřešený jinak, polohují se záda a nohy zvlášť a né celá sedačka. U toho Austina jde sporťák úplně do lehu a stejně tak do úplného sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.12 12:52

velice vám děkuji za odpověď - díky vám jsem se podívala na Coletto Austin 3 a byla to láska na první pohled. Děkuji ještě jednou a přeji vše nej… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirkam146
23.1.12 09:53

Mám tento kočiar a nevymenila by som ho ani za najdrahší kočiar na trhu.Ale športova časť sa nedá dať celkom rovno,dieťa tam ostáva v podstate ako v autosedačke.Nám to neprekáža.Vanička je priestranná,vojde mi tam dieťa v overále,v deke hrubej aj s fusákom uplne v pohode.Možem len odporúčať

• Citovat
  • Upravit
29436
23.1.12 09:57
SONCA007 píše:
velice vám děkuji za odpověď - díky vám jsem se podívala na Coletto Austin 3 a byla to láska na první pohled. Děkuji ještě jednou a přeji vše nej… :D

Není zač, já jsem s Colettem moc spokojená a narozdíl od toho Adamexu má opravdu jiné a mnohem lepší polohování sporťáku. Dítě se tam nenaklápí a není tam zalomené podobně jako je vajíčku, ale sporťák jde opravdu do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.11.14 12:43

Ja si koupila kocarek starsi, ale nevim jestli je normalni po nasazeni korbicky,
ze se trochu houpe v ohybu. Poradte nekdo???prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4