Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s kočárkem Adamex Quatro 3, jedná se mi hlavně o stabilitu kočárku, vnitřní velikost hluboké korbičky a možnost nastavitelnosti zad u sportovní verze (je důležité, aby šla záda nastavit do úplného lehu a úplného sedu - kolmého). Velmi vám všem děkuji.
Zkušenosti nemám, ale je to napodobenina kočárku Coletto Austin 3 a ten mám.
Jinak sporťák u toho Adamexu se naklápí celý, stejně jako starší kolekce právě kočárku Coletto Austin 3. Já mám kolekci 2011 a tam je sporťák už vyřešený jinak, polohují se záda a nohy zvlášť a né celá sedačka. U toho Austina jde sporťák úplně do lehu a stejně tak do úplného sedu.
velice vám děkuji za odpověď - díky vám jsem se podívala na Coletto Austin 3 a byla to láska na první pohled. Děkuji ještě jednou a přeji vše nej… ![]()
Mám tento kočiar a nevymenila by som ho ani za najdrahší kočiar na trhu.Ale športova časť sa nedá dať celkom rovno,dieťa tam ostáva v podstate ako v autosedačke.Nám to neprekáža.Vanička je priestranná,vojde mi tam dieťa v overále,v deke hrubej aj s fusákom uplne v pohode.Možem len odporúčať
SONCA007 píše:
velice vám děkuji za odpověď - díky vám jsem se podívala na Coletto Austin 3 a byla to láska na první pohled. Děkuji ještě jednou a přeji vše nej…
Není zač, já jsem s Colettem moc spokojená a narozdíl od toho Adamexu má opravdu jiné a mnohem lepší polohování sporťáku. Dítě se tam nenaklápí a není tam zalomené podobně jako je vajíčku, ale sporťák jde opravdu do úplného lehu.
Ja si koupila kocarek starsi, ale nevim jestli je normalni po nasazeni korbicky,
ze se trochu houpe v ohybu. Poradte nekdo???prosim