Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chtěla jsem se vás zkušených zeptat, jaký máte názor na tyto dva v podstatě stejné kočárky. Líbí se mi barva purple, ale nevím jestli se hodí i pro chlapečka.. Děkuji za každou odpověď
![]()
Máte zkušenost s Espiro GTX?
Přidejte zkušenost s Espiro GTXAhoj, já mám GTX a jsem maximálně spokojená, má otočná kolečka…
ale teď mají nové : http://www.medvidekshop.cz/…fialova.html?…
a teda ten se mi líbí hodně…
dala jsem ti schválně ten fialový ![]()
Ten nevypadá vůbec špatně, ale zdá se mi, že je korbička asi menší. Nebo jsou stejné??????
Ahoj, ja mela GTX a primo v te fialove a byl super, ale ted bych asi spis sla do GT, bude mit lepsi jizdni vlastosti, s GTX je to o zvyku… A plus proti Vectoru je, ze ma otocny sportak i proti smeru ![]()
Já jsem právě v obchodě zkoušela gt ve tmavě modré a moc se mi líbil. Hlavně jeho lehkost a materiál. I vanička mi přišla prostorná. Myslíš že se bude hodit i pro chlapečka????
Jo a nevíte jestli je polohovatelný sporťák u gt i u gtx??? Myslim tim nožičky a zádíčka zvlášť.Chci se vyhnout sporťákům který se jakoby jenom naklání ![]()
Ahojky, mně se moc líbí ten GT.. ![]()
ale doufám, že se na mě nebudeš zlobit, když napíšu, že mně se ta fialová na chlapečka moc nehodí..
![]()
je to, ale jen můj názor a jestli tobě se líbí, tak bych si s tím hlavu nelámala ![]()
![]()
Holky je to uplne to same, jen je rozdil v tech koleckach
a ja mela fialovou pro chlapecka a slusela mu moc
kamaradka ho ode me koupila a taky pro chlapecka
a polohovani je normalni i nozky i zada ![]()
monuline píše:
Ahojky, mně se moc líbí ten GT..
ale doufám, že se na mě nebudeš zlobit, když napíšu, že mně se ta fialová na chlapečka moc nehodí..![]()
je to, ale jen můj názor a jestli tobě se líbí, tak bych si s tím hlavu nelámala![]()
Ona je hodne tmava takze za me jo
jsme si prave rikaly kdyz se smicha cervena za holcicku a modra za chlapecka vznikne fialova (nevedli jsme co cekame) a jeden muj kamarad rekl, ze kocarek (design) je pro maminky ![]()
kamarádka má ten gtx a je s ním moc spokojená
já osobně bych fialovou chlapečkovi nedala, ale to je na každém…
Díky moc holky. Za ty peníze je moc hezký. A nenadřu se s ním.
Jsem moc ráda za vaše rady.
A náhodou nějaké reálné fotečky nemáte???? Myslim tu fialovou. ![]()
Ze si to ty ![]()
Hlubokou mam jen takhle, ale aspon vidis jak v tom vypada 70cm dlouhan
po smeru sportak vyfoceny nejak dobre nemam, tak aspon takhle ![]()
takacek píše:
Ze si to tyHlubokou mam jen takhle, ale aspon vidis jak v tom vypada 70cm dlouhan
po smeru sportak vyfoceny nejak dobre nemam, tak aspon takhle
Já ti strašně moc děkuji. Ta fialová vypadá perfektně a myslim že na kluka fakt super
![]()