Kočárek Babylux Evo

11
27.12.11 21:56

Kočárek Babylux Evo

Ahoj maminky i skoromaminky. :mavam: Máte některá zkušenost s kočárkem BABYLUX EVO? Vyhlédla jsem si ho na aukru a tak mě zajímají Vaše názory a zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
16.8.12 17:04

baby lux evo

Ahojky, koupila jse si nakonec kočárek Baby lux Evo? Mě se také líbí, uvažuji o něm, ale pořád si nejsem jistá.. Díky za info. Iv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 17:09

Ahoj, já uvažuju o baby lux king, nebo magnum. Taky jsem kvůi tomu zakládala diskuzi, ale nikdo neodpověděl, tak nevím.. že by to byla tak špatná značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.8.12 10:45

Ahojky, o Kingu jsem viděla asi dvě recenze, jednu dobrou a druhou špatnou.. Evo, který se mi líbí, je asi novější verze Kinga, aspoň si to myslím. A má tam navíc pérování. U Kingu se mi právě zdají ty tyčky slabší, no těžko říct.. Taky jsem právě o těchto dvou uvažovala.. Zda dát o tisíc míň a koupit Kinga, anebo „radši“ o tisíc víc a koupit Evo.. Při prvním dítěti jsem měla také polský kočárek, ale ten jsem viděla „naživo“ a mohla jsem si i zkombinovat barvy podle sebe a až na pár drobností(asi jako každý kočárek do 10tisíc) má nějakou chybku ale byla jsem s ním spokojená, vydržel(ale před sedmi lety stál 8000)..Akorát jsem si myslela, že už mít mimi nebudu, tak jsem ho prodala (Bambino Voyager) No..A teď si říkám, buď koupit použitý kočárek pro druhé mimi anebo levnější nový… Kdyby Kardašova Řečice nebyla od nás tak daleko, jela bych se na Baby lux podívat.. Byl mi doporučen Firkon, ale nelíbila se mi látka, přišlo mi to jako „netkaná textilie“ a je navíc asi o 4cm širší než Baby lux.. Ale kdo ví, jaký bude Baby lux, ale musí se jim nechat, že barvy mají nádherné… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 10:47

@ivculi jé, kde to je? já právě nevím, kde by se dal vidět na živo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 10:49

@ivculi každopádně nepočítám s tím, že když si koupím kočárek za 5000 i s vajíčkem, že bude nesmrtelný.. ale určitě mi bude míň líto, když se rozbije, než kdybych měla drahý kočárek. Hlavně, líbí se mi vzhledově, popis taky nevypadá špatně a nacpeme ho do našeho mini auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.8.12 21:38

No, tak to doufám, že se taky vejde do toho našeho minikufru.. :D Kardašova Řečice, to je někde Jižních čechách, koukala jsem na to, ale teď blbne net, tak mi to mapy nenajde.. Ale Ještě nějaký kus od Písku a myslim, že by se dal vidět i někde v Jindřichově Hradci, anebo pak myslím na Moravě.. Zkoušela jsem psát do jednoho e-shopu, myslim batolata, nebo tak nějak a odepsali mi, že se právě dá vidět v Kardašově řečici.. Tak každopádně přeji hodně štěstí při výběru kočárku, ať máte šťastnou ruku, a také přeji šťastné a hlavně zdravé miminko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 21:42

@ivculi děkuji:) už jsem na to koukala, je to u jindřichova hradce- pro mě 160km, ale jsem odhodlaná tam jet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.8.12 05:21

To jste odvaha.. :) Já bych jela také, jenže nemám řidičák a přítelovi se nebude chtít, i když my to budeme mít cca JEN 100km.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 10:22

@ivculi já taky nemám řídičák, ale přítel rád řídí, takže si uděláme celodenní výlet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.8.12 10:26

Závidim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 10:31

@ivculi tak hlavně ty kočárky jsou děsně levný, takže myslím, že se to vyplatí mrknout na ně, na takhle levný jsem ještě nenarazila.. a taky tam mají celkem levné rostoucí postýlky s výbavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.8.12 11:30

Taky mám obavy z posílání poštou a taky se mi líbí cena, protože budu mít už druhé mimi, a další už opravdu neplánuju.. Na ostatní zboží jsem se ještě ani nedívala, ale určitě tam taky mrknu.. Hlavně ty barvy kočárků.. jsou nádherné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.8.12 11:33

Tak jsem koukala dneska na mapu a máme to do Kardašovy řečice 155km :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 12:47

@ivculi my to máme nejkratš cestou přes humpolec a pelhřimov 153km. Nikdy jsem na té straně nebyla, tak alespoň pokoukáme.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí