Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký večer,
mám na otázečku..
momentálně vlastním kočárek Casualplay S4 Titanium s hlubokou korbičkou Playmoon, moje mimi je větší, jsou mu 2 měsíce a už se mi skoro nevejde do korbičky, je v kombinéze a fusaku..
Přemýšlela jsem, že si pořídím Cam Pulsar 2012, ale nikde nemohu zjistit jestli je korbička prostornější než korba Playmoon..?! Prosím pokud máte nějaké zkušenosti s kočárkem Cam Pulsar podělte se o ně
budu moc ráda.. Dekujiiii ![]()
Ahoj,
já sice Cam Pulsar nemám, ale osahávala jsem si jej se švagrovou v prodejně a upřímně mne moc nezaujal, přišel mi moc tvrdej, menší kolečka, takže když se to zatíží mimčem, třeba 6kg, tak bude skákat jak koza - lae je to jen můj názor. Měla jsem na první dítě Cam cortinu a malej v ní jezdil až do téměř půl roku(asi 5,5 měsíce) a to byl fakt obřík, v půl roce měl 11,5 kg a 74 cm, ale to už měl fakt tip ťop. Asi by to chtělo vidět, nebo jukni na web na vnitřní délku a porovnej to s Playmoonem
.
Dobře vyber ![]()
Mockrát děkuji za postřeh
Já už dva dny koukám po internetu, pro mě je hlavně důležitá šířka korbičky, dneska jsem si změřila playmoon a vnitřní šířka je 28-29 cm
koukala jsem jak puk.. Našemu malému je 10 týdnů a má přes 6 kg a 59 cm
obříček.. Kdyby bylo léto, tak playmoon stačí, ale jelikož je zima a musí mít kombinézu a ještě fusak, tak už se tam nevejde, je tam jak mumie … :/ .. Každopádně tu šířku korby u Pulsaru nemůžu nikde najít, nechápu proč to neuvádějí u parametrů kočárku … :/ … Nemyslíte že ty korbičky u Cortiny i Pulsaru budou stejně velké?? Vy jste měla mimi na zimu také?? Děkujiii
S výměnou Casualplaye za Cam si určitě nepolepšíš. Vnitřní rozměry korby u Camu jsou ještě menší než u Playmoonu. Já mám casualplay S4 s korbou Playmoon a náš skoro 6měsíční syn se do ní i s fusakem vejde stále dobře. Kdežto známá, která má Cam musela svého syna přendávat do sporťáku už ve 4 měsících.
I když se to na první pohled nezdá, tak Casualplay S4 trojkombinace patří k těm rozměrově větším nebo alespoň standardně velkým korbičkám.
DenisaS píše:
Mockrát děkuji za postřehJá už dva dny koukám po internetu, pro mě je hlavně důležitá šířka korbičky, dneska jsem si změřila playmoon a vnitřní šířka je 28-29 cm
koukala jsem jak puk.. Našemu malému je 10 týdnů a má přes 6 kg a 59 cm
obříček.. Kdyby bylo léto, tak playmoon stačí, ale jelikož je zima a musí mít kombinézu a ještě fusak, tak už se tam nevejde, je tam jak mumie … :/ .. Každopádně tu šířku korby u Pulsaru nemůžu nikde najít, nechápu proč to neuvádějí u parametrů kočárku … :/ … Nemyslíte že ty korbičky u Cortiny i Pulsaru budou stejně velké?? Vy jste měla mimi na zimu také?? Děkujiii
Ale to je nesmysl, já jsem u Playmoonu naměřila vnitřní rozměr korby 33,5 cm! A mám model 2011, černozelenou olivovou kombinaci. Přeci nemůžeš mít jiný rozměr ![]()
Tak to je teda Playmoon hoodně uzoučký
, no mám tušení že Cortina měla 34 na šířku, což je o cca 6 cm víc no..ale jestli to bude mít i korba Pulsaru nevím. Myslím že joo, je moc podobná a zpracovaná jak na Cortinu. Což zkusit zítra zavolat nkam do shopu a poprosit jestli by ti jej nezměřili hmm?? ![]()
A nebo pak zkusit třeba Camarelo, to má na délku 84 a na šířku taky hodně, ale zas ten sporťák je horší no
..jsem moc neporadila co ![]()
Nevím, jak je to možné, ale každopádně dnes jsem to měŕila a naměřila jsem cca 29 cm :/ .. Já mám barvu Caffe Latte .. Jediné co tedy ale vím, je to, že se mi tam prcek nevejde
takže jsem akorát nas… že jsem vyhodila 25000 za kǒcár k ničemu
a ještě ta korba je šílená, vadí mi, že ta boudička není pevná a vypadá jako pomačkaná :/ ovšem toho jsem si nějak nevšimla když jsem ho kupovala : D
aktijka píše:
Tak to je teda Playmoon hoodně uzoučký, no mám tušení že Cortina měla 34 na šířku, což je o cca 6 cm víc no..ale jestli to bude mít i korba Pulsaru nevím. Myslím že joo, je moc podobná a zpracovaná jak na Cortinu. Což zkusit zítra zavolat nkam do shopu a poprosit jestli by ti jej nezměřili hmm??
A nebo pak zkusit třeba Camarelo, to má na délku 84 a na šířku taky hodně, ale zas ten sporťák je horší no
..jsem moc neporadila co
No tak já nevíím co mám dělat, zas takový ty polský šílený kočáry prostě nechci
.. A nejhorší je, že jsem dneska obepisovala prodejny, kde kočár mají, ale ani v jednom tuhle verzi 2012 nemají vystavenou
… No joooo, ČR opět pozadu
na Slovensku prodávají už i model Pulsar Siderale, taky moc hezký (i když to je vše o vkusu), ale ČR vůbec neví, že něco takového existuje ![]()
Fakt? týjo, to vůbec nechápu…25000? Mě stála celá trojkombinace 14 000 Kč a i výrobce na internetu na všech e-shopech, kam se na něj dívám uvádí, že vnitřní rozměr (šířka) korby je 33 cm. A já naměřila 33,5 cm.
Tady je fotka toho, co mám.
Lucuska píše:
Fakt? týjo, to vůbec nechápu…25000? Mě stála celá trojkombinace 14 000 Kč a i výrobce na internetu na všech e-shopech, kam se na něj dívám uvádí, že vnitřní rozměr (šířka) korby je 33 cm. A já naměřila 33,5 cm.
Tady je fotka toho, co mám.
Tak těd už vůbec nevím kde je chyba
já tedy mám ten novější model Titanium, asi proto byl dražší, ale korba by tedy měla být stejná, tak buď jsem debil a neumím měřit nebo nevím
.. Existuje tedy vůbec nějaký hezký kočár s velkou korbou?? ![]()
No titanium je s tou šedou konstrukcí - ten stál 16 000 Kč. Líbil se mi víc, ale chtěli jsme ušetřit, tak jsme vzali s tou světlou za 14 000 Kč. Trojkombinace - sporťák + vajíčko + hluboký díl stál v květnu 2011 tyto částky. A bylo na výběr dost barev - i ta Caffe Latte. Taky jsme o této barvě uvažovali - respektive prodavačka o ni básnila, že je jedna z nejhezčích.
No tak jako tak - ten hluboký díl playmoon bychom měli mít rozměrově stejný…ale kdo ví - třeba máš nějakou jinou novější verzi a je menší.
Já mám tu verzi, kde se dá ze stříšky vytáhnout černá síťka proti hmyzu.
Tady přikládám foto z Vánoc - je tam vidět i fusak.
Já si na rozměry prostě nemůžu stěžovat. Matymu bude za chvíli 6 měsíců a vypadá to, že v té korbě bude moci být až do jara. ráda bych, aby vydržel aspoň do toho března, kdy mu bude 8 měsíců. Zatím to vypadá nadějně.
Co tenhle http://www.moje-miminko.cz/…va-1470.html ?Já ho sice nemám,ale vídám je jezdit a zdají se mi ty korby velké dost.A v popisku mají šířku 46 cm ![]()
Lucuska píše:
No titanium je s tou šedou konstrukcí - ten stál 16 000 Kč. Líbil se mi víc, ale chtěli jsme ušetřit, tak jsme vzali s tou světlou za 14 000 Kč. Trojkombinace - sporťák + vajíčko + hluboký díl stál v květnu 2011 tyto částky. A bylo na výběr dost barev - i ta Caffe Latte. Taky jsme o této barvě uvažovali - respektive prodavačka o ni básnila, že je jedna z nejhezčích.
No tak jako tak - ten hluboký díl playmoon bychom měli mít rozměrově stejný…ale kdo ví - třeba máš nějakou jinou novější verzi a je menší.
Já mám tu verzi, kde se dá ze stříšky vytáhnout černá síťka proti hmyzu.
Tady přikládám foto z Vánoc - je tam vidět i fusak.
Já si na rozměry prostě nemůžu stěžovat. Matymu bude za chvíli 6 měsíců a vypadá to, že v té korbě bude moci být až do jara. ráda bych, aby vydržel aspoň do toho března, kdy mu bude 8 měsíců. Zatím to vypadá nadějně.
Vážně se ti tam mimi ještě vejde?? Našemu prckovi jsou 2 měsíce a ve fusaku je tam fakt jak mumie, už nedá ani ruce podél těla, ale má je spíš přes sebe
má 59 cm a něco málo přes 6 kg … Vypadá spíš tak na 3-4 měsíce ![]()
Což teda zkusit koupit jen novou korbu?? Aby byla větší a tuhle prodat hmm?? ![]()
Ta GT3 je krásná, taky se mi líbila ale nechtělo se mi tahat téměř 19kg kočár + miminko, představa je s 6 kg děckem táhnu 25 kg je dosti drsná ![]()
Já jse teda kluka měla na léto, ale právě v zimě, kdy měl těh 11 kg a 74 šel do sporťáku, bylo mu půl roku.
Ještě mne napadlo změnit fusak?? Jaký tam máš?? Jestli ne originál, tak je třeba moc velký ![]()
Mooc děkuji za tip, nevypadá vůbec špatně
teď je pro mě ještě rozhodující aby byl dobře skladný, hodně cestuji autem a každý den kočár převážim, je to na palici.. Jenže bydlíme jakoby na předměstí a já jezdím každý den na procházky do města.. Proto potřebuji co nejskladnější kočárek… ::D … Prostě mám problém ![]()