Casualplay vs. Cam

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
3.1.12 20:34

Casualplay vs. Cam

Hezký večer,

mám na otázečku.. :) momentálně vlastním kočárek Casualplay S4 Titanium s hlubokou korbičkou Playmoon, moje mimi je větší, jsou mu 2 měsíce a už se mi skoro nevejde do korbičky, je v kombinéze a fusaku.. :( Přemýšlela jsem, že si pořídím Cam Pulsar 2012, ale nikde nemohu zjistit jestli je korbička prostornější než korba Playmoon..?! Prosím pokud máte nějaké zkušenosti s kočárkem Cam Pulsar podělte se o ně ;) budu moc ráda.. Dekujiiii ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3096
3.1.12 20:48

Ahoj,
já sice Cam Pulsar nemám, ale osahávala jsem si jej se švagrovou v prodejně a upřímně mne moc nezaujal, přišel mi moc tvrdej, menší kolečka, takže když se to zatíží mimčem, třeba 6kg, tak bude skákat jak koza - lae je to jen můj názor. Měla jsem na první dítě Cam cortinu a malej v ní jezdil až do téměř půl roku(asi 5,5 měsíce) a to byl fakt obřík, v půl roce měl 11,5 kg a 74 cm, ale to už měl fakt tip ťop. Asi by to chtělo vidět, nebo jukni na web na vnitřní délku a porovnej to s Playmoonem ;) .
Dobře vyber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 21:04

Mockrát děkuji za postřeh ;) Já už dva dny koukám po internetu, pro mě je hlavně důležitá šířka korbičky, dneska jsem si změřila playmoon a vnitřní šířka je 28-29 cm :-O koukala jsem jak puk.. Našemu malému je 10 týdnů a má přes 6 kg a 59 cm ;) obříček.. Kdyby bylo léto, tak playmoon stačí, ale jelikož je zima a musí mít kombinézu a ještě fusak, tak už se tam nevejde, je tam jak mumie … :/ .. Každopádně tu šířku korby u Pulsaru nemůžu nikde najít, nechápu proč to neuvádějí u parametrů kočárku … :/ … Nemyslíte že ty korbičky u Cortiny i Pulsaru budou stejně velké?? Vy jste měla mimi na zimu také?? Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.1.12 21:06

S výměnou Casualplaye za Cam si určitě nepolepšíš. Vnitřní rozměry korby u Camu jsou ještě menší než u Playmoonu. Já mám casualplay S4 s korbou Playmoon a náš skoro 6měsíční syn se do ní i s fusakem vejde stále dobře. Kdežto známá, která má Cam musela svého syna přendávat do sporťáku už ve 4 měsících.
I když se to na první pohled nezdá, tak Casualplay S4 trojkombinace patří k těm rozměrově větším nebo alespoň standardně velkým korbičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.1.12 21:08
DenisaS píše:
Mockrát děkuji za postřeh ;) Já už dva dny koukám po internetu, pro mě je hlavně důležitá šířka korbičky, dneska jsem si změřila playmoon a vnitřní šířka je 28-29 cm :-O koukala jsem jak puk.. Našemu malému je 10 týdnů a má přes 6 kg a 59 cm ;) obříček.. Kdyby bylo léto, tak playmoon stačí, ale jelikož je zima a musí mít kombinézu a ještě fusak, tak už se tam nevejde, je tam jak mumie … :/ .. Každopádně tu šířku korby u Pulsaru nemůžu nikde najít, nechápu proč to neuvádějí u parametrů kočárku … :/ … Nemyslíte že ty korbičky u Cortiny i Pulsaru budou stejně velké?? Vy jste měla mimi na zimu také?? Děkujiii

Ale to je nesmysl, já jsem u Playmoonu naměřila vnitřní rozměr korby 33,5 cm! A mám model 2011, černozelenou olivovou kombinaci. Přeci nemůžeš mít jiný rozměr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
3.1.12 21:13

Tak to je teda Playmoon hoodně uzoučký :think: , no mám tušení že Cortina měla 34 na šířku, což je o cca 6 cm víc no..ale jestli to bude mít i korba Pulsaru nevím. Myslím že joo, je moc podobná a zpracovaná jak na Cortinu. Což zkusit zítra zavolat nkam do shopu a poprosit jestli by ti jej nezměřili hmm?? ;)

A nebo pak zkusit třeba Camarelo, to má na délku 84 a na šířku taky hodně, ale zas ten sporťák je horší no :roll: ..jsem moc neporadila co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 21:15

Nevím, jak je to možné, ale každopádně dnes jsem to měŕila a naměřila jsem cca 29 cm :/ .. Já mám barvu Caffe Latte .. Jediné co tedy ale vím, je to, že se mi tam prcek nevejde :( takže jsem akorát nas… že jsem vyhodila 25000 za kǒcár k ničemu :D a ještě ta korba je šílená, vadí mi, že ta boudička není pevná a vypadá jako pomačkaná :/ ovšem toho jsem si nějak nevšimla když jsem ho kupovala : D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 21:20
aktijka píše:
Tak to je teda Playmoon hoodně uzoučký :think: , no mám tušení že Cortina měla 34 na šířku, což je o cca 6 cm víc no..ale jestli to bude mít i korba Pulsaru nevím. Myslím že joo, je moc podobná a zpracovaná jak na Cortinu. Což zkusit zítra zavolat nkam do shopu a poprosit jestli by ti jej nezměřili hmm?? ;)A nebo pak zkusit třeba Camarelo, to má na délku 84 a na šířku taky hodně, ale zas ten sporťák je horší no :roll: ..jsem moc neporadila co :)

No tak já nevíím co mám dělat, zas takový ty polský šílený kočáry prostě nechci :D .. A nejhorší je, že jsem dneska obepisovala prodejny, kde kočár mají, ale ani v jednom tuhle verzi 2012 nemají vystavenou :D … No joooo, ČR opět pozadu :D na Slovensku prodávají už i model Pulsar Siderale, taky moc hezký (i když to je vše o vkusu), ale ČR vůbec neví, že něco takového existuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.1.12 21:22

Fakt? týjo, to vůbec nechápu…25000? Mě stála celá trojkombinace 14 000 Kč a i výrobce na internetu na všech e-shopech, kam se na něj dívám uvádí, že vnitřní rozměr (šířka) korby je 33 cm. A já naměřila 33,5 cm.
Tady je fotka toho, co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 21:28
Lucuska píše:
Fakt? týjo, to vůbec nechápu…25000? Mě stála celá trojkombinace 14 000 Kč a i výrobce na internetu na všech e-shopech, kam se na něj dívám uvádí, že vnitřní rozměr (šířka) korby je 33 cm. A já naměřila 33,5 cm.
Tady je fotka toho, co mám.

Tak těd už vůbec nevím kde je chyba :D já tedy mám ten novější model Titanium, asi proto byl dražší, ale korba by tedy měla být stejná, tak buď jsem debil a neumím měřit nebo nevím :D .. Existuje tedy vůbec nějaký hezký kočár s velkou korbou?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.1.12 21:40

No titanium je s tou šedou konstrukcí - ten stál 16 000 Kč. Líbil se mi víc, ale chtěli jsme ušetřit, tak jsme vzali s tou světlou za 14 000 Kč. Trojkombinace - sporťák + vajíčko + hluboký díl stál v květnu 2011 tyto částky. A bylo na výběr dost barev - i ta Caffe Latte. Taky jsme o této barvě uvažovali - respektive prodavačka o ni básnila, že je jedna z nejhezčích.
No tak jako tak - ten hluboký díl playmoon bychom měli mít rozměrově stejný…ale kdo ví - třeba máš nějakou jinou novější verzi a je menší.
Já mám tu verzi, kde se dá ze stříšky vytáhnout černá síťka proti hmyzu.
Tady přikládám foto z Vánoc - je tam vidět i fusak.
Já si na rozměry prostě nemůžu stěžovat. Matymu bude za chvíli 6 měsíců a vypadá to, že v té korbě bude moci být až do jara. ráda bych, aby vydržel aspoň do toho března, kdy mu bude 8 měsíců. Zatím to vypadá nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
3.1.12 21:42

Co tenhle http://www.moje-miminko.cz/…va-1470.html ?Já ho sice nemám,ale vídám je jezdit a zdají se mi ty korby velké dost.A v popisku mají šířku 46 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 22:09
Lucuska píše:
No titanium je s tou šedou konstrukcí - ten stál 16 000 Kč. Líbil se mi víc, ale chtěli jsme ušetřit, tak jsme vzali s tou světlou za 14 000 Kč. Trojkombinace - sporťák + vajíčko + hluboký díl stál v květnu 2011 tyto částky. A bylo na výběr dost barev - i ta Caffe Latte. Taky jsme o této barvě uvažovali - respektive prodavačka o ni básnila, že je jedna z nejhezčích.
No tak jako tak - ten hluboký díl playmoon bychom měli mít rozměrově stejný…ale kdo ví - třeba máš nějakou jinou novější verzi a je menší.
Já mám tu verzi, kde se dá ze stříšky vytáhnout černá síťka proti hmyzu.
Tady přikládám foto z Vánoc - je tam vidět i fusak.
Já si na rozměry prostě nemůžu stěžovat. Matymu bude za chvíli 6 měsíců a vypadá to, že v té korbě bude moci být až do jara. ráda bych, aby vydržel aspoň do toho března, kdy mu bude 8 měsíců. Zatím to vypadá nadějně.

Vážně se ti tam mimi ještě vejde?? Našemu prckovi jsou 2 měsíce a ve fusaku je tam fakt jak mumie, už nedá ani ruce podél těla, ale má je spíš přes sebe :(( má 59 cm a něco málo přes 6 kg … Vypadá spíš tak na 3-4 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
3.1.12 22:09

Což teda zkusit koupit jen novou korbu?? Aby byla větší a tuhle prodat hmm?? ;)
Ta GT3 je krásná, taky se mi líbila ale nechtělo se mi tahat téměř 19kg kočár + miminko, představa je s 6 kg děckem táhnu 25 kg je dosti drsná :roll:
Já jse teda kluka měla na léto, ale právě v zimě, kdy měl těh 11 kg a 74 šel do sporťáku, bylo mu půl roku.
Ještě mne napadlo změnit fusak?? Jaký tam máš?? Jestli ne originál, tak je třeba moc velký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 22:11

Mooc děkuji za tip, nevypadá vůbec špatně :) teď je pro mě ještě rozhodující aby byl dobře skladný, hodně cestuji autem a každý den kočár převážim, je to na palici.. Jenže bydlíme jakoby na předměstí a já jezdím každý den na procházky do města.. Proto potřebuji co nejskladnější kočárek… ::D … Prostě mám problém :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí