Casualplay vs. Cam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
3.1.12 22:14
aktijka píše:
Což teda zkusit koupit jen novou korbu?? Aby byla větší a tuhle prodat hmm?? ;)
Ta GT3 je krásná, taky se mi líbila ale nechtělo se mi tahat téměř 19kg kočár + miminko, představa je s 6 kg děckem táhnu 25 kg je dosti drsná :roll:
Já jse teda kluka měla na léto, ale právě v zimě, kdy měl těh 11 kg a 74 šel do sporťáku, bylo mu půl roku.
Ještě mne napadlo změnit fusak?? Jaký tam máš?? Jestli ne originál, tak je třeba moc velký :think:

A na Casualplay jde i jiná korba?? Casualy jsou bezadaptérové, takže nevím, až taková odbornice přes kočárky nejsem ;)) .. Fusak original dělají jen do sporťáku, do korby se nevejde, není ohebný, takže jsem koupila od Emitexu - klasika …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.1.12 22:23

Tak teď jsem se pobavila, listuji internetem a našla jsem na jedněch stránkách, že prý Playmoon je široký 40 cm, ha ha ha.. A pak má člověk něčemu věřit.. Vypadá to, že nejlepší bude sebrat malého a dojet do obchodu a kočár vyzkoušet ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.1.12 07:01
DenisaS píše:
Tak teď jsem se pobavila, listuji internetem a našla jsem na jedněch stránkách, že prý Playmoon je široký 40 cm, ha ha ha.. A pak má člověk něčemu věřit.. Vypadá to, že nejlepší bude sebrat malého a dojet do obchodu a kočár vyzkoušet ;))

Ale tenhle rozměr je určitě uváděn jako rozměr celé korby na šířku a ne vnitřku!Vnitřní rozměry se většinou neuvádějí.A jak tu někdo psal šíři korbičky okolo 46cm, tak to bude taky tak nebo dokonce šíře s podvozkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
4.1.12 10:06

jojo, jak tu někdo psal, tak 46 cm je šíře celého kočáru i s korbou. Vnitřek bude taky okolo 33 cm. Max 35 cm. Širší vnitřky jsem zatím u žádného „moderního“ kočáru neviděla.
A s tím fusakem to taky nechápu. Vždyť já mám originální fusak Casualplay určen přímo do korby. Je bílý s nápiskama „casualplay“ s vnitřním šedým fleesem. S tím, že pak se dá použít i do sporťáku až bude dítě větší, ale to už se do něj nevejde dítko celé.
Náš malý má teď 5,5 měsíce a v pěti měsících měl 65 cm a 7 kg a ještě má v korbě i s fusakem dostatek místa po všech stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
4.1.12 11:37

Také mám S4, malej byl velkej a do Playmoon se vlezl v pohodě. Neměli jsme orig. fusak, ale ještě starý po mě. Narozen je na začátku listopadu a byl tam do května. Pak už seděl a chtěl koukat, tak šel do sporťáku. Také jsme se dívali po velkých korbách a playmoon patří k těm větším. Zkus změnit skladbu oblečení a fusaku, jestli tam toho nedáváš moc. Model mám starší 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
4.1.12 12:30

Ta GT3 má šířku podvozku 63,46 je opravdu šířka korby,zřejmě asi celková,nicméně určitě dost prostorná.Je fakt,že 14,5 kg podvozek je dost,já mám 14ti kilový kočár pro dvojčata(Easywalker),ale i se dvěma 10ti kilovýma dětma ho mohu hravě vozit jednou rukou.Pokud dobře jezdí kola,tak si myslím,že ta váha není až tak problém ;) Mě se kočáry PP nikdy nelíbily,ale tenhle se jim docela povedl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
4.1.12 20:08

Tak dneska jsem si přeměřovala korbu, a opravdu jsem naměřila 29 cm. :/ .. Také jsem se byla podívat na Cam a jejich korbička je větší.. Fusak Casualplay jsem neviděla ale v obchodě mi řekli, že mi ho do korby nedoporučují, že se tam pořádně nevejde - není ohebný .. :-O tMoc děkuji za vaše příspěvky, nestačím zírat :-O a s tou šířkou 40 cm, bylo napsáno VNITŘNÍ ŠÍŘKA KORBY 40 CM, tak to se asi spletli ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra66
31.10.12 20:06

Playmoon - OLIVE

Ahojky holky,

chci se zeptat, nevíte o někom kdo má korbu Casualplay Playmoon v barvě OLIVE a chtěl by ji samostatně prodat. Moc děkuji za případne info. Hezký večer. Petra

• Citovat
  • Upravit
756
31.10.12 20:21
@Petra66 píše:
Ahojky holky,chci se zeptat, nevíte o někom kdo má korbu Casualplay Playmoon v barvě OLIVE a chtěl by ji samostatně prodat. Moc děkuji za případne info. Hezký večer. Petra

a už jsi koukala na sbazar.cz a bazos.cz? nebo na aukro.cz? když to budeš chvíli sledovat…určitě se někdo najde…nebo si dej inzerát ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
31.10.12 21:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra66
31.10.12 21:29

Tak už se mi ozvala paní z mimibazaru, tak snad to dopadne…:-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Petra66
31.10.12 21:32

Jj, ten inzerát jsem tady našla a komunikovala jsem i s paní, ale paní nějak cukla, jakmile jsme měli uzavírat kupní smlouvu, tak nevím, čeho se zalekla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4