Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
aktijka píše:
Což teda zkusit koupit jen novou korbu?? Aby byla větší a tuhle prodat hmm??
Ta GT3 je krásná, taky se mi líbila ale nechtělo se mi tahat téměř 19kg kočár + miminko, představa je s 6 kg děckem táhnu 25 kg je dosti drsná
Já jse teda kluka měla na léto, ale právě v zimě, kdy měl těh 11 kg a 74 šel do sporťáku, bylo mu půl roku.
Ještě mne napadlo změnit fusak?? Jaký tam máš?? Jestli ne originál, tak je třeba moc velký
A na Casualplay jde i jiná korba?? Casualy jsou bezadaptérové, takže nevím, až taková odbornice přes kočárky nejsem
.. Fusak original dělají jen do sporťáku, do korby se nevejde, není ohebný, takže jsem koupila od Emitexu - klasika …
Tak teď jsem se pobavila, listuji internetem a našla jsem na jedněch stránkách, že prý Playmoon je široký 40 cm, ha ha ha.. A pak má člověk něčemu věřit.. Vypadá to, že nejlepší bude sebrat malého a dojet do obchodu a kočár vyzkoušet ![]()
DenisaS píše:
Tak teď jsem se pobavila, listuji internetem a našla jsem na jedněch stránkách, že prý Playmoon je široký 40 cm, ha ha ha.. A pak má člověk něčemu věřit.. Vypadá to, že nejlepší bude sebrat malého a dojet do obchodu a kočár vyzkoušet
Ale tenhle rozměr je určitě uváděn jako rozměr celé korby na šířku a ne vnitřku!Vnitřní rozměry se většinou neuvádějí.A jak tu někdo psal šíři korbičky okolo 46cm, tak to bude taky tak nebo dokonce šíře s podvozkem!
jojo, jak tu někdo psal, tak 46 cm je šíře celého kočáru i s korbou. Vnitřek bude taky okolo 33 cm. Max 35 cm. Širší vnitřky jsem zatím u žádného „moderního“ kočáru neviděla.
A s tím fusakem to taky nechápu. Vždyť já mám originální fusak Casualplay určen přímo do korby. Je bílý s nápiskama „casualplay“ s vnitřním šedým fleesem. S tím, že pak se dá použít i do sporťáku až bude dítě větší, ale to už se do něj nevejde dítko celé.
Náš malý má teď 5,5 měsíce a v pěti měsících měl 65 cm a 7 kg a ještě má v korbě i s fusakem dostatek místa po všech stranách.
Také mám S4, malej byl velkej a do Playmoon se vlezl v pohodě. Neměli jsme orig. fusak, ale ještě starý po mě. Narozen je na začátku listopadu a byl tam do května. Pak už seděl a chtěl koukat, tak šel do sporťáku. Také jsme se dívali po velkých korbách a playmoon patří k těm větším. Zkus změnit skladbu oblečení a fusaku, jestli tam toho nedáváš moc. Model mám starší 2008.
Ta GT3 má šířku podvozku 63,46 je opravdu šířka korby,zřejmě asi celková,nicméně určitě dost prostorná.Je fakt,že 14,5 kg podvozek je dost,já mám 14ti kilový kočár pro dvojčata(Easywalker),ale i se dvěma 10ti kilovýma dětma ho mohu hravě vozit jednou rukou.Pokud dobře jezdí kola,tak si myslím,že ta váha není až tak problém
Mě se kočáry PP nikdy nelíbily,ale tenhle se jim docela povedl ![]()
Tak dneska jsem si přeměřovala korbu, a opravdu jsem naměřila 29 cm. :/ .. Také jsem se byla podívat na Cam a jejich korbička je větší.. Fusak Casualplay jsem neviděla ale v obchodě mi řekli, že mi ho do korby nedoporučují, že se tam pořádně nevejde - není ohebný ..
tMoc děkuji za vaše příspěvky, nestačím zírat
a s tou šířkou 40 cm, bylo napsáno VNITŘNÍ ŠÍŘKA KORBY 40 CM, tak to se asi spletli ![]()
Ahojky holky,
chci se zeptat, nevíte o někom kdo má korbu Casualplay Playmoon v barvě OLIVE a chtěl by ji samostatně prodat. Moc děkuji za případne info. Hezký večer. Petra
@Petra66 píše:
Ahojky holky,chci se zeptat, nevíte o někom kdo má korbu Casualplay Playmoon v barvě OLIVE a chtěl by ji samostatně prodat. Moc děkuji za případne info. Hezký večer. Petra
a už jsi koukala na sbazar.cz a bazos.cz? nebo na aukro.cz? když to budeš chvíli sledovat…určitě se někdo najde…nebo si dej inzerát ty ![]()
Tak už se mi ozvala paní z mimibazaru, tak snad to dopadne…:-) ![]()
Jj, ten inzerát jsem tady našla a komunikovala jsem i s paní, ale paní nějak cukla, jakmile jsme měli uzavírat kupní smlouvu, tak nevím, čeho se zalekla…