Jaký kočárek, vychytávky, poradíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
4.1.12 18:41

Jaký kočárek?

Milé maminky,

v půlce března čekáme naše první miminko a řešíme, jaký kočárek si vybrat?
Je plno značek a každá máte nějaké zkušenosti a byla bych moc ráda, kdyby jste mi poradily, jaké vlastnosti, vychytávky by podle Vás měl mít a popř. značka??? např. otočný (pro a proti směru jízdy).. :palec:

Moooc moooc Vám děkuji

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
4.1.12 18:54
marti-pil píše:
Milé maminky,

v půlce března čekáme naše první miminko a řešíme, jaký kočárek si vybrat?
Je plno značek a každá máte nějaké zkušenosti a byla bych moc ráda, kdyby jste mi poradily, jaké vlastnosti, vychytávky by podle Vás měl mít a popř. značka??? např. otočný (pro a proti směru jízdy).. :palec:

Moooc moooc Vám děkuji

Martina

jestli chces napis pres SZ email a ja ti hodim sepsany seznam,co pro me je dulezite u kocaru,asi tak pred rokem jsem si to sepisovala,nevim,jestli je to uplne prehledne sepsane pro tebe,ale aspon budes vedet,co se vse da u kocaru resit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.1.12 18:56

mi máme koupený alpiron a je fakt supr!spokojenost… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.12 18:58

taky čekáme a taky první, z té nabídky na netu mi jde hlava kolem..hlavní ale asi bude neobjednavat z netu a nejprve si ho ošahat, odzkoušet a podívat se na něho naživo na prodejně ( pak možno objednat přes net ) Jenomže u nas moc prodejen není, tak nevím vubec kde kupovat a hlavně co.. :nevim: Chci aby byla korbička velká, aleposn 80cm, polohovatelná jak korbička, tak sporták, a aby byl lehky a manipulovatalný..

• Citovat
  • Upravit
4258
4.1.12 19:00

jinak ja poprve vybrala blbe a pak uz jsem vedela co se u kocarku hodnoti a pote vybrala jine kocry.
mela jsem deltim sport,quinny buzz,golfky cam porofino, tandem babywelt oregon, quinny zapp, jané slalom pro:-)
vyzkoušené mám i jiné, se kterými jezdí kamaradky,např. x.lander XA, quinny speedy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.1.12 19:02
smurfka píše:
taky čekáme a taky první, z té nabídky na netu mi jde hlava kolem..hlavní ale asi bude neobjednavat z netu a nejprve si ho ošahat, odzkoušet a podívat se na něho naživo na prodejně ( pak možno objednat přes net ) Jenomže u nas moc prodejen není, tak nevím vubec kde kupovat a hlavně co.. :nevim: Chci aby byla korbička velká, aleposn 80cm, polohovatelná jak korbička, tak sporták, a aby byl lehky a manipulovatalný..

nevim odkud jsi ale vyborne je jet na veletrh do brna- www.bvv.cz/prodite je to letos od 8.-11.3.2012. tam je toli kkocaru,vse vyzkousis,potezkas,takze pohoda.dostanes i jejich slevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.12 19:05
Valli píše:
smurfka píše:
nevim odkud jsi ale vyborne je jet na veletrh do brna- www.bvv.cz/prodite je to letos od 8.-11.3.2012. tam je toli kkocaru,vse vyzkousis,potezkas,takze pohoda.dostanes i jejich slevu…

to by mi ještě vyšlo..mame termín až na začatku června..díky za tip.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4258
4.1.12 19:10
smurfka píše:
Valli píše:
smurfka píše:
nevim odkud jsi ale vyborne je jet na veletrh do brna- www.bvv.cz/prodite je to letos od 8.-11.3.2012. tam je toli kkocaru,vse vyzkousis,potezkas,takze pohoda.dostanes i jejich slevu…
to by mi ještě vyšlo..mame termín až na začatku června..díky za tip.. :potlesk:

akorat se priprav na hoodne lidi:-)takze drzet bricho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.12 19:11
Valli píše:akorat se priprav na hoodne lidi:-)takze drzet bricho:-)

ach jo..to je tak dycky.. :cert:
myslíš že ve všechní den dopoledny by to bylo prázdnější, nebo si to říká každý.. :think:

Příspěvek upraven 04.01.12 v 19:12

• Citovat
  • Upravit
36544
4.1.12 19:11

Mám V Travel a jsem fakt nadšená, do terénu super odpružení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
4.1.12 19:19

moje pozadavky;
velka kola
aby nebyl moc tezky :)
prehazovaci rukojet nebo otocna korba
prostorna korba
moznost nasazeni autosedacky na podvozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.1.12 19:29

velká kola
lehký
velká korba
mohlo by to mít přehazování rukojení a korby
a dál nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
4.1.12 19:32
smurfka píše:
Valli píše:akorat se priprav na hoodne lidi:-)takze drzet bricho:-)

ach jo..to je tak dycky.. :cert:
myslíš že ve všechní den dopoledny by to bylo prázdnější, nebo si to říká každý.. :think:

Příspěvek upraven 04.01.12 v 19:12

no je to mozny,ze by tam mohlo byt mene lidi,ale zase na druhou stranu maminy s kocarama.ono je to uz ve vetsi budove tak to neni uplna hruza jako driv,ale i tak no.ale pro tu krasu kocarku to stoji za to:-)my s kamaradkama to mame jako kazdorocni vylet:-)celodenni,veltrh,ikea,vankovka,olympia:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
4.1.12 19:49

Ahoj podle mne má každý z nás trochu jiné požadavky.. já vystřídala už 5 kočárů a každý měl své pro a proti. Pohlídala bych si jestli má sporták polohování do lehu, jestli je otočný pro i proti směru jízdy a aby se s ním dobře jezdilo i na ulici a ne jen v obchodě…
Konkrétně mi asi nejvíce vyhovoval polský v-cross co jsem měla jako první, ale nelíbil se mi a je celkem často i nekvalitní.. takže reklamace pořád dokola.
Pak jsem měla x-lander, ten zase neměl otočnou sedačku a začala se mi vyklat kolečka, jako další byl casualplay, ten měl malou sporotvní sedačku a to mám drobnou dceru..... ted už mám jen golfky mamas and papas…

na další dítko plánuju velký houpavý kočár na běžné procházky, ale jelikož je hodně nepraktický do auta tak to chci kombinovat s glafkama mamas and papas na které dokoupím autosedačku.. toto je pro mne asi ideál, jelikož jsem vážně nenašla dokonalý kočár, se kterým by se dobře jezdilo, dítko mělo pohodlí a ještě k tomu aby se dobře převážel autem…

určitě bych se vyvarovala modních kočárků typu ABC Design 3-Tec.. protože stím se opravdu nedá jezdit

Možná jsem na kočárky příliš náročná… ale já ideální kočárek prostě nenašla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.12 19:58

Pro mě byla důležitá velká nafukovací kola, otočná, s možností aretace. Prostorná velká korba, velký nákupní koš, lehký kočárek, s kterým se dobře manipuluje a který po složení nezabere mnoho místa, výškově nastavitelná rukojeť. U sporťáku polohování zad a nohou, zda jde otočit po obou směrech a jak je krytý. U mě to všechno splňuje Coletto Austin 3, kolekce 2011. Kočár je lehounký, váha konstrukce 9,4kg, s korbou 13,7kg a se sporťákem 12,4kg. Má velká nafukovací kola, s možností aretace. Aretace je páčkou na rukojeti, takže nemusím sahat na špinavé kolečko. Do terénu super, projede fakt vším. Má pístové odpružení a jak se pořádně rozjezdil, tak už i houpe. Snadná výměna autosedačky, korby a sporťáku, žádné adaptéry. Kočár má výškově nastavitelnou rukojeť, sporťák jde v obou směrech. Záda mají tři polohy, nožičky čtyři polohy, sporťák je výborně krytý. Odnímatelné madlo před dítkem, v hluboké korbě polohování zad, u korby i sporťáku větrání v korbě. Korba velká 80cm. Všechny potahy snadno svlíkatelné a pratelné. Má velký koš na zapínání. Skladání naprosto jednoduché a na placku, nezabere skoro žádné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí