Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
smurfka píše:gabi.design píše:a jak se ti jezdí s 3kolkou? Slyšela jsem ze byvyjí nestabílní..
Pro mě byla důležitá velká nafukovací kola, otočná, s možností aretace. Prostorná velká korba, velký nákupní koš, lehký kočárek, s kterým se dobře manipuluje a který po složení nezabere mnoho místa, výškově nastavitelná rukojeť. U sporťáku polohování zad a nohou, zda jde otočit po obou směrech a jak je krytý. U mě to všechno splňuje Coletto Austin 3, kolekce 2011. Kočár je lehounký, váha konstrukce 9,4kg, s korbou 13,7kg a se sporťákem 12,4kg. Má velká nafukovací kola, s možností aretace. Aretace je páčkou na rukojeti, takže nemusím sahat na špinavé kolečko. Do terénu super, projede fakt vším. Má pístové odpružení a jak se pořádně rozjezdil, tak už i houpe. Snadná výměna autosedačky, korby a sporťáku, žádné adaptéry. Kočár má výškově nastavitelnou rukojeť, sporťák jde v obou směrech. Záda mají tři polohy, nožičky čtyři polohy, sporťák je výborně krytý. Odnímatelné madlo před dítkem, v hluboké korbě polohování zad, u korby i sporťáku větrání v korbě. Korba velká 80cm. Všechny potahy snadno svlíkatelné a pratelné. Má velký koš na zapínání. Skladání naprosto jednoduché a na placku, nezabere skoro žádné místo.
No když někdo neumí s tříkolkou jezdit a špatně najíždí na chodník a z chodníku, tak jasně, že nestabilní potom je. S třílkolkou se zkrátka jezdí jinak, ten kočár má jiné těžiště. Jinak jsem spokojená moc, neměnila bych a nemůžu říct špatného slova. A do terénu je tříkolka lepší, protože tam kde člověk musí projet dvěma kolama, já projedu jen jedním a v hodně blbém terénu stačí kočár nadzvednout na přední kolo a už to drandí.
JÁ JSEM TEDA TĚHOTNÁ KRÁTCE,ALE TENTO SE MI LÍBIL UŽ DÁVNO PŘED TÍM. VLASTNOSTI NEZNÁM,MUSÍM PRODISKUTOVAT S UŽIVATELKOU,ALE VZHLEDOVĚ NEMÁ CHYBU.
Rozárková píše:
JÁ JSEM TEDA TĚHOTNÁ KRÁTCE,ALE TENTO SE MI LÍBIL UŽ DÁVNO PŘED TÍM. VLASTNOSTI NEZNÁM,MUSÍM PRODISKUTOVAT S UŽIVATELKOU,ALE VZHLEDOVĚ NEMÁ CHYBU.http://kocarky.heureka.cz/…assica-2011/
trošku drahé na to že to je jen samostatná hluboká korbička..ale jinak je pěkný ![]()
Jo, to je nádhera. Tento kočárek byl můj sen. Ale vzhledem k tomu, že jezdíme na procházky do lesa a do polí, tak pro mě nepoužitelný
Ale Inglesinu doporučuji. My jsme koupili jiný kočárek, protože mi Inglesina přišla drahá a teď lituju. Lepší Inglesina z druhé ruky než levný kočárek.
alviola píše:
Jo, to je nádhera. Tento kočárek byl můj sen. Ale vzhledem k tomu, že jezdíme na procházky do lesa a do polí, tak pro mě nepoužitelnýAle Inglesinu doporučuji. My jsme koupili jiný kočárek, protože mi Inglesina přišla drahá a teď lituju. Lepší Inglesina z druhé ruky než levný kočárek.
My jsme,ale také z vesnice,ale píšou tam,že je dobrý do písku,sněhu atd..... Co se barvy týče,tu zvolíme,až podle pohlaví. Ten tmavý samozřejmě pro kluka.
Takže do lesa to s ním nepůjde??
Ahoj maminy a budouci maminy prosim potrebuji radu mam vybrany kočarek ale nevim kdy si ho mam koupit končim 5 měsic a nevim zda to neni moc brzy zas ted penize jsou a rači bych nakupovala postupně než pak vše najednou dekuji za rady
Anděla 1 píše:
Ahoj maminy a budouci maminy prosim potrebuji radu mam vybrany kočarek ale nevim kdy si ho mam koupit končim 5 měsic a nevim zda to neni moc brzy zas ted penize jsou a rači bych nakupovala postupně než pak vše najednou dekuji za rady
Ahoj,co já vím-co se babských rad týče,kočárek raději později,ale když to musí být,tak koupit,ale nemít ho doma. ![]()
ja bych ho klidne koupila kvuli poveram bych ho nechala u babicek:-) nekdy jsou kocarky z kamennych obchodu na objednani an dlouhy lokte…nevim,kde ho budes kupovat ty.takze klidne ho muzes mit az za dalsi mesic…
Valli píše:ja bych ho klidne koupila kvuli poveram bych ho nechala u babicek:-) nekdy jsou kocarky z kamennych obchodu na objednani an dlouhy lokte…nevim,kde ho budes kupovat ty.takze klidne ho muzes mit az za dalsi mesic…
Já kupovala kočárek v polovině března, protože byl na veletrhu za nižší cenu. Rodila jsem v polovině června. Pověry nepověry, babičky daleko a tak mi kočár stál doma v pokoji a ležel v něm plyšák. ![]()
Ahoj, mám vybraný kočárek Krasnal Szymek, zda máte s touto značkou nějaké zkušenosti, prosím napište.
trdylko1 píše:
Ahoj, mám vybraný kočárek Krasnal Szymek, zda máte s touto značkou nějaké zkušenosti, prosím napište.
zkušenosti nemám, ale dle fotek to vypadá na dost špatný přístup ke koši.. ![]()
smurfka píše:trdylko1 píše:zkušenosti nemám, ale dle fotek to vypadá na dost špatný přístup ke koši..
No to teda, do koše téměř nic nestrčíš. ![]()
Ahoj, chci se zeptat má někdo skušenost s tímto kočárkem?
X-Lander Kombinovaný kočárek set XT XXV 2011
tak holky, zde házím pro nové maminy odkza na veletrh,tak zvažte- je toho tam hodně na výběr -viz. fotogalerie z lonska:-)
http://www.bvv.cz/…rodite-2012/
a jak se ti jezdí s 3kolkou? Slyšela jsem ze byvyjí nestabílní..