Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Valli píše:
tak holky, zde házím pro nové maminy odkza na veletrh,tak zvažte- je toho tam hodně na výběr -viz. fotogalerie z lonska:-)
http://www.bvv.cz/…rodite-2012/
Da se tam nakoupit levneji nez v obchode?
Z mé zkušenosti ne. Zklamalo mě to. Šla jsem hlavně po oblečení - tepláky, punčošky na další zimu, ponožky, čepice, apod. Nákup byl velice slabý. Řekla bych, že jsem nakoupila za běžné internetové ceny - např. Trepon punčochy nějak kolem 75,–, ponožky kolem 20,–.
Kamarádky tam předloni koupila kočár trojkombinaci (předváděčku) taky ne příliš se slevou. Jako velkou výhodu brala, že se jim věnovali, perfektně vše předvedli a po veletrhu zaslali zdarma. Loni tam nakoupila krosničku a golfky. Krosnu nevím za kolik, ale golfky, co jsem koukala, tak taky internetová cena.
Zkrátka za mě - zklamání.
74paja píše:Valli píše:Da se tam nakoupit levneji nez v obchode?
tak holky, zde házím pro nové maminy odkza na veletrh,tak zvažte- je toho tam hodně na výběr -viz. fotogalerie z lonska:-)
nakupovat se kocary daji vetsinou az v nedeli,ale jak u koho,hadriky a tak se kupovat daji hned.ale kocary-vestinou ti nabidnou 5-10% slevu u nich v obchode pres net.kocary tam maji vetsinou vystaveny a ty si je osahas a vyzkousis,ale neprodavaji je,jen nektere…
74paja píše:Valli píše:Da se tam nakoupit levneji nez v obchode?
Já jsem tam loni kupovala kočárek. Byli jsme tam v sobotu, odvezli jsme si ho hned, neměli tam totiž jen vystavené kusy, ale měli kočáry na prodej normálně sebou v kamionu. Kočárek nás přišel levněji, ušetřili jsme 2tis.KČ. Je tam hlavně nejvíc kočárků a postýlek, nějaké autosedačky a další věci.
Maminky, co máte kočárek - tříkolku - jak jste s kočárky spokojené?
Záleží, kde budeš s kočárem jezdil
Pokud jenom město, tak budiž. Ale jestli budeš jezdit spíše terén, tak bych volila klasiku pevný 4kolák. Já mám Maritu a jsem spokojená ![]()
@aminkadf Město, vesnice, tak různě…Já právě nevím, jak je to z praktického hlediska - jen se mi prostě ty tříkolky víc líbí, ale záleží, jestli jsou normálně použitelné ![]()
Máme kočárek CAM Cortina X3Tris Evolution 2013 a maximální spokojenost. Velmi snadno se vyměňují jednotlivé díly, naprosto jednoduše ho sama složím do i auta. Neměnila bych ![]()
Ještě dodatek k terénu
Také jsem váhala jestli trojkolku, nebo klasický kočárek. Musím uznat, že trojkolka jezdí perfektně, jednou rukou můžete s kočárkem klidně jezdit slalom. V obchodě s nákupním košem k nezaplacení
Ale je pravda, že při nastupování do MHD přenášíte váhu kočárku jen na přední kolo a člověk si na to musí zvyknout.
@KattyK Tak do MHD nastupovat nebudu…Právě mi jde hlavně o tu stabilitu, jestli to je dobrá volba. Už jsem slyšela i názor, že není moc stabilní a blbě se s ním manipuluje.
@prcekniky tak já mám trojkolky dvě, 4 kolky taky. 4 koláky projedou vše, jsou super prostorné ( mám maritu a firkon swing) a nedrncají. trojkolku mám jané slalom reverse, super, a le do terénu nééé, a le mám ještě x lander x run a ten teda super i do terénu, díky velikým kolům, samozřejmě nikdy nebude houpat jako klasika marita, ale zvládá to v pohodě a navíc se s ním tááák lehce jezdí, jede úplně sám, miluju ho a to jsem se mu bránila. ještzě se mi líbí tfk joggster III s 16" kolama.
@KattyK píše:
Máme kočárek CAM Cortina X3Tris Evolution 2013 a maximální spokojenost. Velmi snadno se vyměňují jednotlivé díly, naprosto jednoduše ho sama složím do i auta. Neměnila bych
my máme ten samý-béžový. Poprvé ho vyzkoušíme až za pár měsíců, ale zatím velmi spokojená
velká kolečka, hluboká korba, všechny díly bez adapterů, otočné v obou směrech.. Prostě splňuje všechny naše požadavky. Pro maminky, které nechtějí trojkolku je tu verze Cam Dinamico -ctyrkolka
Jen trochu dražší pořizovací cena.. Ale dá se sehnat i starší za poloviční cenu ![]()
Mám tedy zkušenost jen s tímto typem, ale je perfektní. Docela jsem se toho bála, ale naprosto bez problémů. Dokonce moje mamka i tchýně (stará škola
) byly překvapené jak perfektně jezdí. Pořizovací cena byla sice trošku vyšší, ale vyplatilo se. Když byl syn úplně malinký, ležel samozřejmě v autosedačce, kterou jsem jen zacvakla do podvozku a jelo se nakupovat. Vozím s sebou i další díly, takže bez problémů měním dle potřeby a nálady mimina
Nákupní tašky dávám do koše pod kočárek a další pokládám do prostoru nad před kolo. Bydlíme téměř na vesnici, takže jsme vyzkoušeli i v lese a naprosto v pohodě. Nemá sice nějaké šílené odpružení (není to terénní stroj), ale dá se. Přední kolo se dá zaaretovat, že drží pevně..jinak se při jízdě protáčí.