Jaký kočárek, vychytávky, poradíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
23.8.13 09:25

@Hanymany Ahoj, my teda miminko teprve cekame, ale kocar jsme uz koupili a mame tenhle : http://pampaliny.cz/…ga-2013.html je lehky, korba hluboka, vysoky, ze se u nej nemusis hrbit, korby se daji otocit jak potrebujes, viz popis. Dobre se nam snim manipulovalo. akorat teda jeste nevim, jaky bude v praxi, a moc recenzi na nej jeste nenajdes. tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
23.8.13 09:26

Nikde není uvedená cena, co to proboha stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.9.13 09:13

Ahoj zkušené mamči :-) Mám dotaz ohledně kočárku - jaký je ideální rozměr korbičky, aby mi z toho dítě brzo nevyrostlo. Říkala mi jedna známá, že s tím měla nějaký problém. Tak přemýšlím, jak velká by vlastně měla být…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.9.13 09:15

Mela by byt fakt velka :pankac: takze inglesina, roan,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.9.13 09:20

@prcekniky zalezi na tom jsk dlouho trvas na tom aby ditko bylo v korbe a pak taky kdy se ma prcek narodit. S ditkem narozenym na podzim nebo v zime je to skoro jedno. S letnim ditkem musis uvazovat jak dlouho chces aby jezdilo v korbe.
Po zkusenostech je lepsi se zamerit spis na sportak (s tim budes jezdit mnohem dyl) a korbu resit az druhotne. Ona do tech cca 6m vydrzi vzdy s pak uz se deti zacinaji ruzne pretacet a chteji vic videt. Me prijde dulezitejsi aby pak sel sportak hodne do lehu a mohli jeste lezet dokud nezacnou sami sedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.9.13 09:28

@quinny Líbí se mi Cam cortina, je to kombinovaný, takže i se sporťákem. Prcek se má narodit na konci února. Určitě vím, že jsou důležitější parametry kočárku, jen jsem se trochu zalekla, abych nekoupila kočárek, který není úplně levný a pak byl na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.9.13 09:30

Souhlas s quinny. Kamarádka měla korbu jak blázen, a malá v půl roce musela stejně do sporťáku, i když neseděla, protože v korbičce šílela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.9.13 09:33

http://www.kocarkyplzen.cz/product.php?…
Mám doma fialovej a jsme sním spokojená, je prostornej a i pak sportovní verze je prostorná takže tam má malá dost prostoru i pro hračky..Jde polohovat i korba tak že si tam může dítě pak sednout..Což je super..Měla jsme velké mimčo, takže jsem ráda, že jsme si pořídili takovej kočárek.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
12.9.13 09:44

Ja mam Cam Cortinu. Jsem spokojena, malej je narozeny na konci leta. Necelych 3900g, takze zadny drobek. Do sportaku sel na jare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.9.13 09:52

@ninabu Supeeer, díky :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.9.13 10:25

@prcekniky musis si sama odpovedet jestli ti zalezi na tom aby se ti veslo do korbicky i rocni dite. Za me to dulezite neni a je lepss kdyz pak jde do dobreho sportaku kde uz ho poutas atd. Za me jsi vybrala dobre a myslim ze budes spokojena. Cortina ma zrovna vcelku velkou korbicku kdysi davno jsem ji mela ve vyberu na prvniho prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.9.13 10:31

@quinny Děkuji :kytka:
Tak jsem to nějak potřebovala vysvětlit, teď už tomu rozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
12.9.13 11:09

Každý dítko je jiný, já cpala do sporťáku první dvě děti ve 4m, a 3. dítko jezdí v korbě i te´dka v 10m, prostě mi přijde lepší, že se dítě v korbě může přetáčet, jít na kolínka pérovat, má tam místo na hračky a když spí, spí fakt pohodlně, aniž by muselo bejt přikurtovaný k zádový opěrce…pořídili jsem kšírky takový ty klasický… miminko jezdilo dlouho na bříšku, bouda bazdzvedlaá a krásně vidělo ven, žádá potřeba dávt do sporťku. takže rozhodně není pravidlo, že se spor|´=tákem se jezdí dýl, pokud s hlubokou korbou jezdíš třeba do rokaa kus, tak je to dostasu an to, aby i výběr korby měl svoje místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.9.13 12:13

@aničkakytička ja jen dovysvetlim. S tim sportakem jsem to spis myslela tak ze i u ty kombinace je ten podvozek vlastne sportak takze proto bych vybirala hlavne podle neho. A u toho co pises sice castecne souhlas ale hodne zalezi na diteti s tema klasickyma ksirama. Taky jsme je zkouseli ted mi tu lezi. Moje deti jsou s tim nebezpecny sami sobe s skacou po hlave z kocaru, tudiz ja jsem hodne rada ze nekdo vymyslel ksiry ktery je prikurtujou k zadovy operce :lol: kdyz uz teds opravdu potrebuju s tim kocarem nekam dojet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.9.13 12:59

Já naprosto do puntíku souhlasím s @quinny .Mám obě děti letní a sice kočár relativně velký, vnitřní rozměr 80×35 cm, nicméně starší syn měl třeba už v 5m. 75 cm a šel v listopadu i s fusakem do sporťáku. V korbě jezdí mimino chvíli, z vlastní zkušenosti bych se zaměřila na sporťák, protože s tím budete jezdit mnohem déle. Já taky řešila hlavně onu korbu, velikost sporťáku vůbec a v 18 měsících jsme pak kupovali druhý sporťák, protože moje vysoké dítě mi z něj zkrátka vyrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí