Jaký kočárek, vychytávky, poradíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
29.8.14 21:43

@klara.snokhausova Prodávám ho, můžeš se podívat i na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.11.14 15:03

Oživuji tuto diskuzi, neb přemýšlím, jaký kočárek pořídit na očekávané třetě.

Na nyní dvou a půl letou dceru mám Quinny Speedi 2007. Je skvělý, i když pár much bych našla, ale další dítě neodvozí. Má odsloužíno. Přemýšlím opět o Speedim, ale dnes už nedělají s ruční brzdou, a to mi trochu vadí. I když podmínka to není.

A teď, jaké mám požadavky:
Lehký, pro dítě prostorný kočár, vhodný do terénu.
Bydlíme v domku a máme velké auto, takže nejsem limitovaná žádnými rozměry rozloženého či složeného kočárku (výtah, malý kufr u auta).
Zvyklá jsem na ruční brzdu (na kolečkové brusle či běhání), ale není podmínkou. Co opravdu chci je prostorný sporťák (aby se vešlo i tříleté dítě), s polohovatelnými zády alespoň do skoro lehu a polohovatelnou nožní opěrkou. Mladší mi v kočáru spala do dvou let, totéž plánuji i pro třetě. Na velikosti korby mi až zas tak nezáleží, čekáme na jaro, takže na zimu už by v korbě stejně asi nebylo.
Autosedačku na kočár nepoužívám, takže toto není mým požadavkem.
A klidně bych pořídila i bazarově, tedy kočár, který se dá v jetém stavu za slušný peníz sehnat.
Jsem zvyklá na trojkolku, líbí se mi i designově a funkčně, takže bych ráda trojkolák.
Líbí se mi PP GT (tedy ne tak designově, ale spíš tím komfortem pro dítě), ale vadí mi, že není nožní brzda. Potřebuju rychle sešlápnout a např. vyběhnout za prchající dcerou.
Ohledně jízdy požaduju kočár, který projede bez problému i terénem (les, polní cesty,…).
Mezi favority mám Quinny Speedi, TFK Joggster Twist (ale vadí mi jen ta ruční brzda), to samé Peg Perego GT3.

Jaký byste mi, milé kočárkářky, ještě doporučily kočár, prosím??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
1.11.14 16:35

@zerezmijka
2,5 létě dítě jezdí v kočárku? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.11.14 16:45

Mela jsem podobne pozadavky, plus jeste autosedacka nacvakavaci na podvozek. Nejvic se mi libi Teutonia Spirit HB, ale vyzkouseny ho nemam. Co si o nem myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.11.14 18:16
@Safiye píše:
@zerezmijka
2,5 létě dítě jezdí v kočárku? 8o 8o

Ano, občas. Proč? Máš s tím nějaký problém? K tématu asi nějakou radu nemáš, že. :?

@123vanda Taky jsem na Teutonie koukala. Neznám ale parametry, jízdní vlastnosti a nezdají se mi ty nenafukovací kolečka. Ale nikdy jsem ho neviděla naživo, tak nemůžu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.14 19:21

@zerezmijka : v pondělí mi dojde teutonia trojkolka tak ti reknu. Ty nenafukovaci kola jsou pry super. Tak uvidim.
Jinak mrkni na baby joggera ještě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.14 19:26
@Safiye píše:
@zerezmijka
2,5 létě dítě jezdí v kočárku? 8o 8o

Mas stim problém? Ja třeba vozila triletou. Když jsme jeli do města. A ma byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
1.11.14 19:29

@kattkka Jé, to budeš moc hodná. Mně se Teutonia taky líbí. Tak pak napiš, prosím. ;) Baby jogger mi byl doporučen, ale nemá polohovací nožní opěrku, co jsem vyčetla.
A přesně, když jdu do města, beru kočár, abych nevláčela zpátky nákup v ruce a dceru za krkem. Nemáme to zrovna nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.14 19:34
@zerezmijka píše:
@kattkka Jé, to budeš moc hodná. Mně se Teutonia taky líbí. Tak pak napiš, prosím. ;) Baby jogger mi byl doporučen, ale nemá polohovací nožní opěrku, co jsem vyčetla.
A přesně, když jdu do města, beru kočár, abych nevláčela zpátky nákup v ruce a dceru za krkem. Nemáme to zrovna nejblíž.

Pisnu. Jsem zvedava. Do ted jsem mela x landra ten nemel chybu ale malej chce na me videt takze sel dal.
Tak to nevim ze nemá nozni operku :think:. Ještě jela jsem z Hartanem ale s 6 kolakem ale ty me prijdou takove bytelne a potahy se mi moc nelibili. Takze jsem se rozhodla pro teuotonii.
jinak taky bydlime dal nejsme ve meste takze když jsem jela do města tak kocar jsem využila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.11.14 20:09

@zerezmijka Ja mam terenaka concord wanderer a nemuzu si stezovat, co se jizdnich vlastnosti tyka. Ma sice mensi korbu ale sportak je obri. Lozna plocha je 102 cm. Jen to teda neni 3kolka a nema rucni brzdu ale jinak az na tak 30 cm vysokou travu a hodne hluboky sterk na detskem hristi projel vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.11.14 22:12

@zerezmijka pokud chcheš trojkolku, tak supej je to tfk. do terénu jsou skvělé ty veliké 16 ky kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.11.14 22:35

@zerezmijka @kattkka prave ze u Teutonek jsou na vyber nafukovaci i nenafukovaci kola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.11.14 07:43
@123vanda píše:
@zerezmijka @kattkka prave ze u Teutonek jsou na vyber nafukovaci i nenafukovaci kola :palec:

Ja ji budu mit z druhé ruky. Takze na vyber nemam. Ale nafukovacky jsem nevidela. Zas vim ze ty nenafukovaci jsou lepsi. Ze clovek nepichne. Aji do terenu jsou super. Vyzkouseno na tom Hartanu. Ale dali by se přikoupit. Jsem fakt zveda. Pujdu ho prubnout rovnou do terenu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
2.11.14 14:16

@kattkka Tak to nezapomeň a napiš, jak hodnotím jízdu v terénu. Jsem fakt zvědavá. ;)

@Krrysa Ty 16" kola má jen TFK joggster, ale ne joggster twist, pokud se nepletu. A já bych radši twista, páč má otočné přední kolečko. Každopádně díky.

@tatranka1 A kdoví jestli nebudeš potřebovat kočár pro dvojky! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.11.14 14:31

Jukněte na Brio go nebo Concord wandedr(snad to pisu dobře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí