Jaký kočárek, vychytávky, poradíte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
3.11.14 13:26

@zerezmijka : první poznatek do tech penovych kol se dostava pisek :lol:.Ale lze to vysypat sice je to pracne ale da se. Další poznatek nemam jizda bude odpoledne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
3.11.14 14:14

@kattkka Jé, díky, že sis vzpomněla. :palec: Písek nevadí. O trochu víc písku v naší chodbě, kde se děti zouvají, už nic neznamená. Budu čekat na další info, až otestujete jízdou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.11.14 18:25

@zerezmijka : takze jizda otestovana. :) Jelo se snim dobře az me to prekvapilo. Byla jsem zvykla na x landra tak je to rozdil ale fakt se snim jelo bezvadne. Po tech nasich chodnicich nemel chybu az me to prekvapilo a mile kupodivu jsem projela i tam kde jsem mela dřív problem. Takze za me spokojenost. Zítra snim vyjedem tady na prochazku po poli a trosku potakove desne ceste a uvidim jak to da.Pac tam to s murou byl problém lander byl na tom lip ale zatím soude dle nasich chodniku je na tom nejlíp teutonka :mrgreen: :lol:.Jo a jela jsem s odblokovanym koleckem na volno u landra jsem jezdila na pevno teutonka to projela na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
6.11.14 14:07

@kattkka Díky za popis. To je prima, že jsi spokojená. Jak zvládnul pole a cestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.11.14 14:28
@zerezmijka píše:
@kattkka Díky za popis. To je prima, že jsi spokojená. Jak zvládnul pole a cestu?

Zvladl to dobře. Ani jsem necitila ze vezu kocar :palec:.Takze doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
6.11.14 14:31

@kattkka Díky moc. Zařadím ho mezi favority. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
6.11.14 15:25

@zerezmijka určitě zařaď, je to i můj favorit :palec: @kattkka díky za recenzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí