Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtela jsem poprosit o radu. Mam kocarek Concord Fusion a koupila jsem ho kvuli bezpecne autosedacce, snadnemu slozeni a vaze. Jenze s nim nejsem spokojena, hlavni problem jsou plastova kolecka a temer zadne odpruzeni.
Tak jsem se chtela zeptat na vase zkousenosti - muzete mi nejaky doporucit? Idealni by byl kocarek, ktery by prezil i obcasny vylet do lesa, hlavne ale aby byl stabilni, lehky, nenatrasal miminkem jako Concord a mel kvalitni autosedacku, ktera by sla nacvaknout na podvozek. Mozna ale chci nemozne?
Máme Inglesinu Magnum a jsme spokojení. Nepoužíváme k ní teda autosedačku, takže s tou neporadím. Kočárek má nafukovací čtyři kola, odpružení super. Jezdíme každý den do terénu úplně v pohodě.
ja si ke concordu prave kvuli terenu koupila mutsy UR, na oba pasuje sedacka Cybex aton, s tou jsem max. spokojena. concord je na mesto idealni ![]()
Ahojky, momentálně máme Casualplay S4 Titanium.. Pokud nemáš veliký mimi, tak bych řekla, že není špatný.. Je bezadaptérový, takže v pohodě nacvakneš autosedačku, korbu nebo sporťák
Skladný bych řekla že je poměrně taky, lehký celkem taky.. Hodně cestuji autem a úplně v pohodě.. Stabilní stoprocentně a jak na silnici tak di terénu ideál ![]()
Také nebyl špatný Quinny Speedi ..
v podstatě dost podobné Casualu, ale je tam větší lepší sporťák a také když máš korbu a chcešho složit do auta, tak můžeš i s korbiu a nemusíš ji sundávat.. To u Casualu nejde :/ .. Na Quinny je autosedačka Maxi Cosi ![]()
ad Denisa, vsechny ty kocarky jsou dobre, jen nevim jestli teda pruzi, rekla bych stejne jak concord
ono hodne lehkych kocarku moc nepruzi. on proste lehky kocarek do terenu fakt neexistuje
teda doted jsem zadny nenasla. musim treba rict, ze Mutsy se nezda, ale je skladnejsi nez concord,ale zas tezsi a hur manipulovatelny ![]()
Neřekla bych.. Určitě ani jeden z nich není tak pružný jako levné polské kočárky, ale oba dva co jsem psala mají nafukovací kolečka, a ty Concord tak trochu postrádá..
Každý den jezdím terén a úplně v pohodě ![]()
baby jogger city elite, lehoulinky, skladný, odpružený luxusní.
Já doporučuju kočárky dva. Jeden lehký a skladný do města a jeden dobrý odpružený do lesa. Třeba starší.
I když co si budeme povídat, taková kostkovice nebo rozbitý chodník ve městě je víc terén než les ![]()
Tak já mám Teutonii Spirit a je celkem odpružená. Teda ze začátku moc nebyla, ale jak malá povyrostla a byla těžší, tak se to pěkně odpružilo. Chce to trochu zatížit, ale to asi bude u většiny kočárků stejné.
Jinak za mě do pořádného terénu jedině odpružený cyklokočár, kde nastavíš pérování dle váhy
, to je pak paráda…ale asi bych tam nedala novorozence.
ahoj holky, diky za rady, ted jsem zkousela EMMALJUNGA CITY CROSS a super, ale PRISERNE drahej… ![]()
Jo na Emaljungu jsem taky koukala, vypadá dobře, ale vybírala jsem něco převážně do města a do autobusu. Jinak si myslím, že to bude určitě lepší než Inglesina. Nechci se nikoho dotknout, ale přijde mi, že Inglesina strašně vrže a to by mě asi kleplo. Ale třeba je to jinak velmi dobrý kočár…
Na Inglesinu jsem se sla kouknout a prisla mi fajn, ale nakonec jsem se rozhodla pro Emmaljungu. Kamaradka ji ma odzkousenou a ja si ji na den pujcila a ma temer vsechno, co jsem od kocarku chtela! Mimochodem… uvazovala jsem i o MUTSY URBAN RIDER a vyptala se pani, ktera s nim tady u nas jezdi a docela me odradila. Takze dnes jdu objednat Emmaljunga City Cross, snad budu spokojena!
Určitě budeš, já ji mám slíbenou na 3.dítě, jako druhý kočár, tak to bude asi tak za 10-15 let ![]()
Také přemýšlíme o koupi tohoto kočárku, mohla bych se zeptat, jak se s tímto kočárkem jezdí a jestli jste s ním spokojená. Též nejsme s naším kočárkem spokojeni. Děkuji.