Lehký odpružený kočárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
542
5.1.12 20:46

Lehky odpruzeny kocarek

Ahoj,
chtela jsem poprosit o radu. Mam kocarek Concord Fusion a koupila jsem ho kvuli bezpecne autosedacce, snadnemu slozeni a vaze. Jenze s nim nejsem spokojena, hlavni problem jsou plastova kolecka a temer zadne odpruzeni.
Tak jsem se chtela zeptat na vase zkousenosti - muzete mi nejaky doporucit? Idealni by byl kocarek, ktery by prezil i obcasny vylet do lesa, hlavne ale aby byl stabilni, lehky, nenatrasal miminkem jako Concord a mel kvalitni autosedacku, ktera by sla nacvaknout na podvozek. Mozna ale chci nemozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
5.1.12 21:00

Máme Inglesinu Magnum a jsme spokojení. Nepoužíváme k ní teda autosedačku, takže s tou neporadím. Kočárek má nafukovací čtyři kola, odpružení super. Jezdíme každý den do terénu úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.1.12 21:19

ja si ke concordu prave kvuli terenu koupila mutsy UR, na oba pasuje sedacka Cybex aton, s tou jsem max. spokojena. concord je na mesto idealni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.1.12 21:33

Ahojky, momentálně máme Casualplay S4 Titanium.. Pokud nemáš veliký mimi, tak bych řekla, že není špatný.. Je bezadaptérový, takže v pohodě nacvakneš autosedačku, korbu nebo sporťák ;) Skladný bych řekla že je poměrně taky, lehký celkem taky.. Hodně cestuji autem a úplně v pohodě.. Stabilní stoprocentně a jak na silnici tak di terénu ideál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.1.12 21:35

Také nebyl špatný Quinny Speedi .. ;) v podstatě dost podobné Casualu, ale je tam větší lepší sporťák a také když máš korbu a chcešho složit do auta, tak můžeš i s korbiu a nemusíš ji sundávat.. To u Casualu nejde :/ .. Na Quinny je autosedačka Maxi Cosi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.1.12 21:45

ad Denisa, vsechny ty kocarky jsou dobre, jen nevim jestli teda pruzi, rekla bych stejne jak concord :-) ono hodne lehkych kocarku moc nepruzi. on proste lehky kocarek do terenu fakt neexistuje :-) teda doted jsem zadny nenasla. musim treba rict, ze Mutsy se nezda, ale je skladnejsi nez concord,ale zas tezsi a hur manipulovatelny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.1.12 21:49

Neřekla bych.. Určitě ani jeden z nich není tak pružný jako levné polské kočárky, ale oba dva co jsem psala mají nafukovací kolečka, a ty Concord tak trochu postrádá.. ;) Každý den jezdím terén a úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.1.12 21:51

baby jogger city elite, lehoulinky, skladný, odpružený luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.1.12 10:18

Já doporučuju kočárky dva. Jeden lehký a skladný do města a jeden dobrý odpružený do lesa. Třeba starší.
I když co si budeme povídat, taková kostkovice nebo rozbitý chodník ve městě je víc terén než les :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.1.12 22:24

Tak já mám Teutonii Spirit a je celkem odpružená. Teda ze začátku moc nebyla, ale jak malá povyrostla a byla těžší, tak se to pěkně odpružilo. Chce to trochu zatížit, ale to asi bude u většiny kočárků stejné.

Jinak za mě do pořádného terénu jedině odpružený cyklokočár, kde nastavíš pérování dle váhy :lol: , to je pak paráda…ale asi bych tam nedala novorozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.1.12 20:18

ahoj holky, diky za rady, ted jsem zkousela EMMALJUNGA CITY CROSS a super, ale PRISERNE drahej… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.1.12 23:11

Jo na Emaljungu jsem taky koukala, vypadá dobře, ale vybírala jsem něco převážně do města a do autobusu. Jinak si myslím, že to bude určitě lepší než Inglesina. Nechci se nikoho dotknout, ale přijde mi, že Inglesina strašně vrže a to by mě asi kleplo. Ale třeba je to jinak velmi dobrý kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.1.12 10:08

ROZHODNUTO

Na Inglesinu jsem se sla kouknout a prisla mi fajn, ale nakonec jsem se rozhodla pro Emmaljungu. Kamaradka ji ma odzkousenou a ja si ji na den pujcila a ma temer vsechno, co jsem od kocarku chtela! Mimochodem… uvazovala jsem i o MUTSY URBAN RIDER a vyptala se pani, ktera s nim tady u nas jezdi a docela me odradila. Takze dnes jdu objednat Emmaljunga City Cross, snad budu spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.1.12 13:01

Určitě budeš, já ji mám slíbenou na 3.dítě, jako druhý kočár, tak to bude asi tak za 10-15 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.8.12 23:54

Také přemýšlíme o koupi tohoto kočárku, mohla bych se zeptat, jak se s tímto kočárkem jezdí a jestli jste s ním spokojená. Též nejsme s naším kočárkem spokojeni. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí