Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, myslis Emmaljungu CityCross? Pokud ano a jestli chces, napisu ti vic, ale spokojena jsem MOOC
Ano, myslím Emmaljunga CityCross. Hodně maminek je s ním spokojená, tak jsme přemýšleli, že bychom tento kočárek také koupili. Máme 4 měsíční miminko (4,5 kg - byl nedonošený) a nevím, zda máme pořídit i hlubokou korbu nebo jen vložnou tašku. Budu ráda, když bys mi napsala jak se s kočárkem jezdí. Líbí se nám PP Black lime, ale nevím, jestli v létě není miminku v kočárku horko a nevím, jestli na té bílé konstrukci nebude vidět každý škrábanec. Děkuji
Ahoj, my mame jen tu vloznou tasku a pouzivala jsem ji jen asi mesic a navic v zime, takze s tim si nejsem jista. Mozna by v ni vedro bylo…ale zase kdyby byla uplne odkryta, tak asi ne o moc vetsi nez v hluboke korbicce. Navic ted uz asi velke vedro nebude. Na zimu byla super misto dalsi vrstvy obleceni (zazipovana). Ted uz pouzivame sportak a ten je perfektni, nanoznik jsem samozrejme na leto sundala, takze v nem vedro neni.
Jinak ja tento kocarek kupovala proto, ze chodime hodne do lesa. Pokud bys chtela kocarek do mesta a MHD, tak bych asi brala neco jineho. Ja s nim obcas popojedu budem nebo autem, ale hlavne s nim chodim po ruznych terenech.
Prosím o radu, sháním sportovní kočárek, který má podvozek podobný jako tento
icoo
to znamená velmi dobře odpružený, otočná přední kola s aretací.
děkuji za radu.
Koukala jsem, ze je pekne tezky
Ale k dotazu. Pokud netrvas na ctyrkolce, tak vyborne odpruzeni ma bebe confort high trek, otocne predni kolo, rucni brzda
@dulik Takový podvozek má MUTSY URBAN, ale je to těžký kočárek - 17kg + dítě. Po 4 měs. jsem prodala, nemohla jsem si zvyknout na ten speciální podvozek, kdy zadní kolečka zatáčí jinak než přední - resp. přední jedou rovně a zadní zatáčí jako u vozíku v autě
Ale jsou dvě skupiny - jedna je nadšená kvůli vlastnostem, druhá nadává…
A co Brio Go? Od kolekce 2013 má dokoupitelná terénní kola, místo těch předních otáčecích.
Doporučuji Inglesina Magnum-lehký, pérovací, velká korbička.
@BambooChaCha píše:
inglesina asi nemá otočná přední kolečka, co? to bych chtěla… ale super houpe, to vím…
No nataceci kola ma treba i Bebecar bud stylo AT houpaci http://www.malvik.cz/…-Stylo-EL-AT nebo Vector aT spis pevny http://www.malvik.cz/…Vector-EL-AT
ja mam doma ten mutsy UR a vyjizdim s nim teda jen do terenu a ted do snehu, jinak se mi s nim nechce tahat, radsi sahnu po concordu
@dulik píše:
inglesina asi nemá otočná přední kolečka, co? to bych chtěla… ale super houpe, to vím…
Bohužel, nemá. Ale když obcas vidím, jak se někteří s otocnyma kolečkama perou, tak mi ani nechybí.
Otočná kolečka nejsou tak důležitá, důležitější je konstrukce kočárku. Levný kočár s otočnými koly se ovládá mnohem hůř než lehký a kvalitní čtyřkolák.
Mluvím z vlastní zkušenosti. Prodadli jsme Dorjana a na druhé mimčo jsem si koupila vysněnou Inglesinu. Narozdíl od Dorjana s otočnými koly ovládám Inglesinu jednou rukou s minimální námahou.
Ahoj, hledám lehký odpružený hluboký kočárek. Na ceně mi v podstatě nezáleží, budeme kupovat z druhé ruky. Velmi důležité pro mě je aby byl lehký a měl by zvládnout terén, aby mě v mimčo nelítalo nahoru dolu. Díky za tipy