Cam vs. Bebeconfort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
5.1.12 21:30

Cam vs. Bebeconfort

Ahojky maminky, tak už jsem skoro rozhodnutá pro Cam Pulsar 2012, ale dnes mě ještě nahlodal Bebeconfort Elea 2012… Poradíte?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
577
5.1.12 21:44

Ahoj, já teda mamina ještě nejsem, ale docela dlouhou dobu jsem se živila babysittingem a můžu říct, že kočárek od Camu byl fakt prvotřídní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.1.12 21:50
babyblue píše:
Ahoj, já teda mamina ještě nejsem, ale docela dlouhou dobu jsem se živila babysittingem a můžu říct, že kočárek od Camu byl fakt prvotřídní :palec:

Mooc děkuji.. A jednalo se přímo o Pulsar??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.1.12 23:20

Tak CAM Pulsar neznám, to se budu muset mrknout, co je zač :-) Ale máme Bebe Confort Elea a jsem s ním velmi spokojena. Akorát v prosinci, jak se začalo s posypem chodníků štěrkem, tak jsem ho už odložila, protože do koleček se štěrk masivně zapichovával a dost mě to rozčilovalo. Jinak je tady i recenze, co psala Nataša, má ho taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.1.12 00:20

jojo, mám ho taky a jezdím i po tom štěrku :D
není ho ještě moc, trochu se tam seká, možná je v Praze jemnější :)

nicméně, napsala jsem recenzi, celkem nedávno, takže nemám nic moc jiného co napsat, snad jen, že jsem stále spokojená, jezdím v protisměru, mladej je nadšenej.. a já taky.
volila bych jí znovu, jen pozor, aby byla varianta s prodlouženou stříškou - rozepínací na zip. je to přímo na krabici (extended canopy)..

výhodou je kompatibilita přes adaptér s bezpečnou autosedačkou (maxi cosi/cybex), což je o cam sedačkách říct nedá.. ;)
a windoo plus lůžko vyšlo letos dobře v testech adac i přesto, že je to lůžko, takže se dá dítě vozit i úplně v leže, v korbičce, a bezpečně!!!

a ještě, doporučuju stále trvající akci v babyparku: http://www.babypark.cz/…confort-elea
je to stará kolekce, ale kromě designu nevidím žádný rozdíl. mám intense red a je to jasně červená, krásná, i pro kluka (já mám všechny kočáry červené :)), hnědá je pěkná v kombinaci s jinou barvou třeba podložky, fusaku, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.1.12 00:22
DenisaS píše:
babyblue píše:
Ahoj, já teda mamina ještě nejsem, ale docela dlouhou dobu jsem se živila babysittingem a můžu říct, že kočárek od Camu byl fakt prvotřídní :palec:
Mooc děkuji.. A jednalo se přímo o Pulsar??:)

to asi ne, pulsar je snad loňská novinka. Cam je celkem dlouholetý výrobce, kter trochu zaspal nový vývoj, teď se snaží dohnat, dříve bych řekla, že byl synonymem kvality stejně jako třeba chicco..
tipla bych si, že to byla klasika hlubočák nebo sportovní 6kolák.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
6.1.12 07:48

Ahojík, tak to byl přesně tento :)

http://www.kocarky.cz/…is-2012.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.1.12 14:35
babyblue píše:
Ahojík, tak to byl přesně tento :)http://www.kocarky.cz/…is-2012.html

tak ty jsou taky v prodeji dlouho..
ale občas slýchám stížnosti na váhu a na kola. a na vrzání..
kdysi jsem ho měla ve výběru,ale tehdy byl jen s plastovýma kolama a to já nesnesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
6.1.12 14:39

Tak já jsem s ním „odjezdila“ skoro 2 roky a vůbec nic se nestalo, žádná závada nic… A to jsme najezdili pěkných kilometrů :) Každý má svoje zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.1.12 17:51

Natašo,já se zas nemůžu rozhodnout mezi Elea a Cybex Cal.,co ty na to?Mám doma Inglesinu Magnum do lesa a Speediho na ostatní a ještě bych chtěla něco skladného lehkého…Tak nevím.Náš Martin má 9 měsíců.....Ta akce na BC je lákavá,ale CC mi přijde šikovnější.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.1.12 19:51

Tak do Bebe nejdu… Tak buď Cam a nebo teda ještě Mamas & Papas Mylo… Máte zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.1.12 19:35
zoretka píše:
Natašo,já se zas nemůžu rozhodnout mezi Elea a Cybex Cal.,co ty na to?Mám doma Inglesinu Magnum do lesa a Speediho na ostatní a ještě bych chtěla něco skladného lehkého…Tak nevím.Náš Martin má 9 měsíců.....Ta akce na BC je lákavá,ale CC mi přijde šikovnější.Díky.

s tvojí kočárkovou výbavou bych asi brala spíš cybex callisto.
Elea je takový těžkopádnější kočárek, regulérní sporťák, je těžší neparně než Quinny, - má hrozně těžký ten sedák. jeho velkou výhodou je to otáčení sedáku, sedák je fakt křesílko, jak to inzerují,
callisto je lehčí, unesu ho sama i s 10kg dítětem, takové subtilní, prostě k inglesině a speedimu spíš.. jsou to spíš golfky, vlezou se i do kufru toyoty yaris..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.1.12 13:36

Tak děkuji,asi to tak dopadne…Copak já mám kombíka,i Speediho tam házím bez složení,ale aby se tam vešlo i něco jiného :) .Cybex jsem chtěla použitý,ale odradila mě cena-nový se dá sehnat za 5900,– a půl roku jetý na inzerci nabízejí za 5500,–,tak to je fakt úspora ;) ,to už to pětikilo přidám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.1.12 18:47

jojo, jsou docela vysoko cenově…
ale našla jsem na mmb i levnější… :) http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.1.12 13:42

Bebe confort super kocarky

Ahoj,ja mam po prvnim ditku BBC High trek s windoo korbickou, tak ted si prave na babyparku dokoupim Loola up - taky v akci. Korbicka kompatibilni i autosedacka na oba podvozky, jak do mesta ( loola) tak do terenu ( high treck). Elea se mi libi, ale vzhledem k tomu, ze hledam vysokou skladnost a terenak uz mam, volim loola up ( kvuli prvnimu prckovi, abych ho mohla drzet za pacinku). Uspora na babyparku velika, skoro 3 tisice, to se da. Beru ten hnedy. Akorat by me zajimalo,jestli se da sehnat slusny nanoznik, na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí