Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s kočárky značky Cannex? Nikde na internetu se mi k nim nepodařilo nic dohledat. Děkuji ![]()
Zdravím, už půl roku jezdíme s Cannex Veneta v látkové úpravě.
Za nás je zatím super. Hluboká korba je prostorná i pro půlroční mimi ve fusaku, snadno se prohazuje s autosedačkou. Má skvělé odpružení a aretace koleček je snadno ovladatelná(hodí se v mhd)
Celkové provedení vypadá dobře, není vachrlatý a vše je ušito pevně 👍 ![]()
Dobrý den, chci se zeptat zda jste stále s kočárkem spokojeni. Vybírám aktuálně ale recenze na internetu moc nejsou.
Děkuji
@DL788 ano jsme 🙂 taky jsem nikdy nikde nic nenašla, tak jsem chtěla napsat aspoň sem
Vyměnili jsme korbu za sportovní nadstavbu-vejde se tam stále i s fusakem v 8.m, ale máme akční holčičku. A jezdí se sním stále parádně. Brala bych malinko lepší provedení popruhů, ale vše funguje jak má. Ani sníh a náročný terén není problém 😁
Jestli chcete vědět něco konkrétního klidně se ptejte ![]()
@Denisa434 ahoj, přípíchla bych se k dotazu
dneska jsem vyzkoušela venetu a jsem nadšená, ale pořád mě odrazuje nedostatek informací respektive zkušeností ![]()
@29naja91 jéé ahoj! Mám to úplně stejně.
Kočárek mi přišel super, ale prodává ho vlastně jen jeden eshop a nikde jsem nedohledala, odkud kočárky pochází a jestli se dají sehnat např. i v zahraničí.
Je to takové zvláštní a docela mě to od koupi odrazuje.
@Denisa434 @Denisa434
Tak hlásím, že jsme s kočárkem ve sportovní verzi zvládli i týden v Chorvatsku 😎 ☀️ 👍 takže šutry všech velikostí, písek, prach, slunce… Po návratu jsem jen otřela a promazala.
Stále jsme spokojeni a používáme ho jako jediný kočárek do každého terénu. Nejsem zastánce internetových nákupů, potřebuju si věci osahat, takže doporučuji zajít na prodejnu a vše si zkusit včetně skládání a otáčení korby apod. My byli na 2× abychom si byli jistí.
Zatím nelituji. Jen mne mrzí, že s rozšířeným vzornikem barev přišli až letos 🙃
Vůbec nechápu, že nikde nikdo nic nepíše…
@Denisa434 píše: Více
Zdravím mam cannex saint a je pravda, ze je lehoucky a korbička je prostorná a jde polohovat opěrka hlavy. Jsem s ním spokojená, ale az malý půjde do sportovní sedačky, tak ho prodám, ale je to jen z důvodu, ze když dávám kicarek do auta tak musím konstrukci zvlášť a sedačku taky, ale to jsem věděla. Je to polský kocarek co jsem se dočetla.
Dobrý den, také přispěji se zkušenostmi s Venetou. Máme jej už téměř rok a po 9-ti měsících jsme už ve sporťáku. Když jsme s manželem vybírali kočárek, tak jsme objeli spoustu prodejen a nakonec jsme se stejně vrátili pro Venetu. Původně jsme teda chtěli Roana, ale po porovnání v Praze na prodejně, kde jsme měli oba kočárky vedle sebe, tak jsme hned změnili názor. Roan se s Venetou vůbec nedá srovnat ve všech směrech.
Pro ty, kdo hledá odpružený kočárek, tak je to to nejlepší co si může koupit, péruje na všechny čtyři kolečka a je krásně houpavý a přitom bytelný. Jezdíme s ním všude možně každý den, jak po kostkách, tak po lese v přírodě a zatím jsme neměli jediný problém.
Ještě co mě mile překvapilo, když jsme přešli na sporťák, že jde složit spolu s konstrukcí do auta.
Kdyby někoho něco zajímalo ráda odpovím ![]()
@Kristina44 dobrý den, mohla bych se zeptat, jak velká má kočárek kola? Nikde jsem to nedohledala a ráda bych porovnala s jinými kočárky 🙂
Dobrý den, nevím jestli se to uvádí v nějakých palcích, ale když to změřím metrem, tak zadní jsou vysoká 29 cm a přední 24 cm. Myslím, že jsou to možná ty největší gelová kolečka co se dělají. Jinak, jestli o Venetě uvažujete, tak mi jsme maximálně spokojený
@Kristina44 super, děkuju 😊 a ještě mě napadá, jde dát na konstrukci i vajíčko? Pokud máte zkušenost, budu ráda za konkrétní doporučení 😊
Ano, pomocí adaptéru dáte na konstrukci různé značky autosedaček, měli jsme od Britaxu ![]()
@teri2000 my si taky rovnou s kočárkem pořídili adaptéry a používali cybex aton M
Vše fungovalo v pohodě ![]()