Kočárky Carrello

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
18.4.23 19:57

Kočárky Carrello

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s kočárky Carrello Bravo? Dnes jsem si ho zkoušela v obchodě a docela mě nadchnul, nemůžu ale nikde dohledat žádné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
18.4.23 20:44

Máme carrello astra, design pěkný, jednou rukou hůře ovladatelný, ale jinak jsem spokojená, je to kočár na cesty, do letadla atd, takže cesty busem zvládne projet i uličky většinou. Taky jsem koukala na jiný typy, v CR nejsou ještě moc rozšířený. Zkus polský stránky a hodit do překladače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.4.23 06:55

Dobrý den. Zkoušela jsem na prodejně carrello alfa plus a taky mě nadchnul, ale má malinkou sedačku, pán říkal, ať si počkám na bravo, že je o malinko větší a suprový, že bude splňovat to co od kočárku vyžaduju. Říkal, že na ty carrella chodí jen chvála a co se týče servisu, tak se jim vrací úplně nejmíň skoro vůbec..závidím, že ho měl někdo v ruce. já čekám až naskladní. recenze sem taky nikde nenašla…ani porovnání bravo a bravo plus..kdyby někdo něco věděl. ráda si přečtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.4.23 19:15

@janinavas a zkoušela jste Alfu 2023? Co jsem našla informace přímo od výrobce má dle nich alfa i bravo 2023 sedačku totožnou.

Tady odkaz pro porovnání kočárků.
https://www.carrellobaby.com/…troller-2023

Jinak já mám oba domluvené v krámě a jsem fakt zvědavá jak budou vypadat. Zatím jsem rozhodnutá spíš pro Alfu. Tedy pokud bude opravdu pravda, že mají totožné sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.4.23 20:07

@Kaciii111 zkoušela sem alfu plus, malá má 10m, a byla by ji suprově teď. ale nedokážu si to představit až bude větší v zimě v overaly nebo ve fusaku, jinak byl parádní..záda mají pevnou desku s díra i jako odvětrání, se stříškou se dá manipulovat i nahoru a dolů, takže ten kočárek není tak otevřený, když je dítě menší, když je někde tlačenice..kočárek zabere strašně málo místa..skládání super…není to úplně cestovní, letadlový tip..má plnou výbavu v ceně, padl mi do ruky a úplně sem se zamilovala…ale ta velikost mě odrazuje a pán na prodejně mi právě říkal, že to bravo bude už lepší, že má tu sedačku větší. ale nevím jaký přesný rozdíl je v Bravo plus a v Bravu, pry i v odpružení a materiálech ale uvedené sem to nikde nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.4.23 21:18

@janinavas nezdá se mi ta informace s rozdílnou velikosti opěradla. (Sedačky). Všechny dostupné info co jsem našla uvádí 50cm u všech 3 kočárků. No jsem zvědavá který nakonec vyberu. Nejvíc se mi líbí ta Alfa, ale přemýšlím nad letem a zda nebude lepší to bravo. Bude líp větrat. Těžko povědět jak u té Alfy bude fungovat to odvětrávání. Už se ale těším až je na živo uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.23 08:57

@Kaciii111 já řešila šířku sedačky, ta Alfa má jen 29cm to Bravo 36cm..a to se mi zdálo právě na té Alfě malinké.
Každopádně budu ráda, za každé info které zjistíte, až kočárky uvidíte. Já bych potřeboval zjistit rozdíly mezi Bravo a Bravo plus, jestli jsou jen estetické nebo i technické. Kdyžtak hoďte recenzí. který jste koupila a jak jste spokojená. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.23 19:31

@janinavas srovnání jsem si dělala. Bravo / Bravo plus. Bravo nemá uv na tkaninách a má je i na dotek “obyčejnější”. Pak má menší kola. Bravo má 17 přední a 24 zadní. Bravo plus má 18 přední a 26 zadní. A má “obycejnejsi” kola - bravo. Bez vzorku.

Jj. Taky mě ta Alfa přijde úzká. No jsem zvědavá až ji uvidím. 15.5. ji naskladni….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.23 10:11

@Kaciii111 našla toto

https://www.sklep-tosia.eu/…6301790.html

pak písněte který jste vybrala..já to vidím na to Bravo plus 2023,ale teď se plácám v barvě, na živo nemám šanci vidět ani jeden.tak objednám, vyzkouším a nechám nebo vrátím..ale nemůžem se shodnout na barvě)) budu ráda z poznatky a ať vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.23 23:05

Mám doma Bravo Plus 2023 Lake Blue, ale pomerne krátko aby sa dalo konštatovať či vydrží niekoľko rokov. Je to pomerne ľahký a aj ľahko skladateľný, pri skladaní má aj madlo na uchytenie. Ako už bolo spomínané, je kvalitnejšie spracovaný než Bravo, aspoň tak uvádzajú stránky ( v ruke som predtým nemala ani jeden). Myslím, že hlavný rozdiel je v plastovom prednom ráme u kolečiek, ktorý je jednoliaty a nielen nejak našroubovaný alebo nitovaný, a hlavne kolečká sú väčšie než u Brava ( to som požadovala vzhľadom na naše rozbité chodníky). Inak podľa mojich porovnaní je rozdielov ešte viac. Tiež už spomínaná látka, je vodeodpudivá a s faktorom 50. Nepruží síce ako môj Roan Bass Next (ten má ale cca 15kg a v aute je neskladný, zabere celý kufor, inak mercedes medzi kočármi čo sa týka pruženia), ale aj Bravo Plus chodníky zvláda s prehľadom, len už nie je húpací. Za mňa veľké plus za nastavenie výšky rukoväte (mám 160cm), a plus za ten pás, ktorý sa dá pripnúť o madlo u dieťaťa. Chýba pláštenka, sadne ale aj univerzálna dokúpená. Sieťka proti hmyzu je dobrá, sedí skoro presne, viditeľnosť cez sieťku tiež dobrá. Šírka sedáku cca 36cm, dĺžka vľahu cca 92 cm. Pre mňa je výhodou, že má klasické polohovanie operadla a nie na šnúrku. Tri polohy sú úplne dostačujúce. Nejde do úplneho sedu ale to je u väčsiny sporťákov, ktoré nejdú rozobrať na dve časti. Podľa videa ide do sedu práve Alfa, lenže tá je maličká a navyše má to operadlo na nohy s korýtkom a z toho dieťa vyrastie, nožičky buď pokrčené alebo kočár nepoužiteľný. To je skôr kočár na začiatok. Recenzie som našla skôr na ruských či ukrajinských stránkach. Podobne aj videorecenzie. Tam ešte prezentovali Carrello Unico, ešte priestrannejší a robusnejší terénkočár ale u nás nedostupný, inak by som brala ten hoci sa skladá sedacou časťou von podobne ako Oyster Zero Gravity (ten som zvažovala tiež ale malé kolečká mu to prehrali). Nevýhoda je, že sa nedá vyzliecť a oprať, skoro všetko je pevne zošité. Tak isto treba dokúpiť alebo skôr došiť podložku, nie kvôli polstrovaniu, to je dokonale mäkké a pohodlné ale kvôli ušpineniu, prípadne veľkosti a spôsobu uchytenia aby nekĺzala. S fusakom sa nedá úplne zložiť, nezacvakne tá plastová časť a nesklopí sa úplne operadlo. Inak veľmi dobre dostupný je úložný priestor. Momentálne ma už nič viac nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.6.23 09:40

Tak jaký jste holky pořídily? :pankac: Já mám teď v plánu taky koupit bravo plus, tak by mě zajímala vaše recenze po pár použití :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.6.23 09:51

@AdeleAdele ahoj.
Koupila sem Bravo plus, spokojena sem..kocarek je prostorny..striska super, projela sem zatim vse, nema uplne velke kolecka..terenak to neni..ale neni to zadne chrastitko.pro mou potrebu splnuje podminky)
Jedine minus co mi vadi jsou zada.dolu krasne na tri polohy…ale nahoru jen tahem, takze kdyz dam stredni polohu a pripoutam malou, aby lezela…sedne si i se zady…nechapu toto reseni…za me problem…ale i tak sem si ho nechala a doufam, ze se dite umoudri🙈 😊a nebude delat sklapovacky😀
A kdyz mi nekdo poradi plastenku jakou na tento kocarek zakoupil.budu rada)) neni ve vybave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5857
30.8.23 17:01
@janinavas píše:
@AdeleAdele ahoj.
Koupila sem Bravo plus, spokojena sem..kocarek je prostorny..striska super, projela sem zatim vse, nema uplne velke kolecka..terenak to neni..ale neni to zadne chrastitko.pro mou potrebu splnuje podminky)
Jedine minus co mi vadi jsou zada.dolu krasne na tri polohy…ale nahoru jen tahem, takze kdyz dam stredni polohu a pripoutam malou, aby lezela…sedne si i se zady…nechapu toto reseni…za me problem…ale i tak sem si ho nechala a doufam, ze se dite umoudri🙈 😊a nebude delat sklapovacky😀
A kdyz mi nekdo poradi plastenku jakou na tento kocarek zakoupil.budu rada)) neni ve vybave.

Ahoj, můžu se zeptat na tu prostupnost terénem? Dneska mi ho totiž v prodejně hrozně doporučovali, potrebuju kočár který projede lesní cestu s kořeny a nějakým kamením. Hrozně se mi líbil ale přijde mi že ta kolečka má na tohle moc malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí