Kočárky Cavoe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
8.1.25 17:03

@Little fox fakt jen do 1,5 - 2 let? Z jakého důvodu? Velikost? Nosnost?
U syna by to třeba nebyl až takový problem, chodil v 11 měsících a za 2 měsíce už byl kočár využíván minimálně, jen na delší výlety… ale co já vím, jak na tom bude druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.1.25 12:58
@Zuza1998 píše: Více

Záleží na velikosti dítěte, ale ty 2 roky jdou maximum snad u všech dvojkombinací, protože to má tu stříšku. Cavoe je o pár cm kratší všemi směry a pokud má někdo velké dítě tak mu může vyrůst dřív.
Ale stejně většina lidí vozí v těchto kočárech jen do těch cca 2 let a pak už dítě chodí samo, a na delší trasy berou lidi buď golfky (delší, bez stříšky) nebo ty větší sporťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.1.25 19:32

@Little fox ajo, to je fakt :D nevim proč mě to tak vyděsilo
Každopádně moc děkuji za recenzi :) kdyžtak můžete v průběhu psát svoje poznatky :D ja mam očividně času dost ještě na rozmyšlení. A přeji ať vám vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.1.25 22:02
@Zuza1998 píše: Více

Jasně, dám :)

Na rozmyšlení určitě, ale vybírat kočár doporučuju v druhém trimestru. V prvním mi bylo neustále blbě a teď ve třetím už dítě dost kope, bolí mě klouby a chrupavky pánve a na nohou moc nevydržím. Celkově jsem velká a neohrabaná. A to mám v 8. měsíci jen +5,5kg, jiné dámy i +20. Jakoukoli výbavu jde koupit online kdykoli, ale ty kočáry si to chce fakt vyzkoušet (možná ještě autosedačku).
A další věc, pokud byste chtěla nový a ne bazar, málokdy jsou všechny skladem a dodací lhůty jsou většinou reálně 1-2 měsíce, i když na eshopu mají tvrzení “do X dní”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.3.25 12:04

@Zuza1998
Recenze po měsíci používání :)

Kočárek naprosto splňuje naše očekávání a milujeme ho <3

• kompaktní, lehký a skladný, žádná velká kráva
  • prakticky řešený, vše mi vyhovuje jak je (klopení stříšky, košík,…)
  • jak někdo zmiňoval, že málo pruží kola, tak nám to nevadí. Korbička se hezky kýve na těch nástavcích, takže mimi hezky pohoupe. Jezdíme s ním zatím ve městě v okolí bytu a spokojenost. Troufnu si s ním i do zoo nebo parku. Ale je pravda, že na velkých nerovnostech je potřeba jít pomaleji.
  • máme bazarový a krom pár oděrek to není poznat a není rozvrzaný. Za tu cenu výborný, nový i bazarový
  • jako bonus je moc krásný (máme tu novou generaci Axo Shine. Je hezký i v šedé protkané zlatou. Takže i manžel a děda se nestydí povozit)

Za nás jednička s hvězdičkou a splňuje svůj účel.
Na případný těžký terén, sport a velké houpání to holt bude chtít úplně jiný (váhám mezi Roan Emma, Inglesina Sofia či TFK Pro) ale zatím nemáme tu potřebu a vystačíme si s Cavoe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí