Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Little fox fakt jen do 1,5 - 2 let? Z jakého důvodu? Velikost? Nosnost?
U syna by to třeba nebyl až takový problem, chodil v 11 měsících a za 2 měsíce už byl kočár využíván minimálně, jen na delší výlety… ale co já vím, jak na tom bude druhé ![]()
@Zuza1998 píše: Více
Záleží na velikosti dítěte, ale ty 2 roky jdou maximum snad u všech dvojkombinací, protože to má tu stříšku. Cavoe je o pár cm kratší všemi směry a pokud má někdo velké dítě tak mu může vyrůst dřív.
Ale stejně většina lidí vozí v těchto kočárech jen do těch cca 2 let a pak už dítě chodí samo, a na delší trasy berou lidi buď golfky (delší, bez stříšky) nebo ty větší sporťáky.
@Little fox ajo, to je fakt
nevim proč mě to tak vyděsilo
Každopádně moc děkuji za recenzi
kdyžtak můžete v průběhu psát svoje poznatky
ja mam očividně času dost ještě na rozmyšlení. A přeji ať vám vše dobře dopadne
@Zuza1998 píše: Více
Jasně, dám ![]()
Na rozmyšlení určitě, ale vybírat kočár doporučuju v druhém trimestru. V prvním mi bylo neustále blbě a teď ve třetím už dítě dost kope, bolí mě klouby a chrupavky pánve a na nohou moc nevydržím. Celkově jsem velká a neohrabaná. A to mám v 8. měsíci jen +5,5kg, jiné dámy i +20. Jakoukoli výbavu jde koupit online kdykoli, ale ty kočáry si to chce fakt vyzkoušet (možná ještě autosedačku).
A další věc, pokud byste chtěla nový a ne bazar, málokdy jsou všechny skladem a dodací lhůty jsou většinou reálně 1-2 měsíce, i když na eshopu mají tvrzení “do X dní”.
@Zuza1998
Recenze po měsíci používání ![]()
Kočárek naprosto splňuje naše očekávání a milujeme ho <3
Za nás jednička s hvězdičkou a splňuje svůj účel.
Na případný těžký terén, sport a velké houpání to holt bude chtít úplně jiný (váhám mezi Roan Emma, Inglesina Sofia či TFK Pro) ale zatím nemáme tu potřebu a vystačíme si s Cavoe ![]()