kočárky CHICCO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
407
11.12.06 16:04

kočárky CHICCO

holky jen se chci poptat jestli nemáte někdo zkušenost s kočárky od CHICCO,moc se mi líbí tento
http://mimi-vyskov.com/…/KK6501.aspx
Ale dost jsem slyšela že kočárky od této zmačky nejdou dobré,tak budu ráda za každé info o těchto kočárcích,já vím že mám ještě spoustu času na kočárek,ale jen mě to tak zajímá,já jsem řekla že chcu tento a žádný jiný,ale už začínám váhat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9843
11.12.06 17:53

S kočárky Chicco zkušenost nemám, vlastně s žádným :-), ale podle názorů maminek, se kterýma jsem se bavila, jsou trojkolky velice nestabilní a náchylné k převrácení. Taky jsem moc chtěla trojkolku, ale nakonec jsem od toho upustila. Mě se líbí zn. Jané, Mutsy nebo Inglesina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.12.06 17:54

Ahoj,

já myslím, že na hledání toho správného kočárku není nikdy brzy :lol: .
Měla jsem kočár od Chicca, byl to Air Tech 6, koupila jsem si tu šestku proto, že měl šest koleček, do trojkolky bych nešla, blbě se s tím vyjíždí na chodník, zatáčí atd., prostě se s tím blbě manipuluje a pak máš kočár pořád předním kolem vzhůru, aby ses někam dostala. Ale kvůli tomu to nepíšu, ta Air Tech šestka byl krásnej kočárek, ale už po pár týdnech mi upadlo nejprve jedno kolečko - manžel na:,–(il, utáhl, pak druhé, manžel na:,–(i, utáhl. Když upadlo to první znovu, jeli jsme reklamovat, s reklamací absolutně žádný problém, jenže na tři týdny máš jinej - náhradí kočár, většinou nějaká ošklivá stará šunka :lol: , takže když to po opravě upadlo znovu, byla jsem na prášky. Nakonec nám v servisu řekli, že u těchhle kočárků (tedy u tohoto konkrétního typu od chicca) je to prostě blbě udělané a pokud se to nerozřeže a nepřivaří, což samozřejmě nikdo neudělá, držet to nebude. O tři měsíce později porodila kamarádka, která si koupila stejný kočár a kolečka jí padala taky, dokonce obě najednou. Kočár jsem střelila, jak nejrychlejc to šlo a koupila golfky od Inglesiny, ty byly báječné, ovšem na začátku listopadu mi je nějakej lotr ukradl. Šla jsem koupit nové, do toho mi volala manžel, že dceru budou podruhé operovat, protože otekla a nevědí proč, prostě hrozná situace, tak jsem té paní v obchodě řekla, že okamžitě potřebuju golfky, nedám za ně víc jak čtyři tisíce, ať nějaké navalí, ona navalila Ct0.4 od chicca, já jí dala kartu, zaplatila a mazali jsme do nemocnice. Teprve pak jsem zjistila, že mám chiccácké golfky, i když jsem tvrdila, že chicco už nikdy. Mám je šest neděl a zatím si je nemůžu vynachválit, jsou opravdu bezvadný. No, uvidíme, jak dlouho :lol: . Tolik má zkušenost s touto značkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.12.06 18:50

jo holky dík za info,já myslela že s trojkolkama se jezdí líp než se čtyřkolkala,už jenom třeba že nemůsíč do zatáčky nadhazovat kočárek a krásně si zatočíš jak na kole :( ale žádné zkušenosti nemát tak nemám co povídat,ach jo :( co by jste mi doporučily?Taky jsem chtěla tu trojkombinaci a tu holky taky vyvrací,no já jsem prostě úplný opak toho co je praktické :D a já myslela jak jsem si dobře nevybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
11.12.06 19:12

Ideální kočárek zkrátke neexistuje, ale dost kamarádek, kt. mají zkušenost trojkolkou říkají, že je nestabilní. Myslím, že 4kolka a natáčecíma kolečkama je dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí