Kočárky Mutsy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
11.12.05 13:51

Kočárky Mutsy

Ahoj holky,rozhodla jsem se po dlouhem vybirani pro Mutsy 3rider.
Korbicku budu mit od kamaradky v barve ice blue,ale nevim jakou barvu vybrat pro sportovni sedacku.Na netu je to spatne videt,tak jsem se vas chtela zeptat na vase zkusenosti.Videla jsem nazivo cernou a je z takoveho pogumovaneho materialu asi perfektni na udrzbu.Ale nevim,jestli jsou z toho materialu vsechny barvy.
Budu vdecna za kazdou zkusenost s timto kocarkem.Diky a hezkou nedeli.
Girl 32+2tt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
12.12.05 10:14

nikdo nikde? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.12.05 10:40

ahoj girl,

tiez momentalne „riesime“ kocik, ale velmi ti bohuzial neporadim. myslim, ze toto nie je moc rozsirena znacka, ale vraj je dobra. videla som ich prvy krat tento vikend v jednej predajni, su fakt velmi pekne dizajnovo, ale „chodilo“ sa nam s nim tazsie, ako s tym, co sme nakoniec vybrali. no, kazdopadne ti len chcem povedat, aby si si zasla do nejakej predajne a pozrela si si ich „nazivo“ - my sme tiez az do vikendu obzerali len na nete a je to rozdiel, ked si ich aj chytis „do ruk“ - urcite sa takto rozhodnes lepsie.

drzim palce pri vybere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.12.05 11:17

Ahoj Girl,
nevim, jestli ti poradim, kocarek MUTSY uz mam edoma, dite ovsem stale v brise:)))) 8O

Kazdopadne jsme pro nej byli rozhodnuti temer okamzite. Jednak je nadherny, jednak lehky…
Puvodne jsem mela vybrany 3rider, ale vyzkousela jsem ho v Praze na CM v Baby svete a zdal se mi trosku nestabilni. Asi neni, ale s tim pocitem bych bojovala, proto jsme si objednali URBANRIDER, barva JOEY SILVER - korbiceka a v cerne sportacek. K tomu batuzek, fusak, adaptery na autosedacku Maxi Cosi. Musim rict, ze je vazne uzasne lehky, vynesu ho i ja tehule do schodu - teda vynesla jsem v sedmem mesici, ted uz mam problem unest sama sebe:))))
Material sportacku je takovy zvlastni, je to omyvatelne, jakoby impregnovane. Tento material je na vsech sportaccich, lisi se jen barvami. Pro pristi rok je vytvorena nova kolekce - nove barvy. Rozhodovala jsem se mezi cernou a stribrnou, nakonec mi praktictejsi prisla cerna, ma u sebe i stribrne doplnky, navic konstrukce je stribrna.....
Az tak za par dnu mohu poreferovat, jak se s nim jezdi:)))) :D :D

Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.12.05 16:30

Ahoj holky,
my máme Mutsy Urbanrider. Je to supr kočár a to především pro jeho jízdní vlastnosti! I když jsem se té natáčecí nápravy původně taky bála a babičky se neodvažují ji používat - jezdí se zaaretovanou, není na tom vůbec nic těžkého - naopak! V obchodech např supr! Jen korbička je malá ale my v ní ještě jezdíme a myslím že tak ještě měsíc jezdit budem :wink: A to naše sluníčko není už žádný malý chlapeček! Jenom to chce vymyslet jaký fusak na mrazy dobrý je prý aesthetic, vejde se tam, já to řeším zavinovačkou do autosedačky od Emitexu. Jenom vám pak všichni budou blbě říkat: „Ten kočár je nějaký malý, ne?“ V sedmi měsících když dítě přejde na polohovací sporťák do lehu je to bez problémů. Já to v korbičce natahuju jak se dá, chci si jí ještě trochu užít :wink:
Jinak já jsem taky strašně chtěla ten Ice Blue, ale když jsem viděla spor´ták na živo bála jsem se že bude hlavně kolem nožiček věčně špinavý.
Takže já kočárek doporučuji všemi deseti, nevymyslím žádné mínus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.12.05 20:14

Holky omlouvam se,ze reaguji az ted,byla jsem mimo net.Diky moc za odpovedi a jsem rada,ze jste s Mutsy spokojene.
Ta JOEY rada je krasna.Zvazuju jestli v te rade vyberu sportak.
Nikol ty mas cerny sportak z rady JOEY?Ja myslela,ze je uplne cely cerny a ty pises,ze ma stribrny doplnky?To by se mi libilo.Jeste se mi libi ten Brown,ale nevim jestli se bude hodit k silver podvozku :roll:
Ta JOEY rada je pry i svlikaci,ty predchozi nejsou.
Mejte se hezky a diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.12.05 22:40

Ahoj holky, sice neporadím s barvou, ale taky bych potřebovala radu. Vzhledem k tomu, že čekáme druhé dítě jsme se rozhodli za kočárek neutrácet jako poprvé a koupili jsme Mutsy z roku 2002. Problém je, že k němu není nánožník na hlubokou ani sportovní sedačku, paní ho prý nepotřebovala a já fakt nevím kde si je objednat.
Volala jsem do Mělníka, kde má být výhradní dovozce, ale je s nima domluva jak s … jeden mi řekne, že se to objednat nedá, další, že jo, ale jen na kolekci z roku 2005 (myslím, že mezi těma hlubokýma korbičkama moc rozdíl nebude, takže bych ho brala) ale když jsem řekla, že si ho i tak objednám, paní mi řekla, že budou dělat objednávku až v únoru. To mi bude na prd, když mimi se má narodit už po Vánocích… odkázala mě teda na sklad náhradních dílů, kam se snažím dovolat už třetí týden a zvedli mi to tam jen jednou s tím, že člověk, který to má na starosti má dovolenou… Asi mi nezbývá než napsat přímo výrobci nebo zkusit štěstí s univerzálním nánožníkem Emitex a nějak si ho upravit…

Nemáte někdo nápad jak to vyřešit?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.12.05 09:04

GIRL - JOEY sportak ma takovy stribrny doplnky, jakko treba korbicka. Mam tu radu z letosniho roku, vzadu jsou tam takovy jakoby pasky, strida se stribrna s cernou… Na uchyceni je tam takova vec, da se tam zcale paradne dat ten batuzek, ktery je z umele hmoty a je uplne cely stribrny… Podle me, at si vyberes jakoukoliv barvu, tak je ten kocarek uplne uzasny (pritel uvazoval o cervene, abychom meli jakoze Ferarri :D )
A k otazce, ze je svlikaci??? To jsem vazne nezaregistrovala :oops: :oops: , ale dekuju za upozorneni, mrknu se na to…

KATKO - jsi z Karvine, tak ti asi moc neporadim, ale vim, ze tyto kocarky, vcetne rady prislusenstvi, maji v Babycentru (nebo tak nejak) v Praze na Cernem Moste. Jsou tam velmi ochotni, objednaji a naslende zavolaji, kdy si mate prijet… Ja kupovala cast tam a cast v Hradci Kralove ve firme John Nell… Tak ti asi vazne neporadim…

N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.12.05 23:58

Nikoll diky moc za info,tak to je parada asi taky pujdu do toho silver.Koukam,ze budes za chvilku rodit :D tak preji hladky porod,budete mit nejkrasnejsiho Jeziska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.12.05 08:54

Mutsy barvicky

Realne fotky Mutsy barev jsou videt tady:
http://www.babystyle.cz/…robnosti.php?…

sice mizerne, ale aspon neco, je tam i Joey silver sportovni sedacka:
 http://www.babystyle.cz/…y_silver.jpg

• Citovat
  • Upravit