Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kam do Brna za kočárky? Zítra jedeme na výlet, tak bych se chtěla stavit omrknout sporťáky. Nějaký obchod, kde je velký výběr z více značek.
Příspěvek upraven 12.04.11 v 21:41
Ahoj,
zkus Baby Line na Tomkově náměstí, dál jezdím do Chicca na Štefánikove nebo Chicco expert u Ikei. Záleží, kam jedete ![]()
Růžový panter, Křenová,
Babypark (asi) v Campus square
Nevím název na Lidické
To myslím, že jeto Chicco, myslíš vedle Gaute? Nevím, jestli je to lidická nebo štefánikova. Aůe tam mi přijde, že těch sporťáků moc nemají,spíš ty hluboký
taky ted nevim nazev ale je to pobliz makra naproti bauhausu
jo a vedele je obchod Breno koberce na hnevkovskeho ulici, super vyber a super obsluha, vsechno vysvetli a ukazou a ceny jak na netu
Balli na Tomkaci - hodne velky vyber, fajn obsluha
Chicco na Lidicke - nic moc tam neni, hodne maly vyber
Ruzovy panter - neco tam je, ale taky nic moc vyber, stejne jako na Lidicke je to docela mala prodejna
Babystar na Hnevkovskeho - nejvetsi vyber v Brne, maji tam uz vsechny novinky 2011
Chicco vedle Ikei - stredne velka prodejna
Za me doporocuju Bali na Tomkaci a Babystar na Hnevkovskeho, v obou fakt velky vyber.
Příspěvek upraven 12.04.11 v 22:31
Babypark u kampusu, na ten jsem zapomela - neco tam je, ale taky jenom par znacek, hlavne ty drazsi ![]()
v babyparku bych si ja osobne nevybrala maji tam maly vyber a vse dost drahe
Tak nakoupeno: koupili jsme v Chiccu vedle Ikei http://www.kocarek.cz/…va-1054.html .
Všem děkuji za tipy ![]()
Holky a nevíte jestli v těhdle prodejnách nemají náhodou chipolino optima??? chtěla bych je vidět v reálu ale ty obchody nemajímoc www stránky tak nevím co tam mají
ilca píše:
Holky a nevíte jestli v těhdle prodejnách nemají náhodou chipolino optima??? chtěla bych je vidět v reálu ale ty obchody nemajímoc www stránky tak nevím co tam mají
Ilčo chipolino optima byl v Růžovém panterovi, ale byla jsem tam cca před měsícem, tak nevím, jestli je tam ještě pořád. Měli ho přímo na prodejně v té zadní řadě, taky jsem tam na něj koukala
Byl tam v zelenobéžové barvě, kolekce 2010 ![]()
My jsme kupovali kocarek na Lidicke, vyborny servis, skvely vyber........Casem budu potrebovat hlubokou korbu na Jane, tak snad sezenu.........
Fen-fire a jak se ti chipolino líbilo? sakryš, sem se dívala na jejich stránky a optimu tam neměli tak sem tam nevolala,měla sem, ach jo škoda že sem sem nekoukla včera.
Marcy budeš kupovat novou nebo použitou korbu?