Sporťák s nafukovacími nebo gumovými koly

283
12.4.11 13:17

Sporťák s nafukovacími nebo gumovými koly

Ahoj maminky, poradíte? Chci sporťák s výše uvedenými koly, prostě nechci kola plastová. Jezdím denně ven, jsem z vesnice, tak potřebuju pořádná kola, ne taková, aby tam byl hned ďolík od kamínku. Jo a cenově tak do 5 tisíc. Existuje vůbec takový? Díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
12.4.11 13:21

Neporadím konkrétní typ kočárku, ale na vesnici bych určitě volila velká nafukovací kola. Měli jsme na naší kombinaci a jezdilo se dobře i v terénu :wink:
Plastová kolečka máme na golfkách, které jsme pořídili do města a nimi se jede po nerovnostech znatelně hůř.

• Citovat
  • Upravit
283
12.4.11 13:25
madi píše:
Neporadím konkrétní typ kočárku, ale na vesnici bych určitě volila velká nafukovací kola. Měli jsme na naší kombinaci a jezdilo se dobře i v terénu :wink:
Plastová kolečka máme na golfkách, které jsme pořídili do města a nimi se jede po nerovnostech znatelně hůř.

Já právě potřebuju ty konkrétní typy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.4.11 13:26

Ježiš, tak to se omlouvám, já jsem blbě pochopila, že se ptáš jestli nafukovací nebo plastová :oops: :mrgreen: Teď to čtu znovu pořádně :lol:

• Citovat
  • Upravit
42
12.4.11 13:28

Ahoj, jsem stoprocentně za nafukovací kola. My jezdíme už dva roky s Jane slalom, nebyl nový, mám ho od kamarádky po jejím synovi a nemohu si vynachválit.Nový je samozřejmě daleko dražší,ale určitě seženeš něco podného a levnějšího. A jezdíme i v lese! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.4.11 13:35

Mám taky nafukovací a taky jsme vesnický balíci :mrgreen: Jezdím i po poli (posekaném:), po polních cestách…páč co taky tady jinýho :-) Mám Babysmile V-max a spokojenost ne tak úplná..ale existuje spousta kočárů vzhledově stejných a levnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
12.4.11 13:40

koukni třeba sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
12.4.11 13:54

Tako,Zekiwa,Zopa,Patron,Babysmile atd…je jich dost levných jen stačí trochu googlovat :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.11 14:00

Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.4.11 14:01

Nafukovaci ma treba Deltim Voyager. V akci jsem se koukala je i za 5000,– My ho máme ve městě a je to fakt spíš terenak. V bazaru by byl určitě ještě mnohem levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.4.11 14:06
Anomiska píše:
Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíš :mavam:

Tak to se asi špatně dívám, ale vidím cenu kolem 12 tisíc! :nevim: Jinak se mi teda líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.4.11 14:08
bekky píše:
koukni třeba sem

Bekky, tady jsou hluboké verze :nevim:
Potřebuju sporťák jen, máme trojkombinaci Baby smile neo alu, ale se sporťákem nejsem spokojená, kola a ovladatelnost úžasný, ale zbytek nic moc, tak hledám něco podobného, ale lepšího no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.4.11 14:10

My máme Hoco diamond. Je to kombinace a má velká nafukovací kolečka - v terénu jezdí parádně. Nový stojí dost, ale bazarově se dá sehnat i za míň než 5000 (my ho právě za těch 5 tis koupili a vypadá jak nový)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.11 14:32
Verčo, mrkni na mimibazar, je jich tam spousta (starších do 5tis.) :wink:
Verča S. píše:
Anomiska píše:
Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíš :mavam:
Tak to se asi špatně dívám, ale vidím cenu kolem 12 tisíc! :nevim: Jinak se mi teda líbí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.4.11 16:22

http://www.zbozi.cz/items/?…
Mrkni se a určitě tam něco objevíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...