Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, poradíte? Chci sporťák s výše uvedenými koly, prostě nechci kola plastová. Jezdím denně ven, jsem z vesnice, tak potřebuju pořádná kola, ne taková, aby tam byl hned ďolík od kamínku. Jo a cenově tak do 5 tisíc. Existuje vůbec takový? Díky za tipy!
Neporadím konkrétní typ kočárku, ale na vesnici bych určitě volila velká nafukovací kola. Měli jsme na naší kombinaci a jezdilo se dobře i v terénu ![]()
Plastová kolečka máme na golfkách, které jsme pořídili do města a nimi se jede po nerovnostech znatelně hůř.
madi píše:
Neporadím konkrétní typ kočárku, ale na vesnici bych určitě volila velká nafukovací kola. Měli jsme na naší kombinaci a jezdilo se dobře i v terénu
Plastová kolečka máme na golfkách, které jsme pořídili do města a nimi se jede po nerovnostech znatelně hůř.
Já právě potřebuju ty konkrétní typy ![]()
Ježiš, tak to se omlouvám, já jsem blbě pochopila, že se ptáš jestli nafukovací nebo plastová
Teď to čtu znovu pořádně ![]()
Ahoj, jsem stoprocentně za nafukovací kola. My jezdíme už dva roky s Jane slalom, nebyl nový, mám ho od kamarádky po jejím synovi a nemohu si vynachválit.Nový je samozřejmě daleko dražší,ale určitě seženeš něco podného a levnějšího. A jezdíme i v lese! ![]()
Mám taky nafukovací a taky jsme vesnický balíci
Jezdím i po poli (posekaném:), po polních cestách…páč co taky tady jinýho
Mám Babysmile V-max a spokojenost ne tak úplná..ale existuje spousta kočárů vzhledově stejných a levnějších.
Tako,Zekiwa,Zopa,Patron,Babysmile atd…je jich dost levných jen stačí trochu googlovat
![]()
Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíš ![]()
Nafukovaci ma treba Deltim Voyager. V akci jsem se koukala je i za 5000,– My ho máme ve městě a je to fakt spíš terenak. V bazaru by byl určitě ještě mnohem levnější.
Anomiska píše:
Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíš
Tak to se asi špatně dívám, ale vidím cenu kolem 12 tisíc!
Jinak se mi teda líbí…
bekky píše:
koukni třeba sem
Bekky, tady jsou hluboké verze ![]()
Potřebuju sporťák jen, máme trojkombinaci Baby smile neo alu, ale se sporťákem nejsem spokojená, kola a ovladatelnost úžasný, ale zbytek nic moc, tak hledám něco podobného, ale lepšího no ![]()
My máme Hoco diamond. Je to kombinace a má velká nafukovací kolečka - v terénu jezdí parádně. Nový stojí dost, ale bazarově se dá sehnat i za míň než 5000 (my ho právě za těch 5 tis koupili a vypadá jak nový)
Verča S. píše:Anomiska píše:Tak to se asi špatně dívám, ale vidím cenu kolem 12 tisíc!
Verčo, my máme Maxi-Cosi Muru 4 a jsem s ním velmi spokojená. Na víkendy jezdíme na chatu, takže terén máme dokonale zmáknutý a můžu s klidným srdcem říct, že Mura je do terénu jak dělaná. Je to opravdu velmi pevný, stabilní a robustný kočár, který teda vydrží hodně (rozhodně jí nešetříme). A dá se pořídit do oněch 5tis., které uvádíšJinak se mi teda líbí…
http://www.zbozi.cz/items/?…
Mrkni se a určitě tam něco objevíš ![]()