Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám zkušenosti jen s Murou, ale za mě - nebrat! Hluboký jde, ale sporťák je děs, hlavně ta blbá malá stříška
Strašně jsem ho chtěla, ale nakonec šel do světa a pořídila jsem si PP GT3.
Nevím, jak s tím zdvojeným kolem vpředu ve sněhu, to už jsem nestačila vyzkoušet ![]()
No, my chceme právě jenom sporťák u té Mury…Jejda, byla můj favorit
… A jak se tam prckovi leželo? ![]()
Já tyto kočárky neznám, takže z těchto neporadím, ale pokud má projet sněhem, tak se obávám, že tyto s těmi malými předními kolečky nejsou vhodné do sněhu, teda aspoň co jsem slyšela. Za mně také PP GT3. ![]()
To mi radí každý do PP GT3
Ale mě se nějak nelíbí
… Tak ten sníh by až tak nevadil, hlavně, aby se tam malý dobře vyspinkal a měl ho alespoň do těch 2,5 let ![]()
Já nevím s tou Murou…když jsem tam zkoušela dát ségry kluka, tak ve 2 letech to měl ťip ťop
A to je předčasně narozený, takže na svůj věk o něco drobnější.
Ten sporťák mě opravdu hodně zklamal, bohužel
Přes tu jejich stříšku mi na dítě fučelo ze všech stran, nedovedu si to představovat v zimě, leda furt s pláštěnkou…nánožník to nemá svůj…
Jinak jo, kočár je to pěkný, měkký, ve srovnání s GT teda menší…
To Jané vypadá pěkně, zkušenost nemám, jediné co by mi vadilo jsou kolečka - plasty. Co vidím na ostatních kočárkách, vypadají po čase příšerně, pokud nejezdíš na rovné, hladké silnici…toť můj názor. ![]()
A ty jsi měla ten 2010 nebo 2011? Protože ta 2011 má tu stříšku rovnou na té sedačce a už tam není na té stříšce ten šusťák nebo co to je
..
Ptala jsem se na malvíku, jestli Quinnyho Buzze dodávají i s tou vložkou XXL pro větší děti a paní mi odepsala, že se už to pro rok 2011 nedělá ta vložená vložka
, tak to už teda nevím co vyberu…
![]()
Hezký výběr ![]()
Osobní zkušenost mám jen s Buzzem 3. Měla jsem ho pro malou loni v létě kvůli otočné sedačce a byla jsem s ním dost spokojená. Polohování super, ovládání také. Jediné, co mi vadilo, že na hladkém povrchu se nám občas zasekávalo to přední kolečko. Nevím, jestli to dělají všechny nebo to byl vadný kus ![]()
Po našich zkušenostech bych příště koupila Buzz 4, s dvojitým předním kolečkem. Na zimu lze dokoupit nafukovací kolo, takže sníh by neměl být problém ![]()
Jestli se do něj vleze 2,5leté dítě netuším, ale troufám si odhadnout, že jen těžko. U těch větších dětí, stejně většina maminek přejde na golfky, aby nemusely běhající dítě nahánět s velkým kočárem ![]()
Juvanky píše:
A ty jsi měla ten 2010 nebo 2011? Protože ta 2011 má tu stříšku rovnou na té sedačce a už tam není na té stříšce ten šusťák nebo co to je..
Ptala jsem se na malvíku, jestli Quinnyho Buzze dodávají i s tou vložkou XXL pro větší děti a paní mi odepsala, že se už to pro rok 2011 nedělá ta vložená vložka, tak to už teda nevím co vyberu…
![]()
Takhle debilní tu stříšku měla i Mura 2010, koukám, že to nezměnili
I prodavačka nad tím kroutila hlavou. Dřív byl ten šusťák super, ale takhle - škoda mluvit…
rhiannon píše:Juvanky píše:Takhle debilní tu stříšku měla i Mura 2010, koukám, že to nezměnili
A ty jsi měla ten 2010 nebo 2011? Protože ta 2011 má tu stříšku rovnou na té sedačce a už tam není na té stříšce ten šusťák nebo co to je..
Ptala jsem se na malvíku, jestli Quinnyho Buzze dodávají i s tou vložkou XXL pro větší děti a paní mi odepsala, že se už to pro rok 2011 nedělá ta vložená vložka, tak to už teda nevím co vyberu…
![]()
I prodavačka nad tím kroutila hlavou. Dřív byl ten šusťák super, ale takhle - škoda mluvit…
Jejda, tak to jsem nevěděla, že to je i teď
Ach jo, byl to náš favorit
To je hrozné, čím více kočárků je, tím těžší je výběr
Tak děkuji moc za rady ![]()
Juvanky píše:
![]()
Juvanky,
oni letos oba sedáky sloučili do jednoho Předtím byl potah XL vpodstatě jen z dvojité látky a ten menší byl z takové úžasné měkoučké pěny. Teď to je tak, že sedák je tam pouze ten větší, ale je vypolstrovaný téměř tak, jako býval ten menší.
Příspěvek upraven 06.04.11 v 17:01
Petta píše:
Hezký výběr![]()
Osobní zkušenost mám jen s Buzzem 3. Měla jsem ho pro malou loni v létě kvůli otočné sedačce a byla jsem s ním dost spokojená. Polohování super, ovládání také. Jediné, co mi vadilo, že na hladkém povrchu se nám občas zasekávalo to přední kolečko. Nevím, jestli to dělají všechny nebo to byl vadný kus
Po našich zkušenostech bych příště koupila Buzz 4, s dvojitým předním kolečkem. Na zimu lze dokoupit nafukovací kolo, takže sníh by neměl být problém
Jestli se do něj vleze 2,5leté dítě netuším, ale troufám si odhadnout, že jen těžko. U těch větších dětí, stejně většina maminek přejde na golfky, aby nemusely běhající dítě nahánět s velkým kočárem
My už právě máme golfky Quinny zapp Xtra, tak že bychom mu pořídili brášku Buzze?
… Děkuji za názor
a ještě bych se chtěla zeptat, jestli se v něm malé dobře spinkalo? Jestli byl pohodlný? ![]()
Juvanky píše:
My už právě máme golfky Quinny zapp Xtra, tak že bychom mu pořídili brášku Buzze?… Děkuji za názor
a ještě bych se chtěla zeptat, jestli se v něm malé dobře spinkalo? Jestli byl pohodlný?
Já jsem s Buzzem byla opravdu spokojená. Ta sedačka byla pro malou úžasně pohodlná, měkoučká
Většinu času jsem jí měla v pololehu, když usnula položila jsem jí a krásně tam vydržela spát i 2 hodiny (pokud jsme nezastavili
)
Zapp Xtra se mi taky moc líbí. My máme teď na léto pro malou nachystané Zappky po starším bráchovi, ale taky se rozhlížím, že bych dokoupila tu polohovací sedačku
Jen manžel už nemá moc pochopení
![]()
Ahojky děvčata
Jsem bezradná ve výběru kočárku
Nemůžu se rozhodnout mezi http://www.malvik.cz/…-Mura-3-2011 a http://www.malvik.cz/…-Buzz-3-2011 a http://www.malvik.cz/…n-3-Tec-2011 (tady bych použila jenom tu sportovná verzi, viděli jsme ho v obchodě a dost nás uchvátil
, na fotce ani tak nevynikne) a http://www.detske-kocarky.cz/…y--5268.html?… … Malý má 10 měsíců a od kočárku bych chtěla, aby se v něm pohodlně vyspinkal, vypadal dobře, terén nemusí zvládnout, ale bylo by super, kdyby projel ve sněhu
… A aby malý mohl jezdit po směru i proti směru jízdy 
Zatím moc děkuji a mějte se hezky

Prosím poraďte
Jo, holky, které máte Quinny Buzz - vlezou se tam i větší děti? Třeba 2,5 leté?
A nemáte někdo zkušenost s http://www.malvik.cz/…e-Rider-2011 ?? Moc se mi líbí, ale nikde jsem o něm nic nenašla a kupovat ho naslepo přes internet se mi moc nechce

Příspěvek upraven 06.04.11 v 16:10