Který sporťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Juvanky
6.4.11 17:01

Tak Quinny je opravdu královna :srdce: :mrgreen: … Manžel už taky kroutí hlavou a je to se mnou čím dál horší, Quinnyho mám měsíc a už vybírám další :oops: … A měli jste na Buzze v zimě fusák? Mě to přijde, že se mi tam v zimě malý v kombinézce a s fusákem nemůže vejít :?: :?: .. Taky jsem Buzze neviděla na živo, tak mi asi proto přijde tak malinký :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1026
6.4.11 17:13

Tady Buzz v akci. U nás s ním byly spokojené obě děti :lol: Staršímu se dobře řídil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.4.11 17:15

Tady má malá 10 měsíců, je to ta menší vložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.4.11 17:24
Juvanky píše:
Tak Quinny je opravdu královna :srdce: :mrgreen: … Manžel už taky kroutí hlavou a je to se mnou čím dál horší, Quinnyho mám měsíc a už vybírám další :oops: … A měli jste na Buzze v zimě fusák? Mě to přijde, že se mi tam v zimě malý v kombinézce a s fusákem nemůže vejít :?: :?: .. Taky jsem Buzze neviděla na živo, tak mi asi proto přijde tak malinký :pankac:

Jak je to v zimě, nevím. Já jsem Buzze na podzim prodala a vrátila se Jané Slalom (kvůli kolečkům i prostoru). Měla jsem ho opravdu jen na léto, kvůli té otočné sedačce a hlavně to byl můj vysněný kočár už když jsem čekala syna. Manželovi se ovšem nikdy nelíbil, takže po létě musel z domu, ikdyž jsem zvažovala, že si ho ještě tento rok nechám.

Co vím, tak jsou ty originál Quinny fusaky dost tenké, ale přitom teplé a neprofouknou, takže by to nemusel být až takový problém s tou větší vložkou. Případně si lze nechat ušít nánožník. Já jsem měla jen takový letní, schovaný v madle, když nás překvapila nějaká přeháňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juvanky
6.4.11 19:33

Jéé, děkuji za fotečky :kytka: Kočárek i dětičky vypadajíí moc krásně :palec: :dance: … My máme fusák Lodger, tak ten by nám tam vešel, tak ještě pouvažujeme a uvidíme :think:

• Citovat
  • Upravit
113
6.4.11 19:51

a co tento kočárek, měla jsem možnost si ho povozit a super!
 http://www.mamasandpapas.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.4.11 20:07
Juvanky píše:
Jéé, děkuji za fotečky :kytka: Kočárek i dětičky vypadajíí moc krásně :palec: :dance: … My máme fusák Lodger, tak ten by nám tam vešel, tak ještě pouvažujeme a uvidíme :think:

Díky :oops:

A vida Lodger, na ten jsem si nevzpomněla a přitom ho mám doma :lol: Ten by tam určitě seděl dobře, je tenký a tvarovaný stejně jako ta sedačka :palec:

Edit: tak ta Sola vypadá taky moc dobře, ale určitě bych jí chtěla nejdřív vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juvanky
6.4.11 20:08

Ten vypadá dobře :palec: … Jdu o něm něco najít ;-)

• Citovat
  • Upravit
Juvanky
6.4.11 20:12

Ještě tak mimo ty sporťáky … když jsem minule vybírala golfky, tak jsem uvažovala nad Cybex Callisto a jak jsem ho teď viděla naživo, tak jsem ráda, že jsem si ho neobjednala…Přijde mi jakoby byl celý ze šusťáků :-D :-? :roll: 8-o

• Citovat
  • Upravit
Juvanky
6.4.11 20:30

Jo a holky nevíte o nějaké super stránce, kde jsou snad skoro všechny kočárky na trhu? :-)

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.11 21:14
Juvanky píše:
Jo a holky nevíte o nějaké super stránce, kde jsou snad skoro všechny kočárky na trhu? :-)

myslim,ze nic takoveho neexistuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.4.11 21:19
Juvanky píše:
Ještě tak mimo ty sporťáky … když jsem minule vybírala golfky, tak jsem uvažovala nad Cybex Callisto a jak jsem ho teď viděla naživo, tak jsem ráda, že jsem si ho neobjednala…Přijde mi jakoby byl celý ze šusťáků :-D :-? :roll: 8-o

ale je bezvadný a materiál je UV 50+..
možná vypadá, že není nic moc, že stříška nevydrží a tak, ale vydrží a je opravdu super. navíc se dá překlápět úplně před dítě.. a kočár je dost velký i pro metrové 16kg vážící dítě.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juvanky
6.4.11 21:29
Nataša píše:
Juvanky píše:
Ještě tak mimo ty sporťáky … když jsem minule vybírala golfky, tak jsem uvažovala nad Cybex Callisto a jak jsem ho teď viděla naživo, tak jsem ráda, že jsem si ho neobjednala…Přijde mi jakoby byl celý ze šusťáků :-D :-? :roll: 8-o
ale je bezvadný a materiál je UV 50+..
možná vypadá, že není nic moc, že stříška nevydrží a tak, ale vydrží a je opravdu super. navíc se dá překlápět úplně před dítě.. a kočár je dost velký i pro metrové 16kg vážící dítě.. :palec:

Aha, tak to jsem teda nevěděla :palec: Myslela jsem si podle vzhledu, že je nic moc, protože na obrázku se mi fakt líbil více… Ale je fakt,že hodně lidí si ho chválí :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
6.4.11 21:33

Buzz - miluju ho, starší kol (do 2010) mají ještě XL sedačku, která není tak polstrovaná a vleze se tam v pohodě starší dítě… od 2011 je jen jeden sedák, větší.. podle mého lepší sedáky dva..
fusak do něj stopro originál, zabere málo místa a je super teplý!
určitě s předním nafukovacím kolem.
když bych si ještě mohla koupit kočár, buzz 2010 by to jistil :palec:
mám speediho, měla jsem zappky, tak bych to měla do třetice :mrgreen: )

Mura - stříška mizerná. 2011 jsem neviděla, prý zlepšení,a le 2010 byla pohroma. kočár se mi moc líbí, ale je těžší, a tu stříšku jsem nedokázala vůbec polohovat. a vzali ten šusťák, takže je směšně malinká.. když, tak kol, 09, kde je ještě přídavný šusťák a stříška kryje (pozná se podle černých disků kol..). má sice těžší podvozek o kilčo, ale ta stříška za to stojí. to madlo v prosřed je divné,a le už dělají i fusak nordic, ne jen tu tenkou parodii na fusak.. nebo třeba logder pasuje.. kol 09 se skládala bez sedáku, 10 už i sse sedačkou na konstrukci a to v obou směrech..

na Jané rider recenze nejsou, už jsem scháněla pro kamarádku, a nic..

brio go tu měla jedna maminka a reklamovala asi 4×.. :roll:

abc desg celkově taková normální značka, nic extra ale žádný propadák, 3tec je do mětsa, sníh nic moc, terén ne, jsou to takové trochu golfky..

jinak naklápěcí sedačka je sázka do loterie. moje první dítě by jí bývalo zbožňovalo, tohle druhé miluje ležet na placku (vím, ež je ještě malinký, ale Vojta i v tomhle věku miloval autosedačku..), tak bych se naklápěcí sedačky bála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Juvanky
6.4.11 21:52

Mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď :kytka: Jde vidět, že se fakt vyznáš :wink: :-) … taky jsem už právě všechny vyřadila a zůstal mi Quinny Buzz nebo Mura… :think: :nevim: .. My máme Quinny Zapp Xtra golfky a chtěla jsem něco pro malého,aby ho to trošku více krylo (byli jsme u známých na zahradě a měli tam typický tankovský kočárek :mrgreen: a malý v něm usnul během chviličky a moc dobře tam spinkal) a mě ten Buzz přijde takový, že je malý „vystavěný“ do světa a že se mu tak blbě usne :-D Už mě z toho fakt hrabe :lol: .. Ale zase ten buzz je fakt fešák :-) No fakt nevím … Máš nějaký tip? Klidně i úplně jinou značku nebo tak ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4