Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Přijde mi, že to Bugaboo Bee je takové holé, že tam je dítě „nechráněné“ a bude na něho foukat ..
S Beečkem mám osobně ten problém, že se mi nelíbí. Ale podle tvého prvního příspěvku máme evidentně jiný vkus na kočárky.
Objektivně bych řekla, že to jsou spíš golfky, na moje gusto dost otevřené.
Unlimit a Reverse slalom mají stejnou sedačku, rozměry tuším 30 na šířku, 46 délku zádovky, pokud si pamatuju dobře. kočáry s otočným sezením jsou vždycky úzké..
unlimit má všechna kola plastová a jízda je tvrdší… slalom všechna nafukovací, více do terénu.
stříšky dobře kryjí, dítě se v nich neklátí na stranu. ale podle mého to není pro buřtíky
rozhodně ne ve fusaku. myslím spíš vhodné pro mladší děti, které chtějí vidět na mámu, pro straší děti je sice vysoká zádovka ale toho prostoru kolem nemají dost a může jim vadit nemožnost pohybu, některé se pak nevlezou ve fusaku.. záleží na konstituci…
(někdo si na to stěžuje, že je uzoučký, jak pro panenky, někdo si zase chválí, že je tak akorát, řekla bych tak 50 na 50…
)
Bee plus je prostornější než Bee, to bylo hrozně malé, plusko má ale prý horší stříšku, .. jsou to spíše golfky, než sporťák.. nebo spíš golfkosporťák.. obecně, kdo ho má, kdo se už pro něj rozhodně (vzhledem k jeho ceně), tak je spokojený..
Ahoj, scháním sporťáček, který by šel po i proti směru jítzdy a šel položit úplně do lehu. V současné době máme Teutoníi Mistral S, ale myslím, že na zimu už se tam prcek s fusakem moc nevejde (bude nám cca 1 a 1/2 roku). POradíte někdo nějaký větší?
Myslela jsem na Quinny Freestyle (s otočnou sedačkou) nebo Hoco Tornado S
Mě se dost líbí Chipolino Ultra, ale „naživo“ jsem ho ještě neviděla. Já si budu kupovat asi Baby design Sprint, ale ten se nedá otočit, je jen po směru jízdy.
Holky omlouvám se že vám vstupuji do diskuse. Já prodávám casualplay s4 používala jsem ho 4. měsíce,ne každý den k tomu přidám vložku kafe ,tašku,pláštěnku. Koupený v kamenné prodejně včetně záruky do konce roku 2012. Byla jsem strašně spokojená , ale máme měsíc nové auto a tak jsem musela pořídit mini kočárek. Jinak můžu doporučit je to fáro bez jediného znaku použití.
Jestli můžu,taky bych potřebovala poradit…taky mám roční holčičku a potřebuji sehnat golfky nebo sporťák
* musí být lehký max.do 10kg * lehce složitelný * menší rozměry po složení * dobrá ovladatelnost * radši čtyřkolka * velký nákupní košík * polohovatelná opěrka zad i nožiček * polohovatelná rukojeť * prostorný pro větší dítě * do města i do terénu,takže větší a pokud možno naf.kola * a max.do 4500.-
Myslíte,že takový seženu?
Já už sedím na netu od rána do večera týden a jsem z toho nešťastná.....když už seženu nějaký,tak je moc těžký nebo má malý košík nebo je drahý…nebo špatné recence…prostě si nevím rady ![]()
Děkuji za rady Janča
Ahoj holky, vím že je tu spousta diskuzí na toto téma…
Nyní hledáme kočárek. Už nějakou dobu kolem toho slídím na netu a stále jsem nenašla nic co by se nám líbilo. Máme určitý požadavky a doufám že nereálný.
výškově nastavitelná rukojeť
velikost max. 64×100cm (kvůli výtahu)
lehčí podvozek, váha max. 12kg
vhodný do terénu
snadné složení a snadná ovladatelnost kočárku
posez po i proti směru jízdy!!!
pratelné potahy, ale na nich netrvám
Mám reference zatím na Maxi-Cosi Mura 4 a Mutsy ale tam ty ceny jsou závratné.
Chtěli bychom se vejít do 12tis (sporťák a hluboká verze) nebo 15tis vč. vajíčka
Díky za rady, M.
Ahoj, mám kočárek teutonia Mistral S - jsem s ním moc spokojená, jen bohužel nevím rozměr podvozku, ale zkusím proměřit - já se zatím vešla všude. Výhodou je i otočná rukojeť, takže můžeš jet i velkými koly napřed (hodně sněhu, bláto..) Kupovala jsem ho starší a žádný problém - teď už používám na 2.dítě
Ahoj,
i my hledáme sporťák. Synek má půl roku a už nám skoro vyrostl z korbičky. Už se v těch všech parametrech a značkách ztrácím. Stěžejní pro mě je:
polohování do lehu aby při tom nemělo dítě zvedlé nohy bůh ví kde. Prostě aby opravdu ležel rovně.
4 kolečka, z toho přední otáčecí, ale zárověň by měly jít zaaretovat
kolečka chci nafukovací!
Nosnost alespoň 20 kg - s dítětem vozím i nákup
Poraďte prosím značku ![]()
Gesslein ma nekolik typu ktere by mohli vyhovovat- f6 nebo f4 ![]()
Maxi cosi mura 4 - nemůžu si sporťák vynachválit. Na korbu jsem nadávala, nekryje pořádně proti větru. Sporťák má polohování do lehu, dobře řešenou stříšku. @ Martor - tak kupte bazar, seženeš v super stavu sestavu kolem 10 000,–
Teutonia - máme Mistral S, je ještě několik dalších typů - nemá sice nafukovací kolečka, ale jezdí opravdu super. Jde do úplného lehu - taky jsem chtěla Muru, ale nejde tak do lehu jako Teutonia a ještě mi trochu vadí ta"řídítka" mezi nožičkama. Kamarádka má Firkon - je to jiná katagorie, zpracování o něco horší, ale pokud nepotřebuješ skladný kočár, brala bych i ten - plně do lehu, otočná sedačka, nafukovací kola
A jaký máte názor na Bugaboo Bee Plus?