Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj poradte ve kterych marketech maji kocarky. Vim, ze v Tescu ale i jinde? Chtela bych porovnat ceny. Diky
A jaký kočárek? nemáš lepší zajít do spec. prodejny nebo třeba do Polska?
To nevim jen bych chtela kouknout specialkymjsem obesla a ceny hodne vysoko
@helbell píše:
Nečekej, že v hyper najdeš nějaký kvalitní kočárek. Tak maximálně golfky a výběr nula nula prd.
Pokud řešíš cenu, vyber si ve speciálce kočár, co Ti vyhovuje a kup na bazaru.
@helbell píše:
Kup si dobry bazarovy kocarek, poohledni se po nabidkach ve svem meste, abys ho mohla i vyzkouset. Mam bazarovy sportak i golfky a nemenila bych.
@helbell u nás v tescu mají akorát jedna pofidérní golfky.. prohledej radši bazary ![]()
V tescu maji jen disney, ktere jsou hezke, ale jinak na prd a hauck, coz jsou smejdy na entou
@helbell kocarek bych v samostatne kamenne prodejne nekupovala, vzdycky je to proti internetovym obchodum s prirazkou ![]()
Vybrat kocar a pak projet Zbozim nebo Heurekou, kde je to nejlevnejsi. Nebo hledat na MMB z druge ruky.
Tak v Supermarketu bych takovou věc obešla.. Normálně si vyber kočár ve specializované prodejně a objednej na netu, vyjde to určitě líp.. Já ušetřila 3000,–
Jen jsem chtela kouknout na ceny. bazarovy mam chtela jsem novy a ne za moc penez protoze vice deti neplanuji
Proč to musí být v hypermarketu?
V eshopech se dá vybrat dobře a levně, případně třeba v krtečkovi ti dobře poradí podle tvých možností a taky tam mají bazar. Třeba x-landery jsou myslím polské, levné a dobré…
@helbell A kolik jsi ochotná dát peněz? My jsme na první taky chtěli nový, tak jsme koupili za necelých 7000 v kamenném obchodě trojkombinaci, což není zase taky strašný.
Teď čekáme další a koupili jsme bazarový ABC design, víc děcek neplánujeme, tak by mě mrzelo kdybych neměla ten vysněnej
A ten stál 5000 trojkombinace, kvalitně daleko daleko lepší, vymakanější a jde naprosto celej vyprat, takže nemám žádnej problém ![]()