Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosím poradíte mi trochu s výběrem kočárku? Sháním kočár na vesnici a na procházky se psem. Rozhodla jsem se nejdřív pro Maxi cosi mura 4. Ale v Praze jsem měla možnost si vyzkoušet i Peg perego gt3 a přišlo mi, že se s ním jezdí lépe. Teda co se týče ovladatelnosti jednou rukou. Teď jsem ještě narazila na Maxi Cosi Mura 3, takže mám dalšího brouka v hlavě. Tak teď nevím, který kočárek z těch 3 vybrat. Napíšete mi sem prosím své zkušennosti? ![]()
@sarka_no Šárko má g3 a jsem s ní spokojená. Sháníš sporťák nebo i hluboký. Připrav se na to, že hluboký kočárek je dosti těžký s porovnáním s jinými. U sporťáku - do terénu je super. Jde nastavit 3 druhy „odporu“ koleček pro různé povrchy. Kočát je dostatečně velký a prostorný. Já jsem spokojená a do terénu bych ti ho doporučovala. Jezdila jsem s ním i v lese ![]()
@sarka_no Z těchto dvou či tří bych taky doporučila GT3, co do jízdních vlastností v terénu a také prostornosti sportovní verze.
Vlastním GT3 a jsem nadmíru spokojená. Určitě si ho nechám i pro další dítko ![]()
Mame Jane Slalom a jezdime na vsi, v lese a byl s nami i na horach v lete. Za me mohu jen doporucit!
@hickok píše:
Mame Jane Slalom a jezdime na vsi, v lese a byl s nami i na horach v lete. Za me mohu jen doporucit!
Ale ten zakladatelka nezmiňuje ve svém výběru. ![]()
Díky všem
Na Jane Slalom jsem taky uz koukala, jen se mi nějak „vykouřil“ z hlavy ![]()