Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenosti s easyboardem? jak se s ním jezdí? zda je stabilní, jestli při couvání nevjíždí pod kočár a jestli má dítě dostatek místa v případě, že je před ním hluboká korba. Děkuji.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s EasyWalker DuoWalker?
Přidejte zkušenost s EasyWalker DuoWalkerTak mi ho máme, jezdí se s ním dobře, jen trochu překáží pod nohama, ale to je tak asi u všech skejtů. Dítě tam má místa dost u hluboké korby, u sporťáku jsme zatím nezkoušeli. My jsme ho ale moc nevyužili, dcerka kočárek nemá ráda a syn si také raději hraje na zahradě, nebo jezdí na odrážedle, než aby jsme jezdili s kočárem. Bavilo ho to jen chvíli.
Ahoj, skate máme a zatím jsme maximálně spokojeni. Pod nohama pochopitelně trochu zavazí, možná by v tomto ohledu byla lepší dvě kolečka než jedno, ale zase se s ním takto dobře manipuluje. Nejsou problém ani nájezdy a sjezdy z chodníku, mírný terén apod., jelikož je kolečko nafukovací. Za hlubokou korbou je místa dost, syn se korby pohodlně drží (minulý týden na stupátku skoro usnul
). Naopak mám obavu, jak to bude vypadat s místem u sporťáku v poloze ležmo. Trochu otravně je, že se při skládání kočárku musí vždy sundat, ale to asi všechny.
@jaanika píše:
@Adelka951 díky a nevíte jestli lze použít i jiný skate?
Ne, to nevím.
Dobrý den! Neprodáváte někdo easyboard? Pokud by byl v pořádku, ráda koupím
Brno a okolí, Praha a okolí, nebo západní Čechy. Díky!
Vracím se podat info o kombinaci Easyboard a sporťák - za nás tedy hrůza
Za sporťák se dítě vejde velmi špatně, má málo prostoru na stání i držení, navíc náš starší je opravdu malý, takže přes boudu sporťáku vůbec nevidí, resp. má ji přímo „před nosem“. Použití tašky na kočár je skoro nemožné. Výsledek je, že k jízdě na skatu ho musíme dlouze přemlouvat, ačkoliv za hlubokou korbou jezdil moc rád. Ještě nejlepší varianta, kterou jsme vymysleli, je, že si na stupátko sedne a nohy si položí na spojnici brzdy a nestrká je pod kola, i když teď v zimě taky nic moc…
Nemela jsem sice easyboard, ale jiny skate, ale bylo to stejne. Pri prechodu z hluboke korby do sportaku jsem skate zrusila. Pro stojici dite tam proste nebylo misto. Mela jsem sice k dispozici „tycky“ na prodlouzeni skatu, takze s nimi by se tam dite veslo, ale pak bych zase ja nedosahla na rukojet kocaru.