Easy walker easyboard

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
26.1.15 20:38

easy walker easyboard

Ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenosti s easyboardem? jak se s ním jezdí? zda je stabilní, jestli při couvání nevjíždí pod kočár a jestli má dítě dostatek místa v případě, že je před ním hluboká korba. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
13.6.15 23:26

Také by mě zajímalo. @sisi1234 koupila jste ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
14.6.15 08:17

Tak mi ho máme, jezdí se s ním dobře, jen trochu překáží pod nohama, ale to je tak asi u všech skejtů. Dítě tam má místa dost u hluboké korby, u sporťáku jsme zatím nezkoušeli. My jsme ho ale moc nevyužili, dcerka kočárek nemá ráda a syn si také raději hraje na zahradě, nebo jezdí na odrážedle, než aby jsme jezdili s kočárem. Bavilo ho to jen chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.6.15 09:50

@Adelka951 díky a nevíte jestli lze použít i jiný skate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.6.15 12:02

Ahoj, skate máme a zatím jsme maximálně spokojeni. Pod nohama pochopitelně trochu zavazí, možná by v tomto ohledu byla lepší dvě kolečka než jedno, ale zase se s ním takto dobře manipuluje. Nejsou problém ani nájezdy a sjezdy z chodníku, mírný terén apod., jelikož je kolečko nafukovací. Za hlubokou korbou je místa dost, syn se korby pohodlně drží (minulý týden na stupátku skoro usnul :) ). Naopak mám obavu, jak to bude vypadat s místem u sporťáku v poloze ležmo. Trochu otravně je, že se při skládání kočárku musí vždy sundat, ale to asi všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
14.6.15 13:16
@jaanika píše:
@Adelka951 díky a nevíte jestli lze použít i jiný skate?

Ne, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 21:53

Dobrý den! Neprodáváte někdo easyboard? Pokud by byl v pořádku, ráda koupím ;) Brno a okolí, Praha a okolí, nebo západní Čechy. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.12.15 08:20

Vracím se podat info o kombinaci Easyboard a sporťák - za nás tedy hrůza :( Za sporťák se dítě vejde velmi špatně, má málo prostoru na stání i držení, navíc náš starší je opravdu malý, takže přes boudu sporťáku vůbec nevidí, resp. má ji přímo „před nosem“. Použití tašky na kočár je skoro nemožné. Výsledek je, že k jízdě na skatu ho musíme dlouze přemlouvat, ačkoliv za hlubokou korbou jezdil moc rád. Ještě nejlepší varianta, kterou jsme vymysleli, je, že si na stupátko sedne a nohy si položí na spojnici brzdy a nestrká je pod kola, i když teď v zimě taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
14.12.15 11:51

Nemela jsem sice easyboard, ale jiny skate, ale bylo to stejne. Pri prechodu z hluboke korby do sportaku jsem skate zrusila. Pro stojici dite tam proste nebylo misto. Mela jsem sice k dispozici „tycky“ na prodlouzeni skatu, takze s nimi by se tam dite veslo, ale pak bych zase ja nedosahla na rukojet kocaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí