Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mám zálusk na kočárek x-lander xa v barvě asia, ale už není nikde v obchodě vidět na živo. Zajímá mě, jaká je barva v reálu? Jakou barvu fusaku zvolit? Děkuji ![]()
Odpovídá fotce
fusak bych vzala v narve europa. Mam taky x lander akorat cely šedý
Já na něj taky koukala, nakonec jsem ho „vypustila“, ale našla jsem komplet s korbičkou i fusakem (šedivým) za solidní cenu ![]()
@banibag2 píše:
Já na něj taky koukala, nakonec jsem ho „vypustila“, ale našla jsem komplet s korbičkou i fusakem (šedivým) za solidní cenux-lander
Tak máš nakonec asii?
@bambooska píše:
Odpovídá fotcefusak bych vzala v narve europa. Mam taky x lander akorat cely šedý
děkuji. Pořád váhám nad barvou. Ta růžová je moc pěkná, ale jestli se mě neokouká ![]()
@janikhlavik nemám, je na nás moc těžký, budem často jezdit autem, ale dlouho byl favorit, hlavně kvůli té ceně za komplet. ![]()
@banibag2 ta cena je právě super. Také bych brala komplet s korbou
@janikhlavik kdybych nemusela řešit časté skládání do auta, už by byl doma. Tý barvy bych se nebála (samozřejmě teda pro holčiku
), oživit doplňky se dá vždycky…
Barva je presne jako na obrazku, krasne syta. Ja ho s tezkym srdcem prodavala
@monifix Děkuji, takže se neokouká
Jaký jste měla fusak? A jakou barvu? Děkuji
Nám se líbí Africa, uvažuju o ní, ale taky chci právě nejdříve omrknout ![]()
@rozmyš píše:
Nám se líbí Africa, uvažuju o ní, ale taky chci právě nejdříve omrknout
tím, že je to starší kolekce, tak už v obchodech moc k vidění není. Já jsem na tu asii nikde nenarazila. Všude už mají vystavené nové barvy x-lander 2014-2015.
@janikhlavik no já mám u té oranžové strach aby nebyla ve skutečnosti jako vybledlá. Na dceru jsem měla X-lander ve světle zelené barvě a ta byla OK, ale teď bych právě kvůli ceně brala tento.
@janikhlavik píše:
@monifix Děkuji, takže se neokoukáJaký jste měla fusak? A jakou barvu? Děkuji
Ja mela tmave modry, to jsem nejak neresilo, kdyz jsem na to dala nanoznik. Jinak fusaku je az az, takze toho bych se nebala. Videla jsem i tu na bazaru X move kombinaci za 10tis. Ja uz bych do novyho nesla, je to zbytecny
@monifix píše:
Ja mela tmave modry, to jsem nejak neresilo, kdyz jsem na to dala nanoznik. Jinak fusaku je az az, takze toho bych se nebala. Videla jsem i tu na bazaru X move kombinaci za 10tis. Ja uz bych do novyho nesla, je to zbytecny
No zbytečný, ten asia vyjde novej s korbičkou, slunečníkem a fusakem na necelých 8tis. - takže dát 10 za jetej je blbost ![]()