X-lander asia

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
487
19.1.15 17:49

x-lander asia

Ahoj holky, mám zálusk na kočárek x-lander xa v barvě asia, ale už není nikde v obchodě vidět na živo. Zajímá mě, jaká je barva v reálu? Jakou barvu fusaku zvolit? Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2515
19.1.15 17:55

Odpovídá fotce :) fusak bych vzala v narve europa. Mam taky x lander akorat cely šedý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
19.1.15 17:56

Já na něj taky koukala, nakonec jsem ho „vypustila“, ale našla jsem komplet s korbičkou i fusakem (šedivým) za solidní cenu ;)

x-lander

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 17:59
@banibag2 píše:
Já na něj taky koukala, nakonec jsem ho „vypustila“, ale našla jsem komplet s korbičkou i fusakem (šedivým) za solidní cenu ;)x-lander

Tak máš nakonec asii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 18:00
@bambooska píše:
Odpovídá fotce :) fusak bych vzala v narve europa. Mam taky x lander akorat cely šedý

děkuji. Pořád váhám nad barvou. Ta růžová je moc pěkná, ale jestli se mě neokouká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
19.1.15 18:03

@janikhlavik nemám, je na nás moc těžký, budem často jezdit autem, ale dlouho byl favorit, hlavně kvůli té ceně za komplet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 18:07

@banibag2 ta cena je právě super. Také bych brala komplet s korbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
19.1.15 18:11

@janikhlavik kdybych nemusela řešit časté skládání do auta, už by byl doma. Tý barvy bych se nebála (samozřejmě teda pro holčiku :lol: :mrgreen: ), oživit doplňky se dá vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.1.15 18:35

Barva je presne jako na obrazku, krasne syta. Ja ho s tezkym srdcem prodavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 19:02

@monifix Děkuji, takže se neokouká :-D Jaký jste měla fusak? A jakou barvu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.1.15 19:04

Nám se líbí Africa, uvažuju o ní, ale taky chci právě nejdříve omrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 19:11
@rozmyš píše:
Nám se líbí Africa, uvažuju o ní, ale taky chci právě nejdříve omrknout :)

tím, že je to starší kolekce, tak už v obchodech moc k vidění není. Já jsem na tu asii nikde nenarazila. Všude už mají vystavené nové barvy x-lander 2014-2015.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.1.15 19:12

@janikhlavik no já mám u té oranžové strach aby nebyla ve skutečnosti jako vybledlá. Na dceru jsem měla X-lander ve světle zelené barvě a ta byla OK, ale teď bych právě kvůli ceně brala tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.1.15 20:32
@janikhlavik píše:
@monifix Děkuji, takže se neokouká :-D Jaký jste měla fusak? A jakou barvu? Děkuji

Ja mela tmave modry, to jsem nejak neresilo, kdyz jsem na to dala nanoznik. Jinak fusaku je az az, takze toho bych se nebala. Videla jsem i tu na bazaru X move kombinaci za 10tis. Ja uz bych do novyho nesla, je to zbytecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
19.1.15 20:36
@monifix píše:
Ja mela tmave modry, to jsem nejak neresilo, kdyz jsem na to dala nanoznik. Jinak fusaku je az az, takze toho bych se nebala. Videla jsem i tu na bazaru X move kombinaci za 10tis. Ja uz bych do novyho nesla, je to zbytecny

No zbytečný, ten asia vyjde novej s korbičkou, slunečníkem a fusakem na necelých 8tis. - takže dát 10 za jetej je blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí