X-lander asia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
19.1.15 20:45

@monifix Já chci nový. Tato kolekce je už levná, tak mě korba se sporťákem, taškou, slunečníkem a držákem na pití bude stát 8980,– což je slušná cena za nový. Jednou jsem koupila použitý kočár a už jsem ponaučená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.1.15 20:46
@banibag2 píše:
No zbytečný, ten asia vyjde novej s korbičkou, slunečníkem a fusakem na necelých 8tis. - takže dát 10 za jetej je blbost ;)

přesně. Teď je ta cena za nový fakt pěkná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.1.15 22:38

@janikhlavik naprostý souhlas, jdu do něho také kvůli super ceně. Jinak jsem zvažovala Jané nebo Concord z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.1.15 13:12
@rozmyš píše:
@janikhlavik naprostý souhlas, jdu do něho také kvůli super ceně. Jinak jsem zvažovala Jané nebo Concord z bazaru.

Jané slalom pro jsem zrovna prodala a jsem ráda, že je z domu. Měla jsem kolekci 2011. Kupovala jsem na slepo, jen podle recenzí a nečetla jsem jediné špatné slovo a za mě to tedy takový zázrak není. Jak píšou, že je vhodný do terénu a jezdí s ním po lese a na hory, tak to si tedy nedovedu představit. Když byla na cestě nerovnost, tak měl tendenci se převracet a pořád jsem musela udržovat rovnováhu a bolely mě z něho pak ruce. Pro malé děti (1 rok) je sporťák velký a pořád se v něm hroutí ke straně. Kupovala jsem ho, když měl druhý syn dva roky a stejně v něm sjížděl a já byla na nervy, že ho musím pořád rovnat. Stál nehorázné peníze a tak jsem ho schovala na další miminko, že třeba s korbou to bude lepší a jezdila jsem s korbou dva měsíce a šel z domu. X-landera jsem už měla, na prvního syna ale kolekci 2008 a byl super, ale chtěla jsem na druhého změnu a tak jsem pořídila Janéčko a teď se zas ráda vrátím k x-landeru. pro mě je to nej kočárek, jen vybrat barvu a je doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
20.1.15 23:13

Tak to ja nevedela, ze uz je takovy levny. Ja za nej davala i s vajickem pres 16tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
20.1.15 23:23

@janikhlavik zajímavá informace, díky za ni, kamarádka mi ho pořád chválí, ale za mě raději čryři kola, tak půjdu znovu do x landeru :think:. Zítra ho chci jít omknout do obchodu, já měla tu starší verzi, tak jen tak pro jistotu zkusit i tuhle a pak ho asi objednáme p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.1.15 09:43

Mám asia x-lander move a barvička odpovídá fotu, je krásně sytá, já měla v korbě fusak lodger růžovo-zelený a ted mám ve sportáku fusak od pinkie černý lesklý, uvnitř s opičkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.1.15 12:40
@katulka28 píše:
Mám asia x-lander move a barvička odpovídá fotu, je krásně sytá, já měla v korbě fusak lodger růžovo-zelený a ted mám ve sportáku fusak od pinkie černý lesklý, uvnitř s opičkama :)

Děkuji a jste spokojená s fusakem od pinkie? Nemáte fotku fusaku ve sporťáku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.1.15 11:13

S fusakem pinkie jsem spokojená více než s lodgerem, je opravdu velký a teplý je také dostatečně, foto bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí