Podvodný inzerát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
21.1.15 11:52

Podvodný inzerát

Na internetovém bazaru jsem narazila na podovodný inzerát nabízející kočárky. V případě zájmu o více informací napišete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
21.1.15 11:55

@Atevi.cz

nějak Ti nerozumím co chceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.1.15 11:59
@slzajda píše:
@Atevi.cznějak Ti nerozumím co chceš :nevim:

Zřejmě chce upozornit ty, které mají v plánu kupovat kočárek v nějakém internetovém bazaru, že ví o podvodném inzerátu a zároveň nechce nikoho veřejně očerňovat, tak nepíše veřejně o jaký inzerát se jedná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
21.1.15 12:01

To už tu dnes bylo, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.1.15 12:01

@Atevi.cz tak to napis tady :nevim: pokud někdo nabízí veřejně podvodné inzeráty proč ho verejně neudat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.1.15 12:02

Takže když si budu chtít koupit kočárek, tak se nejdřív tady poptám, jestli to náhodou není on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.1.15 12:02

@evill

kdo ví, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.1.15 12:05
@Emilie píše:
Takže když si budu chtít koupit kočárek, tak se nejdřív tady poptám, jestli to náhodou není on?

:) asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.15 12:10

V pravidlech tohoto serveru je, že do diskuze se nesmí uvádět žádné kontaky. V minulé diskuzi jsem je uveřejnila a diskuze byla smazána, tak to zkouším takto. A jde mi o to, aby si některá z vás „nerozbila ústa“ a zároveň jsem neporušovala pravidla emimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.1.15 12:12
@Emilie píše:
Takže když si budu chtít koupit kočárek, tak se nejdřív tady poptám, jestli to náhodou není on?

Zřejmě to tak myslela. :nevim: Při nákupu na netu za velkou částku, si většina asi prověřuje prodávajícího. :think:
Nevím, mě to nijak nepohoršilo, kdybych chtěla teď kupovat kočárek, tak jí napíšu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.15 12:15

Právě je problém, že na sbazar.cz (snad to projde tahle informace) nelze ověřit prodejce…proto na to v dobrém úmyslu upozrorňuji tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
21.1.15 12:19

Asi pro tohle nechce zakladatelka psát o koho jde http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?… člověk, aby se bál něco napsat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.1.15 12:21
@evill píše:
Zřejmě to tak myslela. :nevim: Při nákupu na netu za velkou částku, si většina asi prověřuje prodávajícího. :think:
Nevím, mě to nijak nepohoršilo, kdybych chtěla teď kupovat kočárek, tak jí napíšu. :)

Taky bych si prodávajícho prověřila, tak věřím, že bych se „někam“ doklikala, kdyby to nebylo v pořádku. Vím, že tu ráno bylo přímo jméno, ale bylo doporučeno toho napsat víc. že tak, jak to autorka napsala, to spíš vyznělo jako očerňování konkurence. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40881
21.1.15 12:25
@Atevi.cz píše:
Právě je problém, že na sbazar.cz (snad to projde tahle informace) nelze ověřit prodejce…proto na to v dobrém úmyslu upozrorňuji tady…

Tak popiš svůj případ, jak to bylo konkrétně u tebe /raději bez příjmení, třeba jen s křestním jménem pána) a na jakém serveru a nikdo nemůže nic říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.15 12:44

Popravdě mě tak nějak přechází chuť se vyjadřovat. Mým cílem bylo upozornit na riziko podovodného prodeje, jelikož někdo by naletět mohl. Vedle mého komentáře na bazos.cz přibyla stížnost těhule, která jela 300km 4 hodiny a nic. Např. na sbazar.cz si nic neověříte a ten člověk na net není dohledatelný, proto jsem chtěla aby dohledatelný byl. A nemám potřebu být obviňována, že jsem konkurence. Jediný co jsem kdy prodávala byla červenobílá pastelka na podporu hluchoněmých kdysi na výšce. Pro ty které to zajímá: pán chtěl peníze předem na účet, pak že zboží pošle. Když jsme chtěli kočár vyzvednout, vykrucoval se a poslal nás kamsi do Domažlic, i když původně to mělo být v Brně. Adresu at si prý najdem na google.maps (paní z bazoše tam opravdu jela, my naštěstí ne)Když jsme pánovi nastínili, že si myslíme, že se jedná o podvod, přestal komunikovat jak mailem tak telefonicky…Šlo o bazos.cz a sbazar.cz (tam už to někdo smazal, nevím zda seznam na základě mého upozornění nebo on sám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí