Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny vás zdravím.
Je tomu pár dní, co se našemu Mainskému potvrdila cukrovka. Bohužel bude muset mít dietu a každý den inzulín (doktor mě překvapil, že mu chce dát první lidský a když mu nebude sedět, tak přímo kočičí - jsem z jeho volby trošku nervózní, ale doufám, že ví co dělá).
Navíc nesnáším injekce, jehly. Mám z nich panickou hrůzu. Holky už mi poradily inzulínové pero a veterinář mi ho dnes objednal. Přesto mám obavy, že mu to nezvládnu píchat.
Máte někdo také doma kočičího diabetika?
Může mít kocourek i něco jiného, než speciální granule? Jsem ochotna mu i vařit.
Z 10kg mi chudáček od nového roku shodil na 5.5kg, tak snad se to inzulínem vše napraví.
@Maculinka jestli mas Facebook zeptej se tady https://www.facebook.com/…21736289755/ je tam spousty kockomilu urcite ti nekdo poradi
@Maculinka Nemáme sice kočičího diabetika, ale taky našemu kocourovi pícháme doma injekce. Neboj, zvládneš to. Oni si ti kočičáci zvyknou. Na tom našem jsem zezačátku vždy klečela a teď už si u toho vrní a jehly si vůbec nevšimne, ani ho nikdo nemusí držet. A s perem to bude brnkačka, uvidíš. ![]()
@Maculinka neboj, dr vi co dela…pro kocky je lidsky inzulin lepsi nez ten zvireci. Pichani inzulinu neni tezke, je to tenoucka jehlicka, kocour to ani nepociti. Spis by bylo dobre naucit se kocourovi odebrat krev a merit cukr glukometrem prubezne ![]()